Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

Βρετανός μεγιστάνας κατέχει την «Αγία Τριάδα» των αυτοκινήτων αξίας £3 εκατ.


Ένας πολυ-εκατομμυριούχος από το East Midlands της Αγγλίας, πιστεύεται ότι είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που κατέχει την «Αγία Τριάδα» των hypercars, συνολικής
αξίας άνω των 3 εκατομμυρίων λιρών.

Ο επιχειρηματίας Paul Bailey κατείχε ήδη την McLaren P1 αξίας 866,000 λιρών και σε μία μόνο ημέρα, προσέθεσε τη Porsche 918 Spyder και την LaFerrari, τριπλασιάζοντας την πανάκριβη συλλογή των hypercar του σε λίγες ώρες.Ο εν λόγω κύριος πήγε με τη σύζυγό του και έναν φίλο του να πάρουν την Ferrari, την οποία είχε παραγγείλει πριν δύο χρόνια, πριν πραγματοποιήσει ένα ταξίδι 200 μιλίων στο Κέιμπριτζ για να πάρει την περιορισμένη έκδοση της Porsche.Τα τρία οχήματα, φτάνουν σε κορυφαίες ταχύτητες άνω των 200 μίλια/ώρα και δικαίως θεωρούνται hypercars.

Ο κύριος και η κυρία Bailey, των οποίων το σπίτι στο Rutland πιστεύεται ότι αξίζει περισσότερο από 1 εκατομμύριο λίρες, έκαναν την περιουσία τους, όταν πούλησαν την εταιρεία επικοινωνιών που είχαν ιδρύσει για 28 εκατ. λίρες το 2012.

«Ζω μια πολύ σουρεαλιστική ζωή και το γεγονός ότι είμαι ο πρώτος που κατέχει αυτά τα τρία αυτοκίνητα είναι επίσης σουρεαλιστικό», αναφέρει ο Bailey.

«Είναι πάρα πολύ νωρίς για να πω ποιο είναι το καλύτερο από τα τρία, δεδομένου ότι όλα είναι απίστευτα. Θα είμαι σε θέση να έχω ολοκληρωμένη άποψη, όταν τα οδηγήσω στην πίστα».

Τα τρία νέα αυτά αποκτήματα έχουν συνδυασμένη ιπποδύναμη των 2.740 και μπορούν να φτάσουν τα 62 μίλια/ώρα σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα. Όλα έχουν κορυφαία ταχύτητα πάνω από 200 μίλια/ώρα.

Η McLaren P1 κοστίζει 866,000 λίρες, η LaFerrari της Ferrari 1,2 εκατ. λίρες και η Porsche 918 Spyder είναι διαθέσιμη από 500,000 λίρες, αλλά το μοντέλο του Bailey κοστίζει από 780,000 λίρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου