Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

Σκέψεις για νέο κόμμα από τον Καραμανλή

Σκέψεις για νέο κόμμα από τον Καραμανλή
«Παρέλαση» στελεχών από το γραφείο του
Ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο ίδιος παραμένει ενεργός στην πολιτική ζωή, στέλνει ο Κώστας Καραμανλής με το μπαράζ επαφών που γίνεται στο γραφείο του μετά τη βαριά ήττα της ΝΔ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα τα Νέα ο Κώστας Καραμανλής δεν αποκλείει να φτιάξει νέο κόμμα. Η εφημερίδα σημειώνει ότι μετά τις εκλογές το γραφείο του Κώστα Καραμανλή στην Παναγή Κυριακού έχει γίνει το κέντρο της ΝΔ. Τα περισσότερα στελέχη που περνούν από εκεί προσπαθούν να τον πείσουν να αναλάβει πρωτοβουλίες: να αναλάβει τη ΝΔ ή να κάνει νέο κόμμα.

Μάλιστα ορισμένοι υποστηρίζουν ότι ήδη κάνει τα πρώτα βήματα, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν θα έρθει σε σύγκρουση με τον κ. Σαμαρά για την ηγεσία του κόμματος.

Ο κ. Καραμανλής φαίνεται να είναι ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου να παραδώσει στον Αλέξη Τσίπρα, κάτι που έπληξε την παράδοση του κόμματος, ενώ διαφωνεί με την επίθεση της ΝΔ στη Ζωή Κωνσταντοπούλου που θα αναλάβει πρόεδρος της Βουλής. Σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν συμμερίζεται τα περί αριστερής παρένθεσης του κ. Σαμαρά, αλλά εκτιμά ότι ο Αλέξης Τσίπρας «ήρθε για να μείνει».

Ορισμένοι πάντως εκτιμούν ότι γίνονται ζυμώσεις στον κλειστό πυρήνα των Καραμανλικών και βρίσκεται σε στάση αναμονής για το νέο πολιτικό σκηνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου