Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

«Μαμά γιατί δεν ξυπνάς;»

«Μαμά γιατί δεν ξυπνάς;»
Σοκ προκαλεί η είδηση πως ένα παιδάκι μόλις δύο ετών πήγε στο κρεβάτι της μαμάς του για να την ξυπνήσει, για να διαπιστώσει ότι εκείνη είναι νεκρή.
Η 25χρονη Steph Evans, από την Βρετανία, το βράδυ της Τετάρτης παραπονιόταν πως πονούσε πάρα πολύ στον ώμο, χωρίς όμως να φαίνεται κάτι το ανησυχητικό. Το πρωί της Πέμπτης, ο δίχρονος γιος της Alfie-James μπήκε στο δωμάτιο της μαμάς του, αφού είχε φύγει ο μπαμπάς του για την δουλειά, για να την ξυπνήσει όμως αυτή την φορά εκείνη δεν άνοιγε τα μάτια της! Το παιδάκι άρχισε να την κουνάει και φώναζε: «Μαμά γιατί δεν ξυπνάς»;

Τα ουρλιαχτά του μικρού έφτασαν μέχρι το σαλόνι όπου βρισκόταν η γιαγιά του. Μόλις εκείνη μπήκε στο δωμάτιο κατάλαβε πως η 25χρονη κοπέλα ήταν νεκρή. Αμέσως απομάκρυνε το παιδί από το δωμάτιο και κάλεσε ασθενοφόρο ενώ στη συνέχεια κάλεσε και τον σύζυγο της 25χρονης Steph, Ben Widdup για να τον ενημερώσει, σύμφωνα με τη Mirror.

Στο σπίτι ήταν και ο άλλος γιος της, ενός μόλις έτους, Leyton-Baylee, ο οποίος προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί. Στο νοσοκομείο οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατο της. Σύμφωνα με την οικογένεια της, εκείνη έπασχε από σοβαρά προβλήματα καρδιάς. Οι γιατροί τής είχαν πει ότι δεν μπορεί να κάνει τα παιδιά όμως εκείνη δεν το είχε δεχτεί.

Μετά την δεύτερη γέννα, η κατάσταση της υγείας της χειροτέρεψε, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατό της. Συντετριμμένοι είναι οι δικοί της άνθρωποι οι οποίοι έχουν αναλάβει τη φροντίδα των δύο παιδιών της τα οποία δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους έχει συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου