Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ- Η απόφαση κατά των επαναληπτικών εκλογών

Κείμενο του σκεπτικού σύμφωνα με το οποίο θεωρείται απαράδεκτη η παρέμβαση της παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» κατά της ένστασης της εγκυρότητας των Δημοτικών Εκλογών.


Κείμενο του σκεπτικού σύμφωνα με το οποίο απορρίφθηκε η ένσταση κατά της εγκυρότητας των Δημοτικών Εκλογών.

7 σχόλια:

  1. Γκοτζιλοιστοριες! Ας το χωνεψουν καποιοι οτι εχασαν τις εκλογες με νομικες ακροβασιες δεν μπορεις να αμφισβητης την αποφαση του κοσμου! Το 61% ειναι ενα καθαρο ποσοστο οπως και η πρωτια την πρωτη Κυριακη. Δεν υπαρχει ανθρωπος που να τον ενδιαφερει υτη την στιγμη αν η ΧΑ ειχε 3 ή 4 γυνικες υποφηφιες σε καποιο τοπικο. Αυτο δεν θεωρηται αντιπολυτευση αλλα πολιτικη εμπαθεια μη αποδοχη της ηττας. Υπαρχουν σοβαρα θεματα που ο κοσμος περιμενει να προβαλλεται που εχουν αμεση επιπτωση πανω του. Η μεχρι τωρα σταση δειχνει πολιτικη ανωρυμοτητα απο μερος της αντιπολυτευσης. Η ΑΝΑΣΣΑ που εχει καλυτερη προσβαση στον ηλετρονικο και εντυπο τυπο που διαθεσε το μεγαλυτερο ποσο στην προεκλογικηντης εκστρατεια ασχολειται με τα παρτερια των δρομων της Περιφερειας και τα εδω και τριετια ρηγμαμενα παρκα στο πουθενα.Υπαρχουν θεματα που δεν ακουμπαει οπως ηχορυπανση στην Αρτεμιδα, τα καινουργια δημοτικα τελη του 2015 και οι παλιες αποφασης του 2013-2014 που ειναι πανακριβα και οι μειωσεις μικρες, τι γινεται με την απατη των πραξεων εφαρμογης στα Σπατα Επιχειρηματικο παρκο Μυκηναικων ταφων που πληρωνουμε απο την τσεπη ολοι οι δημοτες τι γινεται με το ΚΕΛ. Αυτα ειναι θεματα διαβαζουμε τις παρεμβασεις της δημοτικων συμβουλων της ΑΝΑΣΣΑΣ που ασχολουνται με μη τις χαρακτηρισω καλυτερα. Το μονο που καταφεραν ειναι να συνδιασουμε ολοι αυτοι που παρακολουθουμε τα blog χρονια την παραταξη τους με τις ασχημες αναρτησεις. Οργανωση και οραμα η πολη χρειαζεται αντιπολυτευση μεχρι στιγμη η κατασταση της ειναι χαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι δεν λετε κατι και για την Ν Πολη?Γιατι δεν λετε κατι και για την συμπαιγνια που τους πετεξαν εξω απο τις επιτροπες και το προδρειο του Δ Σ? Εγω παντος τους ψηφησα οπως και 3 000 περιπου συνδημοτες μου.Ειναι μια νεα κινηση ΝΕΩΝ ανθρωπων εναντια στο κατεστημενο.Πιστευω πως η πολη μας την χρεαζοταν. Τωρα αν πετυχει ΙΔΩΜΕΝ

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ειναι δικοπο μαχαιρι Η ανασσα τοχρησιμοποιησε αναποδα και ΑΥΤΟ ΧΕΡΙΑΣΤΗΚΕ.Την πηραν στο κατοπι οι πεθαμενοι και χωθηκε σε σκατολακο για να κρυφτει.Ομως εκει λερωθηκε ασχημα και βρωμαει ο τοπος .
    Οι γκονζιλες ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΜΑΝΤΑΜΙΤΣΑ.Μην κοιμασαι στο ιδιο κλουβι ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΙΜΟΥΔΙΖΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.Νομιζω οτι αρχισες να το καταλαβαινεις πλεον.
    ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ μην ανακατευεις το σκ...γιατι λερωνεσαι.
    ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΘΑΜΕΝΟΥΣπου πηγαν στον αλλο κοσμο και γυρισαν κατι ξερουν.....Δεν χρειαζεσαι καρφακια χρειαζεσαι ΤΑΒΑΝΟΠΡΟΚΕΣ γιατι το ξυλο ειναι σκληρο σκληροτερο απο καρυδια.καιδεν φτιαχνεις επιπλο .ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΑΤΩΜΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ αλλιως θα πεσεις σε τρυπα και θα γκρεμοτσακιστεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θελω να μαθω γιατι δεν λετε κατι και για την Νεα πολη του Κατσαλιρου,πηρε το 26 '/'.Γιατι μονο με την ΑΝΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτη παιζει μετον γκοτζιλα και ασχολειται με παρτερια οταν υπαρχουν δεκαδες αλλα θεματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ
    τσαμπα προβολη δεν γινεται.Μονον η δυσφημιση ειναι τσαμπα γιατι πληρωνει αλλος.Καταλαβες μπλογκιτη η ΑΚΟΟΟΟΟΜΑΑΑΑΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την anatakti.gr δεν την εκφράζουν τα σχόλια. Αποκηρύσσει όλα τα υβριστικά, κακόβουλα και αισχρά σχόλια και παρακαλεί όλους τους σχολιαστές να χρησιμοποιούν κόσμια γλώσσα. Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί να πατήσει <εδώ> ή στο αντίστοιχο σχετικό στο κάτω μέρος της σελίδας για να διαμαρτυρηθεί αναγράφοντας το άρθρο, την ημερομηνία και την ώρα του σχολίου που τον ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου