Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Μπέργκερ σαν κοτοσαλάτα

Φωτογραφία – Food Styling: ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΤΗ
Το μπέργκερ στην πιο ελαφριά του εκδοχή. Επί της ουσίας πρόκειται για ανάλαφρη κοτοσαλάτα σερβιρισμένη μέσα σε ένα αφράτο ψωμάκι του μπέργκερ.

Υλικά

  • 2-3 ψωμάκια για μπέργκερ
  • 1 φιλέτο κοτόπουλο, βρασμένο
  • 1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 4-5 κλωναράκια μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • ½ μήλο σε κυβάκια
  • χυμό από ½ λεμόνι
  • 1 καρότο μικρό, τριμμένο
  • 1 αβγό βραστό, σφιχτό
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
  • 5 κουτ. σούπας μαγιονέζα, μεγάλες
  • 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
  • αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία

burger-psi2-1olivemgazinegrΒήμα 1

Κομματιάζετε το βρασμένο κοτόπουλο μέσα σκαι σε ένα μπολ ή το κόβετε κυβάκια και το ανακατεύετε με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνετε την κοτοσαλάτα στο ψυγείο να παγώσει.

Βήμα 2

Όταν θέλετε να σερβίρετε. Ζεσταίνετε τα ψωμάκια στην τοστιέρα και μοιράζετε τη σαλάτα σχηματίζοντας σαντουιτσάκια.
  • Μερίδες : 2
  • Χρόνος προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος ψησίματος : 30m
  • Έτοιμο σε : 35m

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου