Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Φτιάξτε τη δικιά σας γρανίτα εσπρέσο

Φτιάξτε τη δικιά σας γρανίτα εσπρέσο
Καλοκαιρινή απόλαυση... Θα την απολαύσει όλη η οικογένεια...Υλικά συνταγής
- 3 φλιτζ. ζεστό νερό
- 1 φλιτζ. ζάχαρη
- 2 φλιτζ. (400 ml) καφέ φίλτρου πολύ δυνατό

Τρόπος παρασκευής - Εκτέλεση συνταγής
1. Τοποθετούμε σε κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά το νερό, τον καφέ και τη ζάχαρη.

2. Ανακατεύουμε για 3 λεπτά από τη στιγμή που αρχίζει να βράζει το μείγμα.

3. Ρίχνουμε σε μεταλλικό μπολ και βάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες.

4. Ανακατεύουμε με πιρούνι σπάζοντας τα κρυσταλλάκια και ξανακαταψύχουμε για άλλες 3 ώρες. 


από τον ChefΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΖΑΚΗΜέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου