Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε συνάντηση ενημέρωσης των ΜΜΕ

Το κείμενο αναφέρει:

«Ο Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος Χρήστος Α.Μάρκου σας προσκαλεί να παραβρεθείτε την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. σε συνάντηση ενημέρωσης των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. της περιοχής μας, με αντικείμενο την παράδοση από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή και την παραλαβή από την νέα, των θεμάτων διαχείρισης των 3,5 ετών της θητείας της. Στην συνάντηση έχει προσκληθεί να παραβρεθεί ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος κ.Δημήτριος Σπ.Μάρκου.»

Ο Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος

Χρήστος Α.Μάρκου

4 σχόλια:

  1. Μία ακόμα στημένη ενημέρωση, σε επιλεγμένους δημοσιογράφους, όπως την άλλη φορά...Ενημερώνει για τί πράγμα; Για όσα "έγιναν"; Για όσα δεν ήθελαν να γίνουν; Για την ερήμωση , το βούλιαγμα, την καταστροφή των πόλεων Σπάτων - Αρτέμιδας σίγουρα ΔΕΝ θα πει κάτι. Ή μήπως φοβάται κάτι , τώρα που θα παραδώσουν τις καρέκλες τους οι επί τριάντα χρόνια ασχολούμενοι με την δημαρχία ;;;;; Ενημέρωση των δημοτών με ανοιχτά χαρτιά και ανοιχτές πόρτες γιατί δεν κάνατε, ποτέ, κύριε ΠΡΩΗΝ δήμαρχε ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΡΚΟΥ ; Δυστυχώς η πρώην δημοτική αρχή της Νέας Πόλης .."εζυγίσθη , εμετρήθη , και ευρέθη ελλιπής...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.Ο ΜΟΥΓΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.....ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ,ΚΛΠ.ΚΛΠ,ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ!ΑΛΛΑ Ο ΜΟΥΓΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ,ΙΣΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

      Διαγραφή
  2. Γκοτζιλακι υπομονη πεντε χρονια ειναι θα το ξεπερασεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3,5 χρόνια ούτε ένα δημόσιο απολογισμό, ούτε μια λογοδοσία, τώρα σε πήρε ο πόνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου