Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Έλληνες εθελοντές στο πλευρό των μαχητών της ανατολικής Ουκρανίας;

Έλληνες εθελοντές έχουν καταταγεί στις τάξεις των μαχητών στην ανατολική Ουκρανία,
σύμφωνα με δημοσίευμα του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων Ria Novosti, το οποίο αναπαράγει πληροφορίες της ρωσόφωνης εφημερίδας Athens CourierΣύμφωνα με δημοσίευμα του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων Ria Novosti, που επικαλείται πληροφορίες της ρωσόφωνης εφημερίδας Athens Courier, Έλληνες εθελοντές έχουν βρεθεί στις τάξεις του στρατού της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, στην ανατολική Ουκρανία, για να βοηθήσουν τους κατοίκους να αμυνθούν στους βομβαρδισμούς της κυβέρνησης του Κιέβου.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Έλληνες εθελοντές έχουν ταξιδέψει μέχρι την ανατολική Ουκρανία για να βοηθήσουν την ελληνική κοινότητα που κατοικεί στην πλειοψηφία της στην πόλη Μαριούπολη και τονίζει ότι οι Έλληνες του Πόντου που κατοικούν στην Ελλάδα θα έπρεπε να ενδιαφέρονται για την τύχη των Ελλήνων της Μαριούπολης.

Πολλοί κάτοικοι των περιοχών αυτών έχουν ήδη καταφύγει στις περιοχές Ροστόφ και Κουμπάν της Ρωσίας, φοβούμενοι την εκδίκηση της κεντρικής κυβέρνησης της Ουκρανίας.

Όπως αναφέρει το Ria Novosti, εκτός από τους Έλληνες εθελοντές μαχητές, στο Ντονέτσκ, έχουν μεταβεί για να πολεμήσουν στο πλευρό των ρωσόφιλων της ανατολικής Ουκρανίας εθελοντές από την Ισπανία, την Γαλλία, τον Καναδά, την Πολωνία και την Ιταλία. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ακόμα ότι στο πλευρό των μαχητών της ανατολικής Ουκρανίας βρίσκονται και δύο τάγματα Σέρβων, όπως επίσης και 25 Αμερικανοί πολίτες, που αγωνίζονται για τις «πανανθρώπινες αξίες» στην περιοχή, όπως αναφέρεται.

Ο Alexander Borodai, πρώην πρωθυπουργός της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονιέτσκ, δήλωσε στην σελίδα του στο Facebook, ότι οι εθελοντές είναι απαραίτητοι για να βοηθήσουν τους κατοίκους να αποκαταστήσουν τις υποδομές στην περιοχή.

25 σχόλια:

  1. Και μετά ο πολυαγαπημένος σας Πουτιν, θα σας ρίξει μια ακόμα ροχάλα καθυστερημένα φασιστάκια και ψετοαριστεροι οπαδοί και θαυμαστές του! Αυτό ακριβώς που σας έχει κάνει εξάλλου τόσες φορές τα τελευταία χρόνια! Ο πολυαγαπημενος σας ηγέτης που ονειρεύεστε ότι θα σας κάνει δώρο την Κωνσταντινούπολη στα γενέθλιά σας και θα σας ξαναδώσει διορισμούς στο δημόσιο κατατροπώνοντας την Μέρκελ, σας πρότεινε ένα μηδαμινό ποσό με τριπλάσιο επιτόκιο από αυτό της Τροικα, όταν πήγατε να του ζητήσετε δανεικά. Σας έφτυσε επίσης στο θέμα της Κύπρου, την ώρα που εσείς ονειρευόσασταν ρωσικες φρεγάτες να πλέουν προς τη Μεσόγειο. Σας έδειξε πόσο σοβαρά σας παίρνει, όταν κάλεσε τους Ρώσους επιχειρηματίες να μην επενδύουν στην Ελλάδα. Τέλος, σας έδειξε και που σας έχει γραμμένους, όταν πήγατε να του κλαφτείτε για να σας εξαιρέσει από το εμπάργκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΤΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ -ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΙΔΡΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ -ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥΤΙΝ .ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ....ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ .ΤΟ ΚΚΕ ΕΣΩΤ .ΠΡΩΗΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ...ΒΑΡΕΜΕΝΟ .ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΠΗΚΕ Η ΜΑΣΑ ΣΑΣ ΠΗΡΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΚΙ ΑΠΟΛΥΣΑΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ...ΦΩΝΗ .ΕΠΕΙΤΑ ΑΦΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ -ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΞΕΝΗ ΟΦ ΣΟΡ...Η ΚΟΝΤΥΛΩ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ ΚΙ ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΠΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ .ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΟΛΟΙ ΒΡΩΜΙΚΑ .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ .ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ? ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ,ΤΙ ΜΑΝΤΗΛΕΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ....ΑΛΛΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ .ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ .Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΛΕΥΣΗΣ .ΡΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ? ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΡΕΕΕΕΕ....ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ? ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δαναός Δαρειος.Τι εθελοντές ;;; Η ψυχούλα τους το ξέρει , και η κάθε τους μανούλα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ήταν πρώην κάτοικοι της περιοχής, δικαίωμά τους. Αν πάνε για να πολεμήσουν τάχατες ιδεολογικούς εχθρούς- όπως τους ψυχασθενείς από όλο τον κόσμο που πήγαν να δολοφονήσουν, να λεηλατήσουν και να βιάσουν στον ισπανικό εμφύλιο και για τις δυο πλευρές, υπό το πρόσχημα της ιδεολογίας*- είναι οι ίδιοι φασιστοειδή και αρρωστημένοι, είτε είναι κομμουνιστές ή χρυσαυγίτες. Αν επικροτείτε τέτοιες συμπεριφορές -πιο τίμιοι οι μισθοφόροι που παραδέχονται ότι το κάνουν για να ικανοποιήσουν τη διαστροφή τους (χρήμα)- τότε να κοιταχτείτε εσείς από κανένα ειδικό. Αν πολεμούν για να υπερασπιστούν τις οικογένειές τους είναι σεβαστό, και θα ήταν σεβαστό αν πολεμούσαν και για την κυβέρνηση για τον ίδιο λόγο. Αν πήγαν για πλιάτσικο πρέπει να τιμωρηθούν αναλόγως. Κατά τα άλλα, οι αυτονομιστές έχουν κάθε δικαίωμα αυτοδιάθεσης, αφού τα σύνορα της Ουκρανίας αποτελούν αυθαίρετο σοβιετικό μόρφωμα. ΥΓ * Για τον ισπανικό εμφύλιο αν οι "εθελοντές" ήταν δημοκράτες έπρεπε να αφήσουν τους Ισπανούς ελεύθερους να αποφασίσουν και όχι να τους επιβάλουν έξωθεν τι να κάνουν. Αν ήταν εθνικιστές δεν τους έπεφτε λόγος για ξένο έθνος. Αυτοί οι "εθελοντές" έκαναν τον πόλεμο να διαρκέσει περισσότερο με περισσότερα θύματα εκατέρωθεν. Αν αγαπάτε τους ομοϊδεάτες σας (σιγά...) θα έπρεπε να το αντιλαμβάνεστε ότι ο θάνατος τους δεν είναι ευχάριστος. Αν αγαπάτε τον άνθρωπο, συνειδητά αποφεύγετε να σκοτώνετε ανθρώπους χωρίς λόγο. Και ο μόνος λόγος να σκοτώσει κάποιος είναι η υπεράσπιση της ζωής των δικών του ή των συμπατριωτών του- όντας ευρύτερη οικογένεια, αν το αποδέχεται, γιατί αν δεν το αποδέχεται δε νομιμοποιείται καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ υπήρχαν εθελοντές που πολεμούσαν στο πλευρό των Τούρκων το 1821 και των Γερμανών ή των Μπολσεβίκων το 1941, στον Πούτιν θα κολλούσε το νεοελληναριό; Ποτέ ελευθερία στην Ουκρανία, λέει το νεοελληναριό - να έχουν το ρωσικο ζυγό για πάντα λέει το νεοελληναριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΒ αστο το καψες παλι..Αυτο το....νεοελληναριο ...σε προδωσε .Ειναι ορολογια του ιντιμιντια .Απογευματικη βαρδια ε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αφιλότιμος άϊ στα διάλα ρε ...., υπάρχουν μόνο Έλληνες, αν εσύ δεν το καταλαβαίνεις και μιλάς για ''νεοελληναριό'' τότε κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γερμανοτσολιας , μερκελ θεε παρε την παε και ετσι φιλος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καπου μπερδευτηκες. Αυτοι που πολεμουσαν μαζι με τουρκους το 21, οι απογονοι τους πολεμουσαν μαζι με γερμανους το 40 και οι απογονοι τους ειναι χρυσαλητες σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η μοναδικη επανασταση που γνωριζω να εκαναν ελληνες τα τελευταια χρονια ηταν οτι σταματησαν να πινουν φραπε και πινουν espresso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αμφιβαλω δεν νομιζω οτι υπαρχουν πλεον τετοιοι ηρωες μεταξυ των Ελληνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προφανως παρακολουθεις τα σαιτ του συριζα και της ανταρσυα , για στριγγακια και γκευ παρειντ.. Υπαρχουν και παραυπαρχουν , τοσοι πολλοι που δεν μπορεις καν να φανταστεις !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συγνωμη, αλλα θελεις να πεις οτι οι χρυσαυγιτες εχουν παει να πολεμησουν υπερ της Λαικης δημοκρατιας του Ντονετσκ?Ρε παλληκαρια, καπου ταχετε μπερδεψει.Απο τη μια βριζετε τους ελληνες αριστερους επειδη πολεμησαν τους ναζηδες στον δευτερο παγκοσμιο, απο την αλλη πατε να πολεμησετε στο πλευρο των ουκρανων (ρωσοφιλων) αριστερων εναντιον των απογονων του Μπαντερα, ηγετη των ουκρανων γερμανοτσολιαδων την εποχη που οι "δικοι" σας γερμανοτσολιαδες πολεμουσαν τους ελληνες κομουνιστες.Εν πασει περιπτωσει, αν οντως εχουν παει εκει οι χρυσαυγιτες να πολεμησουν ειναι θεαρεστο εργο.Πρωτον γιατι αντι να σκοτωνονται μεταξυ τους θα σκοτωσουν κανα ουκρανο φασιστα και δευτερον γιατι οι εκει συμπολεμιστες τους ,ενημερωνοντας τους θα τους ξελαμπικαρουν το μυαλο λιγακι, κατι που πιστεψε με το εχετε απολυτη αναγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τελικα το νουμερο ενα προβλημα της Ελλαδος ειναι η Ελληνικη Αριστερα. ειχε δικιο ο Μπαλτακος, πρεπει να τελειωνουμε με την αριστερη παραμυθα. ρε καραγκιοζη μονο η αριστερα πολεμησε τους ναζιδες στον Β ΠΠ? στο τελος θα μας πεις οτι τους νικησατε μονοι σας. τι να πουμε δηλαδη που οι αριστεροτσολιαδες εχουν σκοτωσει περισσοτερους Ελληνες και απο τους Ναζιδες? παιξατε μπαλιτσα τα τελευταια 40 χρονια με την ανοχη μας. ε λοιπον μεχρι εδω ήσασταν. Ελληνικη αριστερα, σε ολη την Ευρωπη ολοι οι αριστεροι βαλανε την πατριδα τους πρωτα και μετα το κομμα ε στην Ελλαδα βαλανε πρωτο το κομμα και μετα την πατριδα και εγινε ο εμφυλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. νεοήρωας απαπα.......ανατρίχιασα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΠΩΣ ΤΟ 1940 ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΕΔΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ .ΞΥΔΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΝΤΑΚΟΤΕΣ .ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΤΕ .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. EAM EΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ

    Το 41 - 44 , το Δεκέμβρη και το 46- 49 οι ντόπιοι φασίστες πολέμησαν τους Έλληνες πατριώτες, ανόητε. Μία ορικιζόταν μαζί με τους ναζί, μετά ήταν με τη Σκομπία και μετά με τις ΗΠΑ και τις ναπάλμ. Μια ζωή προδότες του λαού οι φασίστες και τσιράκια του κεφαλαίου. Τιμή και δόξα σε ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΕΠΟΝ, ΟΠΛΑ, ΔΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΙΓΑΛΑ .ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΑ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΜΑΔΙΚΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝΘΑΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ .ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ .Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΔΙΑ ΡΑΒΔΙΣΜΟΥ .ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΤΟΥ ΚΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΑΔΙΣΤΗΣ .ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΩΣ ΜΠΡΑΒΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ .ΟΤΑΝ ΔΟΘΗΚΕ ΛΕΥΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ 50 ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΗ ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ .ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ .ΥΣΤΕΡΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΚΛΑ ?Η ΕΞΟΡΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 1943 ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΕΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ .ΗΤΑΝ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΒΙΑΙΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΣΦΑΓΕΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΚΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΙ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.....ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ .ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟ ΣΦΡΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ .ΤΟ 80% ΤΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΗΣΑΝ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΙ .ΟΜΗΡΟΥΣ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΝΙΓΑΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ...ΣΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ .ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΤΑ ΑΜΑΧΩΝ ΚΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .ΚΟΜΜΕΝΗ Η ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΣΑΣ .ΜΙΑ...ΣΟΒΑΡΗ ΜΑΧΗ ΔΩΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΑΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ? ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΑΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ .ΤΕΛΟΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τιμή και δόξα ακόμα και στον ΟΠΛΑ;Στους δολοφόνους αθώων ανθρώπων με τα τσεκούρια και τα κονσερβοκουτια;Πρέπει να είσαι ψυχικά άρρωστος για να ξεστομιζεις τέτοια πράγματα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Που εισαι ρε... εαμ ελας ! Τα αδερφια μας που πολεμανε τωρα στο Ντονετσκ ουκρανους και ευρωπαιους μισθοφορους , ειναι Ελληνες ομογενεις και μελη Πατριωτικων οργανωσεων. Αυτο ειναι γνωστο εδω και 1 μηνα ! Αντι να εχεις κολλησει στα εαμ ελας και το 40 , δεν πατε οι συντροφοι να βοηθησετε ? Γιατι τα γεγονοτα σημερα δειχνουν πως οι εθνικιστες μαχονται εναντιων του γερμανικου αξονα ενω οι συντροφοι, ουζακι και μικροφωνικες στο μοναστηρακι. υγ. Συντροφε , εσεις με μια κροτου λαμψη τρεχετε σαν λαγοι να κρυφτειτε , μιλας και για εμφυλιο ? Αστο , κατσε εκει λοιπον και μην ψαχνεστε , ασχημο πραγμα ο εμφυλιος .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Με ΣΥΡΙΖΑ και προβολή στο μέλλον"Τούρκοι εθελοντές στο πλευρό των μαχητών της ανατολικής Θράκης;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η Ελλαδα στους Ελληνες .Καλως να ορισουν .Πρωτα ξεκιναμε με Εφιαλτες και μετα σειρα θα εχουν οι Μηδοι .Οσοι κουνανε....απο τωρα σημαιακια στις ισλαμικες αποβατικες δυναμεις και στους γκριζους λυκους στους ουτσεκαδες και στους ψευτομακεδονες να ξερουν οτι εν τω Αδη ουκ εστι μετανοια .Η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει ...οσο υπαρχουν απογονοι του Νικητα Σταματελοπουλου που ο θειος του Θεοδωρος Τσεργινης αφησε να πεθανει στην ψαθα .Λεμε παντα αληθειες και με ονοματα και οι αγνοι αγωνιστες θα ειναι τα προτυπα μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μαμά ρέηβερ,,Εσένα στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ αυτό με τον ΣΥΡΙΖΑ σου έκανε εντύπωση ή σου θίχτηκε ο εγωισμός σου; τα χάπια σου έληξαν ή απλά σταμάτησες την αγωγή που σου δώσανε; έλα γράψε και το άλλο το αστείο που λέτε για τον ΕΝΦΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου