Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΚΕΛ

Πρώτη Δημοσίευση 24.05.2014
Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα στις 18.05.2014 και μετά την ανάλυση της σταυροδοσίας τι αποδεικνύουν αυτοί οι αμείλικτοι αριθμοί που προσπαθούν να μας αποκρύψουν οι πολιτικοί του 1950. Ο κ.Δημήτρης Μάρκου παρόλο που γεννήθηκε το 1969 και δεν έχει γευθεί 7ετία γαλουχήθηκε και λειτουργεί
πολύ καλύτερα και από αυτούς τους πραγματικούς εκλογομάγειρες εκείνων των δεκαετιών.
Πήγε και μάζεψε προβεβλημένα στελέχη από άλλους συνδυασμούς, οπότε μάζεψε τις ψήφους που τον έφεραν πρώτο αλλά όλους αυτούς, μια και ήταν πιθανά εμπόδια στα σχέδιά του, τους εξετέλεσε με βασανιστικό τρόπο στην κολόνα του πάγου.
Και αναλύουμε:
Στην Αρτέμιδα εάν δεν βγει δήμαρχος δεν θα υπάρχει ούτε ένας "Λουτσιώτης" στα πράγματα. Είναι μόνο δικοί του και μάλιστα συγγενείς. Αλλά ας το παραβλέψουμε αυτό. 
Έχουμε το μεγάλο δήλημα: "Το δώρο" ή την κουρτίνα; Πίσω από την κουρτίνα είναι το ΚΕΛ.
Ο κ. Γιαννάτος με το ζόρι βγήκε στο Δημοτικό Συμβούλιο -εάν κερδίσουν τις εκλογές- ανίκανος, ανήμπορος να δράσει. Φρόντισε, ώστε αν δεν βγει Δήμαρχος να μην είναι ούτε καν στο Δημοτικό Συμβούλιο, βάζοντάς του με αυτόν τον τρόπο το εκβιαστικό δίλημμα να πρέπει με κάθε θυσία να μαζέψει τους ψήφους που χρειάζονται για να γίνει δήμαρχος.
Τον απόλυτο ειδήμονα  και ενεργό εχθρό του ΚΕΛ τον κ. Χρήστο Ποθουλάκη τον παρέσυρε, άλλη μια φορά, στην παράταξή του για να έχει την νομιμοποίηση προς τους ψηφοφόρους ότι δεν θα γίνει ΚΕΛ. Πήρε και τον κ.Γιαννάτο "με το λουρί" και πήγαν και έβγαλαν φωτογραφία σαν μάρτυρες στη μήνυση του Ποθουλάκη. Τον κ. Ποθουλάκη μπορούμε να το κατηγορήσουμε για οτιδήποτε. Η επαγγελματική του καταξίωση, το βιογραφικό του και περγαμηνές του είναι αδιαμφισβήτητες. Είναι ο μόνος που έχει κινηθεί ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και επιθετικά με ότι συνεπάγεται αυτό: μεγάλο, ηθικό, οικονομικό, οικογενειακό κόστος. Τι του έκανε του Ποθουλάκη; Τον έβαλε στον συνδυασμό δίνοντας μια εγγύηση ότι με αυτόν δεν μπορεί να γίνει το ΚΕΛ αλλά εξασφάλισε να μην βρει ούτε την ψήφο του. Μόνος του, με δική του παράταξη να κατέβαινε ο κ.Ποθουλάκης το λιγότερο 700 ψήφους, θα έπαιρνε. Με τον Λουδοβίκο να είχε πάει θα είχε μπει στο Δημοτικό Συμβούλιο. Με την Ραφτοπούλου να είχε πάει θα ήταν στο δημοτικό Συμβούλιο.

Αυτή η φωτογραφία δεν είναι την ημέρα που κατέθεσε ως μάρτυρας για την υπόθεση. Αυτή, προφανώς, την έβγαλε άλλη μέρα για να είναι μόνος του και την χρησιμοποίησε στο προεκλογικό του πρόγραμμα. Αυτό δεν είναι παραποίηση στοιχείων;
Στην πραγματική φωτογραφία είναι ο κ.Ποθουλάκης με 2 μάρτυρες τον κ.Γιαννάτο και τον Δημήτρη Μάρκου.
Ο Δημήτρης Μάρκου -αφού πρώτα εξασφάλισε την φωτογραφία του έξω από το Ειρηνοδικείο Κρωπίας  για κρυφτεί από πίσω- αφάνισε και εξαφάνισε τον κ.Ποθουλάκη, όπως έκανε και με πολλούς άλλους, αφήνοντάς τον με μόλις 170 ψήφους. Γιατί αν δεν ήθελε ΚΕΛ και ήθελε έναν σοβαρό σύμβουλο δεν θα άφηνε τον πιο αναγκαίο στο σπίτι του. Θα φρόντιζε να είναι μετά τον δήμαρχο άντε το πολύ τρίτος.
Αλλά τι να τον κάνει τον Ποθουλάκη; Όταν θα μας πει ότι θα γίνει το ΚΕΛ να τον έχει "μέσα στα πόδια του" με επίσημο αξίωμα; Με τους "ορκισμένους φαντάρους" που έχει σε ενδεχόμενη εκλογή του, αφού αναλάβει στις 3 Σεπτεμβρίου, μπορεί να ψηφίσει το ΚΕΛ και να ξεκινήσει. Θα έχει την απόλυτη πλειοψηφία και ότι αποφασίζει θα γίνεται. Αν χάσει τον κ.Γιαννάτο μάλλον δεν θα τον νοιάξει και πολύ... Ο μόνος που μάχεται για την επίλυση του αποχετευτικού, έμπρακτα είναι ο κ.Ποθουλάκης.

Δυστυχώς, τα εκλογικά αποτελέσματα μας δείχνουν ότι το ΚΕΛ ήρθε. Το θέμα του ΚΕΛ έχει καταλήξει να εκτελεί χρέη μπαμπούλα για τους δημότες. Από ότι φαίνεται κανείς δεν θέλει να λυθεί πραγματικά. Θέλουν να υπάρχει εκεί για να εκβιάζουν συνειδήσεις. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τις προεκλογικές αναγγελίες που έχουν στηριχθεί ΜΟΝΟ στο θέμα του ΚΕΛ, αλλά οι δημότες έχουν άλλα καυτά προβλήματα που τρέχουν ήδη. Προβλήματα πολύ σοβαρά και χρονίζοντα όπως η σχολική στέγη, η ανεργία, η ποιοτική αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου, έργα υποδομής, υπηρεσίες του Δήμου και τόσα άλλα.

Πέντε χρόνια θα κάτσει δήμαρχος θα μαζέψει τα λεφτά για 10 ζωές και θα εγκαταλείψει την σκηνή. Έτσι και αλλιώς κανείς ποτέ δεν τον πρόσεξε. Ο Ποθουλάκης και ο Γιαννάτος ήταν ο δούρειος ίππος για να μπει στο απόρθητο κάστρο του «ΟΧΙ ΚΕΛ».
Εσείς θα τον ψηφίσετε και καλά θα κάνετε αλλά δεν θα με κατηγορήσετε ποτέ ότι δεν το είχα προβλέψει και αφού δεν το προέβλεψα γιατί δεν το είπα. 3.5 χρόνια τον Λουδοβίκο τον έχω τρελάνει στα χτυπήματα αλλά ήξερα ποιον έχω απέναντί μου, ένα χτίστη που ήθελε να κάνει ντουβάρια. Αλλά τώρα να με κοροϊδέψει και ο Δημήτρης ο Μάρκου; Θα ήταν εγκληματικό να διατηρώ ηλεκτρονική εφημερίδα και να μην μπορώ να δω πίσω από "κουρτίνες" και πολιτικά  βρόμικα παιχνίδια.

Τον Λουδοβίκο, φωνάζοντας, αντιδρώντας και "γαυγίζοντας" μπορέσαμε να τον σταματήσουμε. Με τον "Πινοσέτ" της Σπαταρτέμιδος δεν θα μας βρουν στο χαντάκι, το χαντάκι θα έρθει να μας βρει. Τα δείγματα του καινούργιου "Πινοσέτ" είναι άπειρα και σίγουρα. Όταν ανάψει η ενδεικτική λυχνία και δεν της δώσεις σημασία, η καταστροφή είναι σίγουρη. Τα hitech λογισμικά που έχετε ήδη στα κομπιουτεράκια σας σας προειδοποιούν για πολλές επικίνδυνες απειλές.
Η συνολική συμπεριφορά και αντιμετώπιση της πολιτικής προεκλογικής κατάστασης από τον Δημήτρη Μάρκου έχει βγάλει την μπλε οθόνη «Game Over». Επειδή είμαστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούμε πολύ υψηλότερη τεχνολογία από τον μέσο αναγνώστη πρέπει να παρακολουθούμε κάθε λεπτομέρεια.  Ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Ο κ.Δημήτρης Μάρκου έχει ξεπεράσει κάθε λεπτομέρεια σε μόλις μια εβδομάδα.

Παραθέτουμε σύντομο βιογραφικό του κ. Ποθουλάκη και τις "περγαμηνές" που έχει κατακτήσει στον επαγγελματικό του βίο. Όλα αποδεικνύουν πόσο βαρύ ήταν εν σχέση με τα βιογραφικά και την εμπειρία των υπολοίπων. Έχουμε αναγνώστες που ζητάνε από όλους πλήρες βιογραφικό αλλά από τον κ.Δημήτρη Μάρκου δεν το ζήτησαν ποτέ...

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ 
(με επίσημα έγγραφα - ντοκουμέντα)
1984: Συγχαρητήρια (Εύφημος μνεία), από τον αρμόδιο Υφυπουργό, για την υπηρεσιακή του δράση και απόδοση
10.4.1992: Ιδιαίτερη αναγνώριση για το έργο και την απόδοσή του στην υπηρεσία (Προσέλκυση Ευρωπαϊκών κονδυλίων στο δημόσιο)
16.11.1990: Απονομή Τιμητικής Διάκρισης από την Πολιτεία, δια του τότε Υπουργού Προεδρίας, κ. Μ. Έβερτ
(Α’ βραβείο σε Πανελλήνιο διαγωνισμό
28.5.1992: Του απονεμήθηκε Τιμητική Διάκριση από την Πολιτεία, δια του τότε Υπουργού Προεδρίας,
κ. Σ. Κούβελα (Α’ βραβείο σε Πανελλήνιο διαγωνισμό μελετών και καινοτομικών προτάσεων)
22.12.1993: Του απονεμήθηκε Τιμητική Διάκριση από την Πολιτεία, δια του τότε Υπουργού Προεδρίας,
κ. Α. Πεπονή(Α’ βραβείο σε Πανελλή-νιο διαγωνισμό μελετών και καινοτομικών προτάσεων)
Όλοι μας στην anatakti.gr θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις να σταματήσουμε το ΚΕΛ και θα ήμαστε στο πλάι όποιου μάχεται για αυτό το σκοπό.

56 σχόλια:

  1. O DMarkoy aytokatestrafhke mesa se liges ores.
    EYTYXOS teleiosame anodyna me ayton,alla meiname me ton Katsaliro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγαζετε αρθρα του Μαιου απο τις δημοτικες εκλογεςτωρα μια κριση στιγμη για το ΚΕΛ. Δεν υπαρχει λογικη σε αυτο αν πραγματικα εισαστε εναντιον του ΚΕΛ. Ισως η εχθρικη σας σταση προς τον Δημητρη Μαρκου σας οδηγει σε λαθος επιλογες. Ειναι καλο που ανρτησατε εκ νεου το αρθρο αυτο που ειχατε αναρτηση παραμονη δημοτικων εκλογων για να δει ο κοσμος τι αντιμετωπισε ο Δημητρης Μαρκου και κερδισε.

      Διαγραφή
  2. Μπράβο σας κύριε Ποθουλάκη, ήσασταν καταπλήκτικός. Θα πρέπει να ξέρετε ότι πρέπει να γίνετε πιο σύντομος στα κειμενά σας γιατί κουράζεται ο κόσμος να διαβάζει. Μας έφαγε η τηλεόραση βλέπετε.
    Εχω ένα εύλογο ερώτημα.
    Ναι μεν δεν θέλετε γήπεδο στην Β1 (μαζί σας κι εγώ) αλλά απαντήστε μου, θα γινουν αλλού αθλητικές εγκαταστάσεις; Το ήδη υπάρχον γήπεσο και τα χαμόσπιτα τι θα απογίνουν; Θα γκρεμιστούν και θα γίνουν βάλτοι ή θα τα εκμεταλλευτεί κάποιος άλλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΜΕΣΗ ΤΕΛΟΣ.Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ,ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΥΟ ΚΑΛΑ ΓΗΠΕΔΑ,ΔΕΝ
      ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΦΑΝΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ Η ΠΟΛΗ ΤΟΤΕ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ.ΑΠΟ ΤΑ 3ΕΚΤ.
      ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ
      ΧΙΛΙΑΔΕΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΑ ΑΓΡΑΦΑ.

      Διαγραφή
    2. Μήπως κάνετε λάθος; Δεν πρόκειται για κείμενο του Ποθουλάκη, μάλλον λάθος κάνετε

      Διαγραφή
    3. Ποιος ειπε οτι ειναι κειμενο του Ποθουλακη.Πολιτικη αναλυση του μπλογκ ειναι,αλλα τα στοιχεια ειναι απο την εργασια Ποθουλακη.

      Διαγραφή
    4. Αφου ειναι ενυπογραφο "ΣΙΣΥΦΟΣ".Ο Ποθουλακης γραφει αλλιως,και με εντελως διαφορετικη διατυπωση

      Διαγραφή
    5. Για τον 12.19.
      Γήπεδο θα γίνει στον χώρο που προβλέπεται για αθλητικές εγκαταστάσεις, αρκεί να προχωρήσουν οι πράξεις εφαρμογής. Ας προσπθήσουμε όλοι να σταματήσει η ανομία.
      Στην ουσία κύριε, ξέρετε γιατί κάποιοι πασχίζουν να μείνει εκεί στη Β1; Υπαίθριο νυχτερινό κέντρο το θέλουν κάποιοι επίορκοι, ώστε να έχουν δικαίωμα να χορηγούν άδειες μπουζουκοκλαρίνων και ...ο νοών νοήτω...

      Διαγραφή
  3. Νομιζω οτι δεν ειναι το θεμα το γηπεδο σε αυτο το αρθρο.Αν δεν μπορειτε να διαβασετε πεντε γραμμουλες παραπανω απο οτι συνηθως,θελετε εξασκηση περισσοτερη.Το ΚΕΛ ειναι πολυσυνθετο προβλημα,σκεψου να παρακολουθουσες την παρουσιαση που εκανε στην Παλια Ιστορια με τον Μαρκου,και Γιαννατο.Την βλεπω εδω στο μπλογκ που την εχει κομματι κομματι και κρατω σημειωσεις
    και δεν μπορω να πω οτι εχω καταλαβει ολη την διαπλοκη,και την απατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε του Πόθου-λάκη-σες,
    Σε έτσουξε γιατί δεν είσαι σε εκλόγιμη θέση και εισέπραξες το πραγματικό τίμημα, σε ψήφους. Αυτό βέβαια ήταν αναμενόμενο γιατί δεν είχες
    τη στήριξη του Γιάννη. (Ξέρεις ποιόν εννοώ).
    Το ότι βγαίνεις και καταγγέλλεις τον Δ. Μάρκου εικοσιτέσσερις ώρες πρίν την ψηφοφορία της δεύτερης Κυριακής, δύο τινά συμβαίνουν
    α) Ή είσαι ο "΅Δούρειος ίππος" του Συνδυασμού, β) Ή είσαι σε εντεταλμένη υπηρεσία.
    Κύριε Πόθου- λάκιε ο πόθος σου για την καρέκλα έσβησε για πάντα και μαζί με αυτόν και η αξιοπιστία σου και η παραμονή σου στην Αρτέμιδα.
    Αυτά είναι τα αποτελέσματα των ΙΑΝΩΝ-ΔΙΚΟΜΑΝΩΝ-ΑΡΧΟΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩΜΑΝΩΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε μπας και είναι αλήθεια όσα γράφει στην εφημερίδα ο Γκόντζος ότι στην παράταξη της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ δεν πάνε τον Ποθουλάκη; Αυτό προκύπτει κι από εσένα 1:26 πμ, που ενώ το κείμενο που διάβασες ολοφάνερα δεν είναι του Ποθουλάκη (ούτε του Γιαννάτου φυσικά) αλλά του blog, εσύ σπεύδεις να τον χρώσεις για να βγάλεις και τα αποθυμένα σου με όσα λες

      Διαγραφή
    2. ΣΟΥ ΜΗΤΣΟΜΑΡΚΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΩΝ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.
      Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΟΥΓΓΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΠΙΑΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ.ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΤΟΝ ΤΟΥΝΤΑ.
      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΓΓΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Τα Σπάτα μας φταίνε τώρα! Εδώ ο Γιαννάτος παλεψε όλη την τετραετία να σώσει τη θάλασσά μας από τον αγωγό του ΚΕΛ, μέχρι και σχέδιο αναβάθμισης της παραλίας κατέθεσε και ποιό το αποτέλεσμα; Πήρε στην Αρτέμιδα λιγότερες ψήφους από τα Σπάτα! Το κεφάλι μας, μάς φταίει όχι τα Σπάτα.
      Μακάρι να βγει ο Δημήτρης διότι θα υπάρχει και ο Γιαννάτος στο συμβούλιο. Διαφορετικά, αλίμονό μας! Μας περιμένουν τα αρπακτικά να μας αποτελειώσουν......

      Διαγραφή
  5. ΟΥΦΟ+ΟΠΑΣ= 700.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την Τετάρτη κάποιος από το συνδυασμό της Νέας εποχής ανέφερε πως ο κ. Ποθουλάκης απαίτησε από τον Δ. Μάρκου, σε περίπτωση που εκλεγεί ο Δ. Μάρκου, ο κ. Ποθουλάκης να αναλάβει έμμισθη θέση στον δήμο. Αληθεύει;;;;
    Μήπως επειδή ο Δ. Μάρκου αρνήθηκε να του δώσει τη θεσούλα;;;; απλά ερωτηματικά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γελοίο και προφανώς προβοκατόρικο μου φαίνεται αυτό περί έμμισθης θέσεις, αφού δεν μπορεί παρά να είναι ψέμα, δεδομένου ότι ο εν λόγω Χ.Π. είναι ήδη έμμισθος σε δημόσια θέση, οπότε σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να καταλάβει και δεύτερη αμοιβόμενη δημοτική θέση

      Διαγραφή
    2. Διόρθωση: "θέσης", αντί "θέσεις"

      Διαγραφή
    3. Εξ ιδιων τα αλλοτρια.Με αρχηγο τον ΟΚΝΟ τι λογικη περιμενεις?Ο Ηλιθιος τεμπελης εβαλε χερι στην σταυροδοσια,
      ηταν που ητανε πτωμα,με αυτο τελειωσε ευτυχως.Φαντασου να επαιζε σωστα τον ρολο του και να εβγαινε Δημαρχος ειχαμε τελειωσει.Ευτυχως και αυτοκαταστραφηκε,αλλα εχουμε το αλλο γνωστο μεγαλο προβλημα ΚΙΤΣΟΜΑΡΚΟΥ.Το χειροτερο καθικι Τεμπελης ΟΛΩΝ.Ο Κατσαλιρος νομξζω ερχετε σε λογικη ο ΚΙΤΣΟΜΑΡΚΟΥ ομως ειναι τελειωμενο τζανκυ με την αργομισθια,και την αρπαχτη.

      Διαγραφή
    4. Μην τρελαινεσαι ο Μπαμπινιωτης κοιματε αυριο θα μας μηδενιση τα γραπτα.Εγω συνηθισα κανω και ηθελημενα λαθαρες να δω πυρινο σχολιο να μου φτιαξει διαθεσει.....η

      Διαγραφή
  7. "Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται!"
    Αμάν ρε παιδιά!!!! ο άνθρωπος έπεσε! θα τον σκοτώσετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΤΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ
    Α ΚΥΡΙΑΚΗ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ.ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΔΕ.ΤΗΝ ΤΕΡΤΑΤΗ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑΣ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΚΟΧΛΑΖΕ
    ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΞΕΡΩ 20 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ.ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΣ ΠΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΕΚΡΟΥ,ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΨΗΦΟΥΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΑΥΡΟ ΔΑΡΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.ΣΤΙΣ 26 ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΝΤΟΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΨΙΧΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 1030 ΨΗΦΟΙ;ΨΙΧΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6,5%;

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
      Ο ΜΟΥΓΓΟΣ ΠΗΡΕ 5100 ΨΗΦΟΥΣ.
      Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ 4100 ΨΗΦΟΥΣ.
      Ο ΜΟΥΓΓΟΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ.
      Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΕΧΕΙ +1500 ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΕΛΑΚΗ ΧΑΛΑΡΑ.
      Ο ΜΟΥΓΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΛΚ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΕΧΕΙ
      -2000,ΜΕ -3000 ΨΗΦΟΥΣ ΜΕΙΟΝ.
      ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ?
      ΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΣΑΝ ΟΜΑΛΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΝΗΤΟΥ ΜΟΥΓΓΟΥ
      ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ 3000ΨΗΦΩΝ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΓΓΟ.ΤΩΡΑ Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΛΚΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΝΟ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΓΓΟ.ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΛΚ Ο ΜΟΥΓΓΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ,ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΓΓΟ.

      Διαγραφή
  9. ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΑΠΛΑ.
    ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ,ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΙΜΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ.
    ΣΤΟ ΑΛΦΑ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ 10-15 ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΟΝΟΣΤΑΥΡΙΑ,ΕΧΕΙ 10-20
    ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ 2-3 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ.
    ΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΟΣΤΑΥΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ.ΝΑΙ ΕΡΙΞΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΔΕ.ΡΩΤΑΣ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΚΑΔΕΣ.ΕΣΥ ΜΕΤΡΟΥΣΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΣ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ 500-550 ΣΤΑΥΡΟΥΣ,ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ 32Ο ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΣΟΥ,ΑΡΓΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΝΑ ΕΝΑ.
    ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΑ ΜΟΝΟΣΤΑΥΡΙΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ.
    ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ
    ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασε μας ρε φίλε. Μόνοι μας ειμαστε στο παραβαν. Τι μας τσαμπουνας τωρα....... 'Αντε να φύγουν οι πουλάκια από πάνω μας. Άμα τα θαλασσώσει ο Μητσος, έχει και παρακάτω. Τρελλοι ειμαστε να ξαναλουστούμε αποτυχημένους Γκινοσάτηδες και κατσαλιρους. Κουβαλησανε το γραφειο τους στό δημο και την πληρωσαμε εμεις

      Διαγραφή
  10. Βρε Κατσαλιράκια - Κιτσομαρκάκια - Πουλάκια - διαπλοκάκια , πόσο αγαπήσατε τον Γιαννάτο ξαφνικά...!!! Είτε είναι μέσα είτε έξω ο Γιαννάτος ΚΕΛ - ΟΝΕΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ..!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ:
    Βρε παίδες γιατι λέμε για ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ αντίθετη στη λύση ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι; Η αλήθεια όπως προκύπτει από τα πρακτικά του Δ.Σ. και άλλα ντοκουμέντα (Προσφυγές) είναι ότι σταθερά, καθαρά και εξ αρχής αντίθετοι με τη λύση αυτή ήταν μόνο οι κ.κ. Γιαννάτος (πρόεδρος Τοπικού) και ο Ποθουλάκης του ΟΠΑΣ, που εξειδίκευσαν και τη λύση ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ. Οι υπόλοιποι πριν διαφοροποιηθούν στο τέλος του 2013 (δηλαδή προεκλογικά) και καταψηφίσουν το σύμφωνο συνεργασίας για τη λύση Πλατύ Χωράφι, είχαν διαφορετικά ψηφίσει το 2012, με ΝΑΙ ή ΠΑΡΩΝ (βλέπετε την πλειοψηφία και μεταξύ αυτών τους Μπέκα, Κρόκο, Α. Τούντα, Μαργέτη, Ζήση, Ραφτοπούλου και Στάμου που ψήφισαν ΝΑΙ και Κασίμη, Δ. Μάρκου, κλπ που ψήφισαν ΠΑΡΩΝ στις 10.9.2012). Να γιατί δεν έγινε ουσιαστική συζήτηση πάνω στο θέμα αυτό προεκλογικά, με αποτέλεσμα οι ψηφοφόροι να μη γνωρίζουν την πραγματική στάση του καθενός στο θέμα του αποχετευτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να τελικά γιατί ο παραταξιακός μηχανισμός της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ του Δημ. Μάρκου, καταπόντησε σε ψήφους τους κ.κ. Ποθουλάκη και Γιαννάτο, επιστρατεύοντας για το έργο αυτό τους κ.κ. Τυράκη, Αντ. Νομικό, Αντ. Τούντα, "επιστρατεύοντας" (με αντάλλαγμα .....!!) ακόμα και τους κ.κ. Ι. Αναγνωστόπουλο και Αναστ. Κόλτζο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΡΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΤΕ?
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΣΑΒΒΑΤΟ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ?
    ΣΙΣΥΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΠΕΡΙ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ?αγαπησε ο σΥΝ ποσα συφος τονΓιαιννατο και Ποθουλακη στα ξαφνικα?
    το παιχνιδι ειναι στημενο ΚΑΤΣΑΛΙΡΕΙΚΑ ...σας ειχα πρεοειδοποιησει και ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ .Δεν διαβασατε που σας ειχα γραψει ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑς?
    ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ?
    Αν και με την 700αρα που δωσατε στον ΠΟΥΛΑΚΑ επρεπε να το εχω καταλαβει,,,,Εγω δεν το διαβαζω καν ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΑΝΕ .ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑς ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΠΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙΕΙΕΙ ΖΕΣΤΟΟΟΟΟΟΟ
    τωρα για τα ορθογραφικα
    ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΩ ΜΑΓΚΕΣ
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ



    ΠΟΟΟΟΟΟΟΣΑΑΑΑΑΑΑ ?
    Και μην εξαφανισθει το σχοιλιο εεεεεε εσεις δεν κοβετε σχολια....
    ΣΥΜΒΟΥΛΕ ..μας δουλευουν τα πουλακια ?εεεεεε οχιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Aπίστευτα σχόλια επιπέδου Λούτσας. Ανορθόγραφες και ασύντακτες βρισιές, λύσσα να μη βγεί ο Δημήτρης Μάρκου.
    Προσπαθούν να βάλουν διχόνοιες στην παράταξή του με γελοίο τρόπο.
    Χτες βράδυ στην ομιλία του στα Σπάτα δεσμεύτηκε ξεκάθαρα για το ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥΧΩΡΑΦΙ και μαζί του είναι και Γιαννάτος και Ποθουλάκης. Όλοι ενωμένοι!
    Εσείς οι παραπάνω υβριστές, δεν αγαπάτε τον τόπο μας παρά έχετε συμφέρον από κάποιους αλήτες μπας και σας πετάξουν κανένα κόκκαλο να γλείψετε. Είστε θλιβεροί.
    Θέλουμε να απαλλαγούμε από αυτές τις καταστάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. προς 8 53,9 04 γιατι πραγματικα βαριεεεεμαι να ψαΞω και τα αλλα δικα σου σχολια.....εδω.
    Σισυφειο μαρτυριο μωρε κατηντησε να σε ψαχνω κατω απο την πετρα Κατσαλιρος.....ΜΟΝ ΟΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ μονος σου μεινε....ασε μας ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΣΣΑΓΕΣ.και θα εγραφες για το ΜΕΓΑ ΚΟΛΠΟ ΥΠΕΡ ΚΑΤΣΑΛΙΡΡΟΥ.....Αντε για καφε με τον πουλακα .....της 700κοσαρας Βρε εβαλες το χερακι σου και εκει?ΠΑΩ Λουτσα να μαθω τα ποσα.....ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΩ.ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ αν το προσεξες....Εχουμε ακομα κατι λιγοτερο απο 24 ωρο.....ΑΡΑ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣΥΣΤΗΜΑ .
    γραφεεεεεεεεεεεεεεεε μονοσ σουουουου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ολα τα ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΕΝΥΧΤΗΣΑΝ ΑΠΟΨΕ.Δες τε ωρες σχολιων .ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ τα παρασιτα της ΝΥΧΤΑΣ σχολιαζουν.ΜΕΤΑΞΥ 1 ΚΑΙ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ...ΕΛΕΟΣ ......
    ΑΓΙΟΝΙΚΟΛΙΤΕΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΨΕ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΓΡΑΦΑΝΕ ΟΛΟΙ.....
    Οσο σκεφτομαι τι θα ηπιαν με πιανει ενα γελιο.....
    ΒΡΕ ΤΟ ΗΠΑΡ ΣΑΣ ΧΑΛΑΤΕ ΣΑΣ ΚΕΡΝΑΕΙ Ο ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΣ?Βρε αυτος θα παει απο κιρρωση δεν θα ΠΡΟΚΑΝΕΙ να σας τα δωσει....
    πω πω πω ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ.....
    Εγω θα κοιμηθω νωρις και ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ..σιγα μην χασω τον υπνο μου με κρωξιματα .....κορακων....
    ΤΖΙΦΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟ ΑΡΘΡΟΟΟΟΟΟτο πολυ αναμενομενο, περιμενα κατι καλυτερο απο τον σισυφο παει γερασε...και το ξενυχτι ειναι για νεους....ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΩΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΑΡΟ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ?ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.....ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΥΤΣΑΛΟΓΑ.......Κανεναν 40 αρη μωρε στην ακμη του ,που να ζει ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.....ΣΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟς ΚΑΙ ΙΧΙ ΖΟΜΠΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ?Ηταν αναγκη να πατε στα Σπατα να βρειτε εναν 40 αρη και τωρα να σας φταιει που ειναιι Σπαταναιος?ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ?Αντε και κοντευετε να με κανετε απο Λουτσαιο Σπαταναιο ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σωτήρης Γιαννάτος24 Μαΐου 2014 στις 10:46 π.μ.

    Σίσυφε , επειδή γνωρίζω ότι πάντα ήσουν απέναντι στους σχεδιαστές και μεθοδευτές του ΚΕΛ της "ΝΕΑΣ ΠΟΛΗΣ", απορώ για το μπέρδεμα και την ανάλυση που κάνεις ...
    Νομίζεις ότι η τοποθέτηση αυτή είναι κατά του ΚΕΛ ;; Αντίθετα ευνοείς τους λεηλάσίες του δήμου ..Αυτούς που με δόλο προσπαθούν να αρπάξουν τον δήμο..
    ΤΟΥΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ..
    Αμφισβητείς ακόμα και την δήλωσή μου..ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΩ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ..;
    Με έχεις από τα "παιδάκια" που μπορούν να τα χειριστούν ;;
    Είναι λάθος οι αναλύσεις σου.!
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΠΟΙΟΣ ειδικος ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ...ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ...Ο Δημήτρης Μάρκου το διευκρίνισε εχτές στην ομιλία του.! Το έργο και η κοινωνική προσφορά θα καθορίσει τις θέσεις...
    Ο Δημήτρης έχει και ήθος και αξιοπρέπεια, ίσως περισσότερη από το "δέον"...
    Και εμένα ,ο προηγούμενος συνδυασμός με θεωρούσε δεδομένο, γιατί με γνώριζαν σαν γιατρό με χαμηλούς τόνους....αλλά από το τρίτο συμβούλιο πέρασα απέναντι...Η κ.Ζερδέ γνωρίζει την κόλαση που πέρασα στα συμβούλια...
    Το αποτέλεσμα ποιό ήταν ; Εγώ ο "ήπιος" να τους κάνω να αλλάξουν χρώμα στα παντελόνια τους , με την "κωλοτούμπα" για το ΚΕΛ....Το χρώμα των παντελονιών που άλλαξαν , ας το καθορίσει ο καθένας....
    ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ , ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ...
    ΔΕΝ σε προβληματίζει ότι 21 σύμβουλοι έφυγαν από έναν συνδυασμό εξουσίας;
    Κινούμαστε με τον ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ και ΠΟΙΝΙΚΑ..!
    ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΑ , ΣΤΑ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ.....
    Αυτοί δεν έχουν καταλάβει ότι δεν έχω το "σύνδρομο της εξουσίας" , και θα γίνω ο εφιάλτης τους ....
    Σωτήρης Γιαννάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαννατε ή δεν ξερεις απο αριθμους,αμφιβαλω για αυτο,η εθελοτυφλεις.Τα σταυρουδακια σε εχουν στειλει στην εξεδρα της αδυναμιας.αν δεν βγει Δημαεχος εισαι σπιτι σου.Πηγε ο ΟΚΝΟΣ νυν αρχηγος σου,και εβγαλε φωτο μονος του στο Ειρηνοδικειο προφανως για να καπιλευτη ο Ανικανος Τεμπελης Φοβιτσιαρης,τον Αγωνα Αθλο Ποθουλακη,και Γιαννατου σε επιπεδο επισημης γραφειοκρατιας στο Δημοτικο Συμβουλιο.Ησασταν και Εσυ ο Γιαννατος,και ο ΔΜαρκου στο Δ.Σ.ο Γιαννατος φωναζε ενεργουσε,ο ΟΚΝΟΣ που ηταν?θυμαστε καποια πρωτοβουλια κατι τελος παντων απο τον ΟΚΝΟ?Οταν βρειτε καποια ενεργεια του τεμπελη που τον εξεθεταν στους κινδυνους που μπηκατε εσεις,να μας τις γραψετε να τις δουμε και εμεις οι παλιανθρωποι.Απλα μας γελασε ΟΛΟΥΣ ενασ ΜΟΥΓΓΟΣ,ΤΕΜΠΕΛΗΣ,ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΣ.
      Την Πατησαμεγια μια ακομα φορα..

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΕΛ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΕΛ.ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ.ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΕ Ο ΜΟΥΓΓΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΚΕΛ.
      Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΕΞΟΔΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ,ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΗ.
      ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.

      Διαγραφή
  18. Μπραβο ρε γιιατρε Η ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΙ.Μονον τα λαμογιονυχτομαγαζα ΞΕΝΥΧΤΑΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΡΘΡΑ.και σχολια μονοι τους.Σου υποχομαι θα μαθω το ποτε, που και ποσα.Εγω δεν ειμαι φανερος οποτε μαθαινω πολυ πιο ευκολα...ειμαι πισω απο την πλατη τους και δεν με βλεπουν.
    Αν βγουν θα τους ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΩ .....αλλα δεν θα βγουν.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.Εχουν κανει συμφωνιες με τα τρισαλοιμονα γιαυτο εφεραν τετοιο χαμηλο ποσοστο επισημως. ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ τι ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ εχουν απο πισω....ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ.μαυρα καταμαυρα το ποσα δεν ξερω αλλα θα μαθω.
    ολοι το περιμεναμε ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΟΝΤΑΡΙΖΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ.
    ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ?
    ΜΙΛΑ ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΒΙΟ ΑΒΙΩΤΟ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ,.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΜΟΥΓΓΟΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΕ,ΟΣΟ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΟΓΙΑ ΤΟΣΗ ΑΞΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ.

      Διαγραφή
  19. Πολύ ενθαρρυντικό το σχόλιο του γιατρού. Γνωρίζω, ότι και άλλες, εκτός ψηφοδελτίου, εξαιρετικές προσωπικότητες της περιοχής μας, αλλά και σοβαροί φορείς στηρίζουν σταθερά Δημήτρη Μάρκου και είναι δίπλα του. Κανείς δεν αντέχει άλλο πια αυτή την κατάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σωτήρης Γιαννάτος24 Μαΐου 2014 στις 12:04 μ.μ.

    11.29 ,11.40.OTAN AΠΕΙΛΟΥΣΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙ ,Ή ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΤΟΥ ΚΕΛ , ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ;;;;;
    ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΟΝΤΡΥΝΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ , ΘΑ ΤΟ ΧΟΝΤΡΥΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ..Η ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΕΚΠΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΛΕΚΕΣΤΕ....!
    ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ .
    ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ...
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ "ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ"...
    Ο "ΕΡΩΤΑΣ" ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ...
    Σωτήρης Γιαννάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι οχετοί δεν είναι μόνο στη θάλασσα είναι και από τα φερέφωνα των άχρηστων δημαρχαίων και αντιδημαρχαίων. Μακάρι να είναι η τελευταία φορά που ακούμε τα λόγια - βοθρολύματα. Τολμάνε να κάνουν και πολιτικές αναλύσεις της πλάκας, για να πικάρουν Γιαννάτο και άλλους.
    Ξεχνάνε, ότι ο κάθε Γιαννάτος καμμιά ανάγκη δεν έχει τα οφίτσια, ούτε για κοινωνικούς ούτε για οικονομικούς λόγους. Στέκεται αρκετά ψηλά, όπως και κάποιοι από μας που αγωνιζόμαστε αφανώς. Δεν μπορείτε οι κάθε λογής χαμένοι να τα βάλετε με τους ακέραιους ανθρώπους. Είναι πιο ανθεκτικοί από σας.
    Και ξέρουν πολλούς τρόπους να σας αντιμετωπίσουν... Μαζευτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ
      ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΛ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ,ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ ΡΟΛΟ ΑΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΗ Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ Η ΟΧΙ.ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ 1960 ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΟΥΓΓΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ,ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΤΟΥΝΤΑ ΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ,ΜΑΣ ΕΘΑΨΕ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ,ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ?
      ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ ΚΕΛ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΤΟΥ ΜΟΥΓΓΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΑ,ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΜΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ,ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ?
      ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΙΑΝΝΑΤΟ-ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΒΑΣΤΟΣ.Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ,Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ,ΙΣΩΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΑΝΤΕ ΠΑΙΞΕ.
      ΤΟΣΟ ΣΑΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Και ποιός σας διόρισε εσάς τους άθλιους, συνήγορους του Γιαννάτου και του Ποθουλάκη; Οι άνθρωποι στηρίζουν με τα χίλια τον Δημήτρη, ένα νέο και επιτυχημένο άτομο με μόρφωση και υψηλό θεσμικό αξίωμα.
      Χτες βράδυ, ήταν δίπλα του και τον προλόγισαν κιόλας!
      Δεν ξέρετε τι να σκαρφιστείτε για να τους χτυπήσετε! Γελοία κόλπα.

      Διαγραφή
    3. 1.40 Aφού ο Γιαννάτος δεν θέλει τον "έρωτα σας και μάλιστα ιδίου φύλου" ..χαχαχαχά..καλοοοοοό! Αλήθεια τα παντελόνια σας τι χρωματάκι πήρανε ;Ροζουλιά;;;;;Α,είπε ότι θα ανοίξουν και "υποθέσεις" για απειλές ζωής...για να δούμε τι θα δούμε , μ΄αρέσει πολύ .Έλα βάλτε την κιτρινίλα του Μποτζιολή να γράψει....

      Διαγραφή
    4. ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ,
      ΚΛΠ. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΨΟΦΙΜΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΠΟ ΔΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

      Διαγραφή
  22. Ο Δ.Μαρκου τελειωσε χωρις να παιζει κανενα ρολο η αυριανη ψηφος.Δεν εχει κανεναν μα κανεναν αλλον εκτος απο το σοι του ευχαριστημενο.κανενα μεσο δεν τον στηριζει,ενταξει αυτα ειναι διπλεκομενοι,οι υποψηφιοι του καλο λογο δεν εχουν και σφαζοντε μεταξυ τους.Η Τσιγκουνια του,και η καρμιρια του εκανε ανεκδοτα,δεν βρισκει ουτε καν εκλογικουε αντιπροσωπους για αυριο,κανεις παθων,δεν θελει να βοηθησει σε απολυτως τιποτα.Η Πολιτικη Αμετροεπεια του Τεραστια,που θα βρει τουε ψηφους να φθασει οχι να περασει τον Λουδοβικο?Ενω προ των εκλογων εμοιαζε Γκανιαν,τωρα νομιζω οτι αγωνιζετε απλα να μην πεσει και κατω απο το 20%.Εκανε τον Λουδοβικο μαγκα θα βγει με 70%,80%,90%,
    ποσοστα που δεν αφηνουν περιθωρια συζητησεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μετά ...ξύπνησες!

      Διαγραφή
    2. Ηρθαν οι αγραμματοι οι χρυσαυγουλοι οι νυχτοβιοι να μας πουν τι να ψηφισουμε ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΡΕΤΙΝΙΣΜΟΣ ....ΤΗΣ 700 ΣΑΡΑς εβαλε το ξυρισμενα να γραφουν......
      ΑΛΛΟΥ ΜΩΡΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΑς ΣΗΜΕΙΟ τι διαβολο επιμενετε να ορνιθοσκαλιζετε αγραμματα?
      ΕΓΕΡΘΗΤΟΣ ΜΩΡΕ ...ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΣΑΠΑ ....που θα κανεις εκτιμησεις ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΡΙΞΑΤΕ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ τοοοοοσο βλακες μας περνας?ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΤΡΟΝ ΣΑΣ.....το ειδαμε το εμπεδωσαμε δεν χρειαζεται να βλεπουμε ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ....

      Διαγραφή
  23. ΕΜΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΔΕΝ ΤΑ ΕΣΚΑΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ και αγαπησαν τον Ποθουλακη και τον Γιαννατο.
    Εμαθα και γιατι βγηκε το χρυσο τοοοοοσο λιγο στην Λουτσα....Το κανονισε .....η 700αρα....
    ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΔΙΚΙΟ .Αλλα τοτε θα ειναι πολυ αργα la derniere danse ειναι την Κυριακη ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝ ΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ.ΟΤΙ ΔΩΣΑΝΕ ΨΗΦΟΥς ΣΤΟ ΚΑΤΣΑΛΙΡΕΙΚΟ.Διαβαστε τα σχολια και θα το δειτε.ΘΕΛΕΙ Η Π....ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ....εδω ειναι καταγεγραμμενα ολα,Μαθετε να διαβαζετε πισω απο τις γραμμες.


    ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ που δεν εδωσες μια και μονον για αυτο, you are simply the BEST.
    TΙΜΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ....ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑΤΡΕ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ.
    Αυτο σημαινει οτι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΕ.... και ΞΕΧΕΡΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ
    ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΗΜΕΡΑ και με την νυχτα δεν θελουμε καμμια παρτιδα....
    γκεκε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αριστο ολοι δεν δεν γενωηθηκαμε γεροι,και να καταληξουμε παλιογεροι.Στα 25-30 σου δεν ξενυχτουσες;δεν τα επινες;δεν γυρνουσες;δεν εκανες μπανο στην θαλασσα νυχτα,δεν ειδες ξημεεωμα στην παραλια με την γκομενα;δεν κοιμηθηκες στην αμμο.Οποτε αααντεεε γ@μ@σου να καθαρισει το μυαλο σου.Εμεις τα κανουμε και θα τα κανουμε οσο μπορουμε.Στο Ματι εχει Γηροκομειο βολευτητε εκει αλλα παμε το βραδυ στην παραλια αναβουμε φωτιες ψηνουμε φωναζουμε,τραγουδαμε,χορευουμε μετα τα κωλομπαρα μεχρι της 9 το πρωι που πιανει η ζεστη και παμε για υπνο,με το κλιματιστικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΙΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ...., ΣΑΝ ΕΣΑΣ!

      Διαγραφή
  25. Πόσο χαιρομαι κε Γιαννατο που σας ψηφισα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. βλκαξ δεν ημουν ουτε στα 30 ουτε στα 10 ΚΑΙ ΗΞΕΡΑ ΣΑΝ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.
    ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΙΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, που εσυ δεν ειδες ουτε μαλλον θα δεις ποτε ,με τα μυαλα κολημενα στην χαβουζα που ζεις....ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Περαστικά σας.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μιας και εσείς τα ξέρετε όλα θα παρακαλέσω να δημοσιεύσετε, η αλλιώς θα προκαλέσω φορολογικό έλεγχο για να δούμε αν έχετε κόψει όλα τα νόμιμα παραστατικά που χρειάζονται για τις καταχωρήσεις όλων των διαφημίσεων της ηλεκτρονικής σας σελίδας και των υποψήφιων συμβούλων που διαφημίζονται στην εφημερίδα σας. Για να δούμε ποιοι οι έντιμοι και ανέντιμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ" ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΟΥΓΓΟΜΑΡΚΟΥ ΕΥΤΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΙΜ ΓΙΟΥΝΓΚ ΙΛ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ Δ.ΜΑΡΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πάρε βαζελίνη θα σου χρειασθεί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου