Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Ford Mustang GT 750ps-Carroll Shelby.

 Το μοντέλο ονομάζεται Carroll Shelby Centennial Edition Mustang και η Shelby American προσφέρει αυτήν την ειδική έκδοση σε περιορισμένο αριθμό, με αναβαθμίσεις που δεν αφορούν αποκλειστικά τις επιδόσεις. Εκτός από τις γνωστές για τους φίλους της μάρκας, αναβαθμίσεις στην καμπίνα του μοντέλου, η ειδική αυτή έκδοση έχει το Centennial ως λογότυπο στο πίσω μέρος, πλευρικές ρίγες και ιδιαίτερη σήμανση.


Στο εσωτερικό, τα μαρσπιέ της πόρτας, τα πατάκια δαπέδου και οι δερμάτινες επενδύσεις έρχονται με εμβλήματα και κονκάρδες Carroll Shelby Centennial Edition, με το χαρακτηριστικό σχέδιο της προτομής του Shelby με το καπέλο. Από την άποψη της απόδοσης, είναι αυτό που θα περίμενε κανείς, με τον υπερσυμπιεστή Shelby να παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωηση της εικόνας.





Ο V8 των 5,0 λίτρων εμφανίζει ισχύ 750 ίππων που περνάει στο δρόμο μέσω των τροχών 20 ιντσών που φιλοξενούν ελαστικά 305/30. Αλλαγές έχουν γίνει και στην ανάρτηση του αυτοκινήτου, όπως και στα φρένα προκειμένου να μπορεί να διαχειριστεί την επιπλέον ισχύ σε κάθε περίπτωση ο οδηγός. Με τιμή που φτάνει τα 50.000 ευρώ, η ειδική αυτή έκδοση του μοντέλου, θα παραχθεί σε 100 μονάδες- όσα και τα χρόνια που θα συμπλήρωνε ο Carroll Shelby φέτος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου