Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Aston Martin DB11

 Η εταιρεία από το Gaydon παρουσίασε το 2016 την DB11, ως μοντέλο αντικαταστάτη της DB9 και πλέον το «πλήρωμα του χρόνου» για τη νέα της γενιά έχει έρθει, με τους ανθρώπους της βρετανικής φίρμας να έχουν ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία εξέλιξης του καινούργιου μοντέλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νέο GT μοντέλο θα έχει πιο «επιθετική» σχεδίαση, διατηρώντας ωστόσο τις αρμονικές αναλογίες και το κομψό αμάξωμα, ενώ είναι πολύ πιθανόν να ονομαστεί DB12.

Στα πρωτότυπα του καινούργιου μοντέλου διακρίνεται μια ευρύτερη και πιο έντονα διαμορφωμένη μάσκα, με μεγάλο άνοιγμα στη γρίλια, διαφορετικούς αεραγωγούς στο καπό, νέας σχεδίασης φώτα και splitter στην άκρη τού προφυλακτήρα.

Έτσι φαίνεται ότι η γενική σχεδιαστική γραμμή τής DB11 έχει διατηρηθεί και στο αμάξωμα του νέου αυτοκινήτου, με το πλαϊνό, όσο και το πίσω μέρος να έχουν παραπλήσια διαμόρφωση με αυτή του παρόντος μοντέλου.

Προς το παρόν, η Aston Martin κρατά «κλειστά τα χαρτιά της» αναφορικά με τα τεχνικά στοιχεία τής καινούργιας γενιάς αλλά και το πότε θα παρουσιαστεί επίσημα. Εφέτος, συμπληρώνονται 110 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας, συνεπώς θα είναι μια καλή ευκαιρία να γίνει αυτό, ώστε το νέο μοντέλο να αποτελέσει μέρος των σχετικών εορτασμών.

Ωστόσο, το χρονοδιάγραμμα των δοκιμών είναι τέτοιο που υπάρχει η πιθανότητα να μην προλάβουν να ολοκληρώσουν την εξέλιξή του εντός του έτους και η παρουσίαση του να γίνει τελικά το 2024.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου