Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Ουκρανία: Σάλος με τις χλιδάτες διακοπές της Γιούλια Τιμοσένκο στο Ντουμπάι

 Στόχος σφοδρών επικρίσεων στα ουκρανικά social media - και όχι μόνο - έχει γίνει η Γιούλια Τιμοσένκο, πρώην πρωθυπουργός της χώρας και επικεφαλής του κόμματος της Πανουκρανικής Ένωσης «Πατρίδα».Πρόσφατα δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι η 59χρονη πολιτικός ταξίδεψε στο Ντουμπάι για την πρωτοχρονιά και πέρασε εκεί τις πρώτες ημέρες του νέου έτους, την ώρα που ο πόλεμος στην Ουκρανία διανύει μία από τις πιο κρίσιμες και καθοριστικές φάσεις του.

Σύμφωνα με την Ουκραΐνσκαγια Πράβντα, η Τιμοσένκο διέμεινε στη βίλα του πεντάστερου ξενοδοχείου Κεμπίνσκι, στο τεχνητό νησί Παλμ Τζουμέιρα. Κατά την παραμονή της στο Ντουμπάι, η επικεφαλής της «Πατρίδας» κράτησε χαμηλό προφίλ, όπως επισημαίνει η εφημερίδα, αποφεύγοντας τις εμφανίσεις σε πολυσύχναστα σημεία. Ωστόσο δημοσιογράφοι κατάφεραν να ξετρυπώσουν την πολιτικό και τον σύζυγό της σε ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου στις 5 Ιανουαρίου. Η Τιμοσένκο, σημειώνει ο αρθρογράφος, αποχώρησε αμέσως από την πλαζ όταν κατάλαβε ότι η παρουσία της τραβούσε την προσοχή.

Πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι η Τιμοσένκο γύρισε στο Κίεβο πέντε μέρες αργότερα.

Όπως επισημαίνεται, η οικογένεια της κόρης της πολιτικού μετακόμισε στο Ντουμπάι πριν ακόμα ξεκινήσει η εισβολή πλήρους κλίμακας στην Ουκρανία, και τώρα ζει εκεί με σύντομα «διαλείμματα» στην Ευρώπη. Πριν από δύο μήνες, ο γαμπρός της Τιμοσένκο εθεάθη στο ξενοδοχείο Κεμπίνσκι της Βιέννης, το ίδιο διάστημα που η πρώην πρωθυπουργός βρισκόταν στην αυστριακή πρωτεύουσα σε επίσκεψη εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου