Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Porsche 911 Targa

 Η Ares Design ενίσχυσε περαιτέρω την Porsche 911 Targa, η οποία αποδίδει τώρα 445 ίππους...
O Ιταλικός βελτιωτικός οίκος μας δείχνει το τελικό αποτέλεσμα των «αναζητήσεών» του. Η Ares Design έχει προσθέσει κάποια τμήματα από ανθρακόνημα στο αμάξωμα της 911, ενώ έχει επέμβει δυναμικά και στην καμπίνα, προσφέροντας ένα πολύ κομψό και καλαίσθητο σύνολο.

Το πλάτος του αμαξώματος έχει αυξηθεί χάρη στα πρόσθετα μέρη κατά 8 εκατοστά εμπρός και 4 πίσω, ενώ τα χαρακτηριστικά «βράγχια» πάνω από τους εμπρός τροχούς δίνουν το παρόν σε ασημένιο χρώμα. Στο ίδιο χρώμα είναι και τα πρόσθετα του προφυλακτήρα, όπως και κάποια στοιχεία στις πλευρές του αυτοκινήτου και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών.



Η Ares Design ωστόσο, δεν έχει μείνει μόνο στην αισθητική του αυτοκινήτου αλλά έχει ασχοληθεί και με την απόδοση του τρίλιτρου Boxer κινητήρα. Κάνοντας κάποιες επεμβάσεις στον twin turbo κινητήρα, η απόδοση έχει «τονωθεί» κατά 60 ίππους σε σχέση με την εργοστασιακή έκδοση.



Η πρόταση της Ares Design, με το αλλαγμένο σύστημα εξάτμισης από την πολλαπλή μέχρι και τις τελικές απολήξεις, έχει φτάσει τους 445 ίππους. Η τιμή της βελτιωμένης από την Ares Design 911 Targa, δεν έχει ανακοινωθεί αλλά όπως μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς, δεν θα είναι καθόλου φτηνή– ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για ένα μοναδικό κομμάτι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου