Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

McLaren 720S Monza

 Η μεγάλη επιτυχία της McLaren που πέτυχε το 1-2 στο Ιταλικό Grand Prix στην Monza έδωσε την αφορμή για τη δημιουργία μιας ειδικής έκδοσης της 720S η οποία είναι αφιερωμένη στον Daniel Ricciardo.
Η πρώτη νίκη της McLaren από το 2012 ήταν φυσικό να αντιμετωπιστεί ως ένα ξεχωριστό γεγονός από την Βρετανική εταιρία η οποία μεταξύ άλλων αποφάσισε τη δημιουργία μιας ειδικής έκδοσης περιορισμένης παραγωγής για την 720S.


Η ειδική έκδοση έχει την ονομασία Daniel Ricciardo Edition 720S τιμώντας με αυτό τον τρόπο τον Αυστραλό οδηγό της που έφερε τη πολυπόθητη νίκη στη Monza, κάνοντας μάλιστα και το 1-2 με τον team mate του, Lando Norris. Η παραγωγή της συγκεκριμένης έκδοσης θα περιοριστεί σε τρία μόλις αντίτυπα τα οποία θα διατεθούν αποκλειστικά στην Αυστραλιανή αγορά






Βασικό χαρακτηριστικό είναι η πορτοκαλί απόχρωση Papaya Spark, στην οποία είναι βαμμένα και τα μονοθέσια της McLaren, με τις μπλε λεπτομέρειες στους καθρέπτες, τα πλαϊνά πάνελ και τους αεραγωγούς να συμπληρώνουν την εικόνα.
Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο αριθμός 3 που έχει το μονοθέσιο του Ricciardo και ο οποίος είναι αποτυπωμένος στις πόρτες, μαζί με μικρές σημαίες της Αυστραλίας. Την εξωτερική εμφάνιση συμπληρώνουν οι μαύροι τροχοί με τις μπλε δαγκάνες φρένων καθώς και η υπογραφή του Ricciardo στα μαρσπιέ, ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι πορτοκαλί λεπτομέρειες σε καθίσματα, πάνελ θυρών, ταμπλό και τιμόνι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου