Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Κακοκαιρία Ιανός:Thn νύχτα στην Αττική


Τη Στερεά Ελλάδα και τη Θεσσαλία σφυροκοπά από το απόγευμα της Παρασκευής ο μεσογειακός κυκλώνας Ιανός που αναμένεται να συνεχίσει το καταστροφικό του πέρασμα από την Ελλάδα έως την Κυριακή.
Σφοδρή είναι η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες και την επαρχία Φαρσάλων, καθώς τεράστιες ποσότητες νερού έχουν πλημμυρίσει σπίτια, έχουν καταστρέψει δρόμους, καλλιέργειες, εγκλωβίσει οχήματα και προκαλέσει προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και τις τηλεπικοινωνίες.

Σύμφωνα με την Τροχαία μάλιστα, υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στο 286ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού, στο ύψος του Αλμυρού, στο ρεύμα προς Αθήνα, λόγω συσσώρευσης υδάτων.

Μετά τις καταστροφές στην Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο, την Ιθάκη, τη Λευκάδα, αλλά και την Ηλεία στη Δυτική Ελλάδα, ο Ιανός περνά πανω από τη Στερεά και πλήττει με ιδιαίτερη μανία τη Φθιώτιδα, όπου δεκάδες άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν από αυτοκίνητα και σπίτια σε διάφορες περιοχές του νομού και τη Θεσσαλία όπου γέφυρα κατέρρευσε στο Μουζάκι Καρδίτσας, ενώ κτηνοτρόφοι απεγκλωβίστηκαν από ποιμνιοστάσια στον Αλμυρό Μαγνησίας.

Λίγο πριν τις 7 το απόγευμα κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κεφαλονιά, η Ιθάκη και η Ζάκυνθος, με απόφαση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας.

Η κακοκαιρία, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, αναμένεται να πλήξει την Αττική από το βράδυ σήμερα και κατά τις προβλέψεις η βροχόπτωση κατά διαστήματα θα είναι ιδιαίτερα έντονη.

Τα νησιά του νοτίου Ιονίου – Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Ιθάκη – έχουν υποστεί μέχρι στιγμής τις σημαντικότερες ζημιές από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ιανός» το οποίο σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί αρκετές περιοχές της επικράτειας μέχρι την Κυριακή.

Πιο δύσκολη φαίνεται ότι είναι για την ώρα η κατάσταση στην Ιθάκη.
«Ο μεσογειακός κυκλώνας έπληξε το νησί πολύ άσχημα. Έως πριν από λίγη ώρα η επικοινωνία ήταν αδύνατη, ενώ όλο το νησί δεν έχει ρεύμα. Τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ δίνουν μεγάλο αγώνα, ώστε να επαναφέρουν την ηλεκτροδότηση» δήλωσε λίγο μετά τις 11:30 η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την πυροσβεστική λίγο πριν τις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής:
έχουν πραγματοποιηθεί 34 απομακρυνσεις ανθρώπων σε ασφαλή σημεία σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Ιθάκη
έχουν γίνει 20 κλήσεις για κοπές δέντρων σε Κεφαλονιά, 50 σε Ιθάκη και 70 στη Ζάκυνθο
έχουν γίνει 6 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων σε Κεφαλονιά, 2 Ιθάκη και 6 Ζάκυνθο

Οι βρoχές και οι ισχυροί άνεμοι έχουν προκαλέσει καταστροφές και μεγάλα προβλήματα και στα τρία νησιά με σκάφη να βυθίζονται, δρόμους να κλείνουν, σπίτια να έχουν ζημιές. Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά που μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 οι άνεμοι στην Κεφαλονιά έφτασαν και τα 10 μποφόρ.

Καταστροφές στην Κεφαλονιά

Στις δηλώσεις της στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η κ. Κράτσα υπογράμμισε ότι «δεν έχει κινδυνέψει ανθρώπινη ζωή», ενώ χαρακτήρισε «δύσκολη την κατάσταση που επικρατεί στην Αγία Ευφημία στον δήμο Σάμης στην Κεφαλονιά». Ενημέρωσε δε πως στην περιοχή «βρίσκονται πολλά μηχανήματα, ώστε να καθαρίσουν τους δρόμους από τα πεσμένα δέντρα, ενώ άνθρωποι της Περιφέρειας βρίσκονται εκεί, ώστε να βοηθήσουν τους κατοίκους».

Από τις πρώτες πρωινές ώρες υπάρχουν προβλήματα ηλεκτροδοτησης σε πολλές περιοχές, καθώς έχουν σπάσει πυλώνες ρεύματος. Λόγω της σφοδρότητας της κακοκαιρίας δεν είναι εφικτό να προσεγγίσουν τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ στα σημεία όπου υπάρχει πρόβλημα. Επίσης, έχουν σημειωθεί εκατοντάδες πτώσεις δέντρων και κλαδιών δημιουργώντας προβλήματα και στο οδικό δίκτυο του νησιού.

Στην Αγία Ευφημία, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από τον δήμο, οι ισχυροί άνεμοι, που κατά την διάρκεια της νύχτας έφθασαν τα 11 μποφόρ, έβγαλαν τρία ιστιοφόρα στη στεριά και μέσα στο λιμάνι έχουν βυθιστεί τουλάχιστον άλλα τέσσερα.
Τα προβλήματα στη Ζάκυνθο

Στη Ζάκυνθο ζημιές έχουν σημειωθεί στο χωριό Κατάσταρι, όπου ο δυνατός αέρας ξήλωσε στέγη από κατοικιμενο σπίτι, χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν τραυματισμοί. Στο λιμάνι της Ζακύνθου, βούλιαξε ιστιοφόρο που ήταν δεμένο. Σε όλο το νησί σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων τα οποία ελέγχει η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου. Στο χωριό Λυκούδι έχει πέσει ένα μεγάλο δέντρο κοντά σε παιδικό σταθμό και σπεύδουν συνεργεία ώστε να το απομακρύνουν.

Παράλληλα αρκετές περιοχές της Ζακύνθου είναι βυθισμένες στο σκοτάδι. Καλαμάκι, Αργάσι, Βανάτο, Λαγωποδο, Κατάστάρι, Μουζάκη, Αλυκές είναι χωρίς ρεύμα. Τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται στις βλάβες και παλεύουν υπό αντίξοες συνθήκες να αναφέρουν την ηλεκτροδότηση.
Πλημμύρες σε δρόμους στη νότια Λευκάδα

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κακοκαιρία στη Λευκάδα, όπου σήμερα δεν λειτουργούν τα σχολεία. Ιδιαίτερα το νότιο τμήμα του νησιού βρίσκεται στη δίνη του μεσογειακού κυκλώνα από τις 4 τα ξημερώματα.

Θυελλώδεις άνεμοι που αγγίζουν και τα 10 μποφόρ και καταρρακτώδης βροχή πλήττουν περιοχές σε Βασιλική, Πόντι, Πόρο. Πολλοί δρόμοι έχουν πλημμυρίσει καθώς κατεβαίνουν χείμαρροι από τα γύρω βουνά, ενώ επί ποδός βρίσκονται συνεργεία του δήμου με μηχανήματα που προσπαθούν να ανοίξουν διέξοδο του νερού προς τη θάλασσα απομακρύνοντας κορμούς δέντρων. Η Πυροσβεστική κάνει αντλήσεις υδάτων από ισόγεια και άλλους χώρους. Δύο αμμουδερές παραλίες στη Βασιλική εξαφανίστηκαν.
Πτώσεις δέντρων στην Αμαλιάδα

Πτώσεις δέντρων έγιναν το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή της Αμαλιάδας, από τον δυνατό αέρα, που αυτή την ώρα συνοδεύεται από βροχή.

Οι πτώσεις έγιναν σε 2-3 σημεία εντός της πόλης και σε παράδρομο της εισόδου πόλης, έσπασε ένα τεράστιο δέντρο κοντά σε κατοικία, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός και να προκληθούν ζημιές.

Στα σημεία αυτά βρίσκονται οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας για την απομάκρυνση των δέντρων από τους δρόμους.
Προβλήματα στην Κουρούτα

Αρκετά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Ιανός» στην περιοχή της Κουρούτας. Η παραλία από τα τεράστια κύματα έχει εξαφανιστεί, ενώ εξοπλισμός και ομπρέλες από τα παραλιακά καταστήματα έχουν παρασυρθεί, με την εικόνα να μην θυμίζει τίποτα από το καλοκαιρινό σκηνικό…
Παλούκι Αμαλιάδας: Βούλιαξε αλιευτικό σκάφος στο λιμανάκι

Το σκάφος του προέδρου των αλιέων Παλουκίου βούλιαξε από την κακοκαιρία τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Όπως ο ίδιος δήλωσε στο ilialive.gr ενώ βρισκόταν μέχρι τις έξι το πρωί στο σκάφος του για να το προφυλάξει, σε μια στιγμή οι άνεμοι παρουσίασαν μεγάλη ένταση και στιγμιαία κατάφεραν να το βουλιάξουν.

Σημαντικά είναι τα προβλήματα από την κακοκαιρία ευρύτερα στο αλιευτικό καταφύγιο του Παλουκίου.
Παρασύρθηκε αγκυροβολημένο σκάφος στην Ιθάκη

Αγκυροβολημένο ιστιοφόρο σκάφος, σημαίας Ελβετίας, παρασύρθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων και προσέκρουσε σε βραχώδη ακτή στη θαλάσσια περιοχή Σχίνου, ανατολικά της Ιθάκης. Οι δύο επιβαίνοντες του σκάφους αποβιβάστηκαν με ιδία μέσα στην ακτή και είναι καλά στην υγεία τους.

Στη θαλάσσια περιοχή όπου βρίσκεται το ιστιοφόρο πνέουν ισχυροί άνεμοι 8 μποφόρ.
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Στο μεταξύ, κλειστές παραμένουν οι γραμμές Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλονιά, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν και σήμερα σε πολλές περιοχές της δυτικής Ελλάδας. Κλειστή είναι και η πορθμειακή γραμμή Ρίου-Αντιρρίου. Σύμφωνα με την ΕΜΥ οι άνεμοι στα δυτικά πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 6 με 7 και στο Ιόνιο 8 με 9 μποφόρ και τοπικά 10 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Η πρόγνωση του καιρού

Την Παρασκευή (18-09-2020) ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από πολύ θυελλώδεις ανέμους θα επηρεάσουν τα νησιά του Ιονίου – από την Λευκάδα και νοτιότερα – την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα – κυρίως την κεντρική – και την Εύβοια. Στα νησιά του Ιονίου τα πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση προς το βράδυ. Στην Αττική οι βροχές και οι καταιγίδες θα ενταθούν το βράδυ και θα διατηρηθούν με μεγάλες εντάσεις κατά διαστήματα μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου. Στην περιοχή της Εύβοιας έντονα φαινόμενα θα έχουμε κατά τη διάρκεια της νύχτας προς το Σάββατο.

Το Σάββατο (19-09-2020) θα συνεχίζει να επηρεάζεται το νότιο Ιόνιο, η Πελοπόννησος και η ανατολική Στερεά, ενώ ανάλογα φαινόμενα θα σημειωθούν στις δυτικές Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, από το απόγευμα στο νότιο Ιόνιο και την ανατολική Στερεά και από το βράδυ στη βόρεια Πελοπόννησο.

Την Κυριακή (20-09-2020) έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν, μέχρι νωρίς το πρωί τη νότια Πελοπόννησο και μέχρι το απόγευμα την Κρήτη.
Πού έπεσε η περισσότερη βροχή

Η «κακοκαιρία Ιανός» πλήττει σφοδρά το Ιόνιο. Η υψηλότερη ολική βροχόπτωση ήταν ίση με 185 τόνους βροχής ανά στρέμμα μέσα σε 32 ώρες!

Στους χάρτες που ακολουθούν παρουσιάζεται ο ολικός υετός, όπως αυτός καταγράφηκε από το δίκτυο αυτομάτων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr από την αρχή της Πέμπτης 17/09 έως το πρωί της Παρασκευής 18/09 (Χάρτης 1 αριστερά) και όπως αυτός εκτιμήθηκε με χρήση κατάλληλου αλγόριθμου που συνδυάζει δεδομένα δορυφόρων και μοντέλων για το ίδιο περίπου χρονικό διάστημα (Χάρτης 2 δεξιά).

Όπως προκύπτει από τον Χάρτη 1 ή υψηλότερη ολική βροχόπτωση καταγράφηκε στη Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας και ήταν ίση με 123 χιλιοστά. Σαφώς μεγαλύτερα ύψη βροχής καταγράφηκαν στις θαλάσσιες περιοχές, όπως φαίνεται και στον Χάρτη 2, με το μέγιστο να σημειώνεται στα ανοιχτά του Ιονίου και να είναι ίσο με 186 χιλιοστά.

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών / meteo.gr, χρησιμοποιώντας το «πυκνό» δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του, παρακολουθεί συνεχώς την εξέλιξη του φαινομένου και του καιρού.
Χαρδαλιάς: Παραμένουμε σε απόλυτη επιφυλακή

«Παραμένουμε σε απόλυτη επιφυλακή, συνεχίζεται η μάχη», είναι το μήνυμα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά κατά την πρωινή ενημέρωση, προειδοποιώντας πως «το επόμενο 9ωρο θα είναι πολύ κρίσιμο». Ο Νίκος Χαρδαλιάς σημείωσε ότι υπάρχουν διακοπές ρεύματος στα τρία νησιά Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά, Ιθάκη, ωστόσο συνεργεία του δήμου σε συνεργασία με την πυροσβεστική έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για την αποκατάσταση του δικτύου. Ο κυκλώνας παραμένει στα δυτικά για 6-9 ώρες και στη συνέχεια θα κινηθεί νότια, πρόσθεσε.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας υπογράμμισε ότι οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες, ενώ αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα και ισχυρές βροχοπτώσεις.
Προειδοποίηση Χαρδαλιά

Όπως είπε ο κυκλώνας θα παραμείνει στα δυτικά της χώρας και ότι από το απόγευμα αναμένεται να κατευθυνθεί νότια, στη δυτική Πελοπόννησο, εξασθενημένος.

Προειδοποίησε όμως ότι ένα κομμάτι θερμικής αέριας μάζας του κυκλώνα αναμένεται να «συναντηθεί» με ένα μελτέμι, με αποτέλεσμα να σημειωθούν έντονα καιρικά φαινόμενα από το μεσημέρι στην κεντρική Ελλάδα. Η νέα αυτή κακοκαιρία «θα προκαλέσει ισχυρές βροχοπτώσεις σε Θεσσαλία, μέχρι την Καρδίτσα και Στερεά Ελλάδα, που θα δεχθούν μεγάλο όγκο νερού», ανέφερε και συμπλήρωσε ότι το νέο μέτωπο θα κινηθεί νότια και το Σάββατο μπορεί να επηρεάσει την Κόρινθο και την Αττική.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας διευκρίνισε ότι, η Αττική θα επηρεαστεί από το βράδυ και μετά, όχι με κυκλώνα, αλλά με έντονα καιρικά φαινόμενα.
Και οι ασυνείδητοι!

Στη δίνη της κακοκαιρίας «Ιανός» βρίσκεται η Λευκάδα, καθώς τα Ιόνια νησιά είναι οι πρώτες περιοχές στις οποίες έφτασε ο κυκλώνας. Ήδη τόσο στη Λευκάδα, όσο και στη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και την Ιθάκη έχουν προκληθεί προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση με δέντρα και κολώνες να κλείνουν τους δρόμους.

Στη Λευκάδα, όμως, νησί φημισμένο για τα water sports, οι οπαδοί της… θάλασσας δεν το βάζουν κάτω. Σύμφωνα με εικόνες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ από το χωριό Βασιλική, στο οποίο κάθε καλοκαίρι τα θαλάσσια σπορ έχουν την τιμητική τους, τέσσερα άτομα βρήκαν την ευκαιρία να… απολαύσουν τα κύματα που έχει προκαλέσει ο Ιανός, χωρίς να σκέφτονται ωστόσο τις συνέπειες που μπορεί να έχει η πράξη τους.

Πήραν σανίδες και windsurf και έπεσαν στη θάλασσα, λοιπόν, παρόλο που στην ακτή τα προβλήματα είναι ήδη ορατά και αισθητά.

Κακοκαιρία «Ιανός»: Ολες οι τελευταίες εξελίξεις


Κακοκαιρία Ιανός: Η πρόβλεψη για το επόμενο τριήμερο

Σε ποιες περιοχές αναμένονται καταιγίδες σήμερα - Πότε θα εξασθενήσουν τα φαινόμενα


Αίσιο τέλος για τους τρεις εργαζόμενους στον Αλμυρό - Έμειναν 10 ώρες πάνω σε δέντρα

Οι τρεις άντρες είχαν ανέβει σε δέντρα για να σωθούν στη λιμνοδεξαμενή του Ξηριά - ΕΜΑΚ και στρατός έδωσαν αγώνα για να τους προσεγγίσουν - Διακοπή κυκλοφορίας στην ΠΑΘΕ, στο ύψος του Αλμυρού


Μετά τις 5 τα ξημερώματα έφτασε ο Ιανός και άρχισε να βρέχει στην Αττική

Την Στερεά Ελλάδα και τη Θεσσαλία σφυροκόπησε ο μεσογειακός κυκλώνας Ιανός, που αναμένεται να συνεχίσει το καταστροφικό του πέρασμα έως την Κυριακή - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Ζάκυνθος, Κεφαλονιά και Ιθάκη


Ο χάρτης της καταιγίδας στις 5 τα ξημερώματα - Σε Εύβοια και Κυκλάδες τα μέτωπα

Το μέτωπο του Ιονίου πέρασε από Κύθηρα και κινείται προς το Αιγαίο και συγκεκριμένα τις Κυκλάδες


Ο Ιανός μετέτρεψε σε λίμνη την Καρδίτσα - Δύο αγνοούμενοι, πολλοί εγκλωβισμένοι

Ο Δήμαρχος επιβεβαίωσε ότι αγνοείται και ένας κτηνοτρόφος - Γυναίκα οδηγός στο Μουζάκι αγνόησε το σήμα αστυνομικών, επιχείρησε να περάσει το ρέμα και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά - Τουλάχιστον 30 πολίτες απεγκλωβίστηκαν από χωριά της περιοχής - Εκκενώθηκαν χωριά και το Κέντρο Υγείας - Γενική απαγόρευση κυκλοφορίας


Τρίκαλα: Υπερχείλισε ο Πάμισος ποταμός - Συναγερμός στα Νέα Καλύβια

Ενημερώθηκαν οι κάτοικοι να βρίσκονται σε επαγρύπνηση για κάθε ενδεχόμενο - Πλημμύρισαν χιλιάδες στρέμματα


Λαμία: Με τη συνδρομή μπουλντόζας επέστρεψαν οι κάτοικοι στο Νέο Κρίκελλο (βίντεο)

Η έντονη βροχόπτωση είχε κατεβάσει πολύ νερό στην είσοδο του Νέου Κρικέλλου και τα οχήματα δεν μπορούσαν να περάσουν από το σημείο


Λαμία: Τσακώθηκαν στον δρόμο εν μέσω κατακλυσμού (φωτο)

Δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν στη μέση του δρόμου και οι οδηγοί σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια, πριν επέμβουν οι ψυχραιμότεροι


Καρδίτσα: Έσπασε το ανάχωμα στον ποταμό Καράμπαλη - Επιχειρήσεις απεγκλωβισμού κατοίκων

Μήνυμα του Δημάρχου: «Όσοι βρίσκονται σε υπόγεια, ημιυπόγεια και χαμηλά σημεία να κινηθούν σε ψηλά σημεία»


Αλμυρός Βόλου: Κατέρρευσε η γέφυρα στο Αϊδίνι - Κομμένη στα δύο η παλαιά Εθνική

Τεράστιος όγκος νερού παρέσυρε την παλιά γέφυρα


Χαρδαλιάς: Μία γυναίκα αγνοούμενη στο Μουζάκι - Δύσκολη νύχτα για Στερεά, Εύβοια, Βοιωτία και Μεσσηνία

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δήλωσε ότι κάποια μοντέλα δείχνουν το φαινόμενο να εξασθενεί


Η Λαμία στη δίνη του κυκλώνα - Έκλεισε ο δρόμος προς το νοσοκομείο, απεγκλωβίστηκαν οδηγοί

Μεγάλες ζημιές στις υποδομές της Δυτικής Φθιώτιδας - Φόβοι για τον Σπερχειό ποταμό - Κλειστός σε πολλά σημεία ο δρόμος Λαμίας - Καρπενησίου - Μεγάλες ζημιές εντοπίζονται στα χωριά Λιανοκλάδι, Ζηλευτό, Καστρί, Γραμμένη, Παλιούρι, Λουτρά Υπάτης, Μεξιάτες και Στύρφακα


Κακοκαιρία Ιανός: Δεν θα πραγματοποιηθούν τρία πρωινά δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Λόγω της κακοκαιρίας και των πλημμυρικών φαινομένων που δημιούργησε ο "Ιανός" δεν θα πραγματοποιηθούν δύο δρομολόγια από και προς τη Θεσσαλονίκη και ένα από Αθήνα σε Καλαμπάκα


Κακοκαιρία «Ιανός»: Φούσκωσαν τα ρέματα στα Φάρσαλα - Προβλήματα στο οδικό δίκτυο - Δείτε βίντεο, φωτογραφίες

Διακόπηκε η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Φαρσάλων – Βόλου - Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική - Πλημμύρισαν καλλιεργούμενες εκτάσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου