Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Η... ερωμένη του Χουάν Κάρλος μιλά στο «Paris Match»: «Τα παιδιά του με έκαναν να νιώθω άβολα»

Σε συνέντευξή της στο γαλλικό περιοδικό η Γερμανίδα επιχειρηματίας μίλησε για τη συνάντηση που είχε το 2007 με τον Φελίπε και τη σύζυγό του Λετίθια
Σε δεινή θέση ερχόταν η γοητευτική Κορίνα Τσου Ζάιν Βίτγκενσταϊν -πρώην ερωμένη του τέως βασιλιά της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, κάθε φορά που έβλεπε τα παιδιά του.
Η 56χρονη Κορίνα είχε ανάρμοστη σχέση με τον σύζυγο της βασίλισσας Σοφίας επί μία πενταετία -από το 2004 έως το 2009- και τα τελευταία χρόνια ζει στο Άμπου Ντάμπι.
Σε συνέντευξή της στο γαλλικό περιοδικό «Paris Match», η Γερμανίδα επιχειρηματίας μίλησε για τη συνάντηση που είχε το 2007 με τον γιο του εραστή της, Φελίπε -τότε διάδοχο του θρόνου- και τη σύζυγό του Λετίθια.
Παραδέχθηκε πως ο νυν βασιλιάς της Ισπανίας την είχε κάνει τότε να νιώσει «άβολα» με τη συνάντηση, αλλά η γυναίκα του ήταν «γοητευτική».
«Συνάντησα τον Φελίπε το 2007 στη διάρκεια τελετής απονομής βραβείων από την ισπανική φιλανθρωπική αθλητική οργάνωση «Laureus», στην οποία έχω δραστηριοποιηθεί. Ο Φελίπε έδειχνε αμήχανος, αλλά η Λετίθια ήταν ιδιαίτερα γοητευτική... Ήμουν με τον πεντάχρονο τότε γιο μου κι όταν έφτασε ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος τον έπιασα απ’ το μπράτσο. Δεν προσπαθούσε να κρύψει τίποτε», είπε η Κορίνα στο γαλλικό περιοδικό.
Τόνισε επίσης πως είχε συναντήσει την αδελφή του Φελίπε, Ινφάντα Κριστίνα το σύζυγό της Ινάκι Ουρνταγκαρίν -που καταδικάστηκε πρόπερσι σε πενταετή κάθειρξη για απάτη και φοροδιαφυγή- καθώς και την άλλη του αδελφή, Ινφάντα Έλενα.

«Ουδέποτε προσπάθησα να αποκτήσω κοινωνικές σχέσεις μαζί τους, με έκαναν να νιώθω άβολα», ομολόγησε η πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος. Απέφευγα κάθε επαφή μαζί τους όσο το δυνατόν περισσότερο», προσθέτει.

Η ίδια υποστηρίζει ότι τα παιδιά του Χουάν Κάρλος γνώριζαν ότι οι γονείς τους ζούσαν χωριστές ζωές κι ότι κοιμόντουσαν σε χωριστές κρεβατοκάμαρες στα ανάκτορα Θαρθουέλα στη Μαδρίτη. Πρόσθεσε επίσης ότι, μετά το τέλος του σχέσης της με τον τέως βασιλιά της Ισπανίας, η σχέση τους εξελίχθηκε σε «στενή φιλία».

Το 2012, ο δεσμός τους είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας όταν ο Χουάν Κάρλος έσπασε το γοφό του στη διάρκεια ενός σαφάρι στη Μποτσουάνα, όπου τον συνόδευε η Κορίνα.

«Δεν ήθελα να πάω σ’ εκείνο το ταξίδι. Ένιωθα ότι ο Χουάν Κάρλος προσπαθούσε να με ξανακερδίσει και δεν ήθελα να δώσω ψεύτικες εντυπώσεις», είπε η ίδια τον περασμένο Αύγουστο μιλώντας στο BBC.

Για την Κορίνα, πίσω από το σάλο που προκλήθηκε από τα ΜΜΕ, κρύβονταν τα Ισπανικά Ανάκτορα, που ήθελαν την αποχώρηση του Χουάν Κάρλος και την αναρρίχηση στο θρόνο του γιου του Φελίπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου