Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Γλυφάδα: Corvette ήταν το αυτοκίνητο που παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε ξημερώματα Τετάρτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης -
Μένει να διαπιστωθεί από την Τροχαία αν ο ανδρας στου οποίου το όνομα βρίσκεται το πολυτελές όχημα ήταν ο οδηγός
Μια πολυτελής  Corvette μαύρη ταυτοποιήθηκε από την Τροχαία ως το όχημα που τα ξημερώματα της Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή στη Γλυφαδα.
Οι αξιωματικοί της Τροχαίας μετά απο προσεκτική ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού κατάφεραν να φθάσουν στην μαύρη Corvette και αυτό που μένει είναι να διαπιστωθεί αν ο ανδρας στου οποίου το όνομα βρίσκεται το πολυτελες οχημα ήταν ο οδηγός ή κάποιος άλλος το οδηγούσε το μοιραίο ξημέρωμα.
Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 59 στη Γλυφάδα.
Ο οδηγός της μαύρης Corvette κινούνταν στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, όταν φέρεται να έχασε τον έλεγχο, να συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε ένας 32χρονος και στη συνέχεια να προσκρούει στη μοτοσικλέτα του 25χρονου - ο οποίος βρήκε τραγικο θάνατο - για να καταλήξει σε ένα δεύτερο αυτοκίνητο. Ωστόσο, αντί να παραμείνει στο σημείο, το εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε.


Μετά το τροχαίο ο οδηγός του πολυτελούς σπορ οχήματος εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο τον 25χρονο, που προηγουμένως είχε πέσει σε δύο ακόμη αυτοκίνητα. Ειδικότερα, ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, ενώ κινούταν στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την Αθήνα και αρχικά συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε ένας 32χρονος. Στη συνέχεια έστριψε δεξιά το τιμόνι και προσέκρουσε στη μοτοσικλέτα του 25χρονου, που κινούταν στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας για να καταλήξει τελικά με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. «Εγώ κάνω μία έκκληση σε αυτό το ανήθικο στοιχείο γιατί άφησε το παιδί μου και το εγκατέλειψε και έφυγε. Εδώ χτυπάμε μια γάτα και γυρνάμε για να δούμε αν ζει ή αν πέθανε. Σταματάς, μένεις εκεί και λες "τι έχω κάνει;". Εγώ έτσι ξέρω. Μπορεί το παιδί μου να ζούσε, έτσι κατάλαβα τώρα στη Βούλα. Στο νοσοκομείο που με φώναξαν και πήγα πρέπει να ζούσε δηλαδή το παιδί, από ό,τι μπορείς να καταλάβεις σε αυτές τις καταστάσεις», λέει ο πατέρας του. Ο πατέρας απηύθυνε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει ή έχει δει κάτι, «να μας το πει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου