Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Οργή στο Twitter μετά τις αποκαλύψεις για το Μάτι

Εξοργισμένοι οι χρήστες για την αδιαφορία της Κυβέρνησης, μετά τη δημοσιοποίηση των ηχητικών ντοκουμέντων από τον ΣΚΑΙ - «Ενώ αποκαλυπτόταν η τραγική αλήθεια, ο Τσίπρας χόρευε με τον Πολάκη στην Κρήτη»
Οργή, θλίψη και ανησυχία εκφράζουν μαζικά οι χρήστες του Twitter, στον απόηχο της χθεσινής προβολής της έκτακτης εκπομπής του Αλέξη Παπαχελά, με θέμα την τραγωδία στο Μάτι.
Τα ηχητικά ντοκουμέντα από το κέντρο επιχειρήσεων, αλλά και τους ασυρμάτους εθελοντών και πυροσβεστών, που παρουσίασε χθες ο ΣΚΑΪ επιβεβαίωσαν για μία ακόμη φορά την καθυστέρηση στον εντοπισμό της φονικής πυρκαγιάς στο Νταού Πεντέλης και τους τραγικούς χειρισμούς που ακολούθησαν, έως ότου η φωτιά έφτασε στο μαρτυρικό Μάτι.
Εκατοντάδες αναρτήσεις χρηστών, στην δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζουν όσα αποκαλύφθηκαν εχθές, και στηλιτεύουν την αδιαφορία και την απάθεια της Κυβέρνησης, που ακόμα και σήμερα, τόσους μήνες μετά, αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες της.
Συνδέοντας την χθεσινή παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης στην Κύπρο, για την υπόθεση του Νίκου Μεταξά, με την παντελή απουσία παραιτήσεων από τη μεριά της Κυβέρνησης για την τραγωδία στο Μάτι, οι χρήστες σημειώνουν ότι «η ευθιξία είναι άγνωστη λέξη» για τον ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης πολλοί από αυτούς εκφράζουν ανησυχία για το τι μας περιμένει αυτό το καλοκαίρι, αφού τίποτα δεν φαίνεται να έχει βελτιωθεί στον κρατικό μηχανισμό.

Πολλά σχόλια αφορούν επίσης την στάση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που «την ώρα που αποκαλυπτόταν η τραγική αλήθεια, εκείνος χόρευε παρέα με τον Πολάκη στην Κρήτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου