Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Toyota Supra




Φίλοι των Ιαπωνικών sport αυτοκινήτων και οπαδοί της Toyota Supra η μαγική στιγμή, που η νέα GR Supra τιμολογήθηκε για την Ελλάδα ήρθε. Οι παραγγελίες ξεκίνησαν και το μοντέλο, που έγραψε την δική του ιστορία, έρχεται στην Ελλάδα. Με εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα 3000 κ.εκ. , ο οποίος αποδίδει 340 ίππους και 494 Nm ροπής. Η ισχύς μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων, ενώ για το 0-100 χλμ χρειάζεται 4,1 δευτερόλεπτα. Όσο για την τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ.
Ξεκινώντας την εμπορική της πορεία η Toyota Supra θα προσφέρεται αρχικά σε οκτώ διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις. H έκδοση Launch Edition θα προσφέρεται αποκλειστικά σε λευκό στην απόχρωση Absolute Zero White με κόκκινες λεπτομέρειες, σε μαύρο στην απόχρωση Noctural Black με κόκκινες λεπτομέρειες και σε κόκκινο στο Renaissance Red με μαύρες λεπτομέρειες.



Οι υπόλοιπες, κανονικές εκδόσεις της Supra εκτός από τις τρεις παραπάνω αποχρώσεις θα προσφέρονται επίσης σε γκρι Phantom Matte Grey και Turbulence Grey, σε ασημένιο Tungsten Silver, σε κίτρινο Nitro Yellow και σε μπλε Downshift Blue.

Οι πρώτες Supra Launch Edition αναμένονται στις εκθέσεις μέσα στην άνοιξη ενώ οι κανονικές εκδόσεις θα ξεκινήσουν να πωλούνται το φθινόπωρο. Η τιμή της είναι στα 85.000 ευρώ. Στην Ελλάδα θα εισαχθεί η έκδοση με τον πλούσιο εξοπλισμό, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου