Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Νέο προεκλογικό σποτ της Δούρου με φόντο το Μάτι

Η κυρία Δούρου καταγγέλλει τους τοξικούς ανθρώπους που όπως λέει δεν σταμάτησαν να χρησιμοποιούν τον πόνο τόσων και τόσων οικογενειών μόνο και μόνο για να έχουν μια ευκαιρία να εκλεγούν
Με φόντο την τραγωδία στο Μάτι, η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου κάνει τον προεκλογικό της αγώνα διεκδικώντας την ψήφο των κατοίκων της Αττικής.
Η κυρία Δούρου καταγγέλλει τους τοξικούς ανθρώπους που όπως λέει δεν σταμάτησαν να χρησιμοποιούν τον πόνο τόσων και τόσων οικογενειών μόνο και μόνο για να έχουν μια ευκαιρία να εκλεγούν.
«Διαλέγω να παλέψω, να σας κοιτάξω στα μάτια και να απαντήσω στις πιο σκληρές σας ερωτήσεις. Θα σας απαντήσω μόνο με αλήθεια για οτιδήποτε. Στέκομαι απέναντι σας και σας ζητώ να μείνουμε ενωμένοι, να μείνουμε δυνατοί. O αγώνας για την αλήθεια ξεκινάει» αναφέρει μεταξύ άλλων.
Δείτε το προεκλογικό σποτ:

3 σχόλια:

  1. ΨΥΧΡΗ ΦΟΝΙΣΣΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΘΩΩΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΤ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΓΚΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟ ΣΠΟΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ 2014.
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΣ ΓΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΨΟΦΙΣΟΤΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΓΕΙΨΕΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΧΑΘΗΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛ.
    ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΗΔΗ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΠΑΡΚΤΟΙ ΘΑ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.
    ΤΟ ΛΙΓΟΤΣΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΛΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ.
    Η ΚΟΥΒΑ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απολογία εγκληματία στο δικαστήριο πριν την καταδίκη θυμίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι να το κανεις?
    Εκαψε αθωοι και Αυτη θελει καρεκλα εξουσιας, σε λιγο θα μας πουν οτι ηταν αχρηστοι και για αυτο τους εκαψαν.
    11 ισοβια εχει φονιας και βγαινει με αδειες να βρει νεο θυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου