Σάββατο 4 Μαΐου 2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ

Προς τον αναποφάσιστο ψηφοφόρο που τείνει προς την αποχή από την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.
Αγαπητέ συντοπίτη και συνδημότη.
Έχεις κάθε δίκιο να πιστεύεις ότι όλες οι παρατάξεις που έχουν στηθεί σήμερα μπροστά σου, και ζητούν την ψήφο σου είναι κατώτερες των περιστάσεων, έως και επικίνδυνες.

Συμφωνώ μαζί σου και με στοιχεία που προκύπτουν από την εμπλοκή μου στον αγώνα κατά του (ΧΥΤΑ-Υ) Μαραθώνα.

Όλες οι παρατάξεις στελεχώνουν τα ψηφοδέλτιά τους και με ‘’τοξικά’’ πρόσωπα και ‘’βαρύδια’’ που έχουν προδώσει τον τόπο συνειδητά και με πράξεις ή και απλά με την απραξία τους απέναντι στα μεγάλα προβλήματα του τόπου (ΧΥΤΑ, νεροκλοπές, βοθρολύματα στα όμβρια, πελατειακό σύστημα, καταστροφικά ρουσφέτια, μπαζώματα ρεμάτων, ανοργανωσιά, κατασπατάληση πόρων του δήμου κ.ο.κ.).

Αυτή η επιλογή των ‘’τοξικών’’ προσώπων αντικατοπτρίζει προφανώς και μέρος των αληθινών προθέσεων ακόμα και των φερομένων ως ‘’μη τοξικών’’ υποψηφίων δημάρχων.

Αυτών δηλαδή που δεν συμπράττουν με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ κλπ υποστηρικτών των πολιτικών της κ. Δούρου, και αυτών που πάντα μιλούσαν για «plan B» για τον ΧΥΤΑ .

Το άλλοθι των ‘’μη τοξικών’’ υποψηφίων δημάρχων είναι ότι << δυστυχώς αυτά τα «τοξικά» πρόσωπα «φέρνουν» ψηφοφόρους>>. !!!!!

Το επιχείρημά τους αυτό θεωρώ ότι δεν μπορώ να το αντικρούσω με στοιχεία.
Το αντίθετο μάλιστα, καθώς διαπιστώνω ότι ακόμα και οι πρόσφατοι ‘’τοξικοί’’ της περιόδου Ψινάκη κρατούν ακέραια την εκλογική τους βάση.

Στην τελική όμως θεωρώ ότι κάνουν λάθος, θεωρώ ότι οδηγούν πολλούς από «Εσάς» τους σκεπτόμενους στην αποχή.
Κατά συνέπεια το εκλογικό αποτέλεσμα να μην καθοριστεί από «Εσάς» αλλά από την εκλογική βάση των ‘’τοξικών’’.

Αυτό δεν πρέπει να το αφήσετε να συμβεί.
Μη ψηφίζοντας, και μη συμμετέχοντας ΔΕΝ τους γυρνάτε την «Πλάτη»,
τους προσφέρετε τα νώτα σας. Δυστυχώς !!

Σας καλώ λοιπόν να παραβλέψετε τους ‘’τοξικούς’’, και να ψηφίσετε όποιον συνδυασμό θεωρείτε ότι στελεχώνεται από ικανό αριθμό «αποφασισμένων ανθρώπων» να κάνουν το σωστό για το τόπο μας.

Κυριάκος Γκίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου