Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Άλλο παιδί έβαλε φωτιά στο οινόπνευμα που έκαψε τον 13χρονο


Έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του ανήλικου ενώ συνελήφθη η μητέρα του που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας του
Ανατροπή στην υπόθεση τραυματισμού του 13χρονου που υπέστη εγκαύματα στο Ηράκλειο κατά την διάρκεια επικίνδυνου παιχνιδιού με οινόπνευμα και φωτιά, φέρνει η Αστυνομία που διαπίστωσε ότι υπαίτιο για τον τραυματισμό του ήταν ένα άλλο ανήλικο αγόρι!

Μάλιστα, έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του ενώ συνελήφθη η μητέρα του που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Το 13χρονο παιδί, που έχει υποστεί εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο δεξί μάγουλο και πίσω από το αυτί, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ από την παραμονή της Πρωτομαγιάς.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, έχει δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς για όσα συνέβησαν στην πλατεία των Καμινίων και διευκρίνισε ότι δεν έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά με το οινόπνευμα, αλλά περνούσε τυχαία δίπλα τους πηγαίνοντας να συναντήσει φίλους του, όταν ξαφνικά τον «έλουσε» μια πύρινη βροχή!

Όπως περιέγραψε ο 13χρονος, κάποια παιδιά έριχναν οινόπνευμα από ένα μπουκάλι στο πεζούλι στην πίσω πλευρά της εκκλησίας και έβαζαν φωτιά. Όμως, οι φλόγες ακολούθησαν τη συνεχή ροή του οινοπνεύματος και έφτασαν στο μπουκάλι, με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθεί το παιδί που το κρατούσε και να το τινάζει προσπαθώντας να σβήσει τη φωτιά! Όμως, το φλεγόμενο οινόπνευμα πετάχτηκε ολόγυρα και έκαψε το πρόσωπο του 13χρονου που περνούσε εκείνη τη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου