Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

ΑΡΤΕΜΙΔΑ: Χρήση Εκλογικής Παράταξης για Επαγγελματική Προβολή!!!

ΑΡΤΕΜΙΔΑ: Χρήση της Εκλογικής Παράταξης για Επαγγελματική Προβολή!!!
1 εικόνα 1000 λέξεις
Πρόκειται για μια πολύ πρωτότυπη πρακτική, που ίσως δικαιολογείται σε περίοδο κρίσης!! Συνήθως γίνεται το αντίθετο, ειδικά μέσα σε προεκλογική περίοδο!!

Όταν το άτομο, που αυτοαποκαλείται "αρχηγός παράταξης" με την οποία διεκδικεί Δημαρχιακό θώκο, δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα επαγγελματικά από τα εκλογικά και χρησιμοποιεί μια ολόκληρη παράταξη για επαγγελματική προβολή, θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο και στην περίπτωση που εκλεγεί Δήμαρχος!! 
Πρόκειται για μια κίνηση που έχει γίνει με «πολύ προσεκτικό σχεδιασμό» και βάσει συγκεκριμένου σχεδίου!!
Με αυτή την κίνηση ακυρώνει τον εαυτό της και εκθέτει ανεπανόρθωτα το κάθε ένα από τα μέλη της παράταξης ανασσα οι οποίοι είναι απόλυτα σύμφωνοι σε αυτή την πρακτική! 
Διαβάστε πόσο καθαρά τα ομολογεί όλα αυτά (δεν είναι δικά μου λόγια) η ίδια  κα Άννα Ραφτοπούλου:
«Με τον ερχομό της παράταξής μου στην εξουσία δεν θα αλλάξει μόνο σε πρόσωπα η δημοτική αρχή, θα αλλάξει και η νοοτροπία. Έχουμε σαν παράταξη πολύ διαφορετική νοοτροπία και κουλτούρα από κάθε άλλη.
Η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι για εμάς βιοπορισμός ούτε θα μας προσφέρει κύρος και αναγνώριση.
Η ενασχόληση με τα κοινά πηγάζει μόνο από την αγάπη μας για τον τόπο που κατοικούμε και εργαζόμαστε και από τη διάθεση μας να προσφέρουμε.
Έχουμε κάνει πολύ προσεκτικό σχεδιασμό των ενεργειών μας για την επόμενη μέρα της εκλογής μας και έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο για τον Δήμο μας.
Ο Δήμος μας με τα πολλά προβλήματα του, έχει ανάγκη από ανθρώπους με θέληση και ροπή προς την ομαδική δουλειά.
Η παράταξη μας γνωρίζει τι σημαίνει ομαδική δουλειά και ξέρει να αξιοποιεί τα μέλη της. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι από τις εκλογές έως σήμερα ανελλιπώς μια φορά τον μήνα συνεδριάζαμε και συζητάγαμε τα θέματα της επικαιρότητας». — www.irafina.gr
Πάρτε λοιπόν, μια ανάσα και ετοιμαστείτε για μια δήμαρχο ίδια, αν όχι χειρότερη από τους προηγούμενους, πλαισιωμένη από μια παράταξη χειρότερη από όσες έχουν περάσει από τον τόπο μας, αφού αποτελείται από ανθρώπους που μπορούν να υποστηρίζουν μια τέτοια υποψήφια και τέτοιες πρακτικές!!

66 σχόλια:

  1. Αννα μετά το τον γάμο ομοφύλων, κενές και το σήμα με τα χρώματα των gay, ζωγράφισες με την κόρη σου και τα σπίτια κουτάκια, να επιβεβαιώσεις τον παλιμπαιδισμό σου.

    Ρε κακομοίρα δήλωσε επίσημα ομοφυλόφιλη όλο και κάποιον θα συγκινήσεις, με τέτοιες πονηρές πρακτικές του 1960 τι θέλεις δουλειά? η πολίτικη? και τα δυο μαζί δεν μπορούν να συστεγάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΖΕΝΗ ΓΕΛΙΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΑΗ ΑΝΑΣΑ?
    Η ΑΝΝΑ Η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ .
    ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΡΙΣΗ ΧΤΥΠΗΣΕ ΓΕΡΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙ.
    ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΙΕΣ?
    ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙΑ ..ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΗΣ ΤΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΚΡΥΨΟΥ ΣΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΣΑ....ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ,,ΕΣΕΙΣ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ

      Διαγραφή
    2. ΓΕΛΙΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΔΗΛΩΘΗΚΕΣ Κ ΑΝΩΜΑΛΗ ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙΤΖΟΥ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΦΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΡΩΤΙΚΗ ΦΩΛΙΑ?
      ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΝΟΘΟ ΓΑΜΟ ΜΑΙΜΟΥ Κ ΛΕΣΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ.

      Διαγραφή
  3. Αννα χωρίς αιδώ και ανάσα, είσαι δέκα χρόνια δημοτικός σύμβουλος και έκτος από ανυπαρξία ανικανότητα έχεις επιδείξει τρομερή συμπαράσταση στους παράνομους.
    Το να ζητάς να γίνεις δήμαρχος είναι υπερβολή ίσως δεν βρεθείς ούτε δημοτικός σύμβουλος.
    Η οποία θετική άποψη που απέσπασες τα τελευταία πέντε χρόνια τα χρωστάς στον Μαρλάντη, εσύ και η Έλενα μονό διακοσμητικά στοιχειά υπήρξατε.
    Ποια είναι τα έργα σου δέκα χρόνια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπερδεμένα και σκοτεινά πράγματα στην παράταξη των παρανόμων. Από ότι είδα στο Video η αρχηγός κα Άννα μεταξύ άλλων καλωσόρισε στο συνδυασμό της και υπόδικους. Όπως για παράδειγμα την πρόεδρο του συλλόγου Νεάπολης – Καραϊσκάκης που στις 4 Απρίλη 2019 δικάζεται για αυθαίρετες κατασκευές στις οποίες οδηγήθηκε στις προηγούμενες εκλογές χτίζοντας εκκλησιά χωρία άδεια ναοδομίας σε ξένο οικόπεδο (του αεροδρομίου), με έξοδα του Μπαμπά της Άννας για να προσελκύσουν έτσι εμάς τους χριστιανούς στο να ψηφίσουμε Ραφτοπούλου. Αυτά είναι τα νέα ήθη που θέλει να βάλει και μέσα στο Δήμο η κα Ραφτοπούλου και ο Μπαμπάς της. Τώρα αν θέλετε μπορείτε να καταλάβετε γιατί επί της ουσίας η παράταξη αυτή έχει ουσιαστικά σιγήσει στα θέματα του αεροδρομίου, το οποίο γλείφουν για να αντιδράσει στα μαλακά ως αντίδικος, ενώπιον του ακροατηρίου μπας και αθωωθεί ή πέσει στα μαλακά η εκλεκτή τους κα Κώνστα. Καταλάβατε τώρα ; Κι αποπίσω μαζί τους στη συγκάλυψη και η Πίτσι. Ά, ρε αεροδρόμιο τι κάνεις …………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν παρόν και τον καλωσόρισε. Ο λόγος για τον επίσης προσχωρήσαντα γνωστό κωλοτούμπα Τσαντήλα. Προσχώρηση που επισήμως πλέον δείχνει ότι η Ραφτοπούλου και ο Μπαμπάς της επί της ουσίας δεν ήταν ποτέ ενάντια στο ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, όπως φυσικά και οι κολλητές τους : Πιτσιγαυδάκη, Δήμητρα Σαρρή, Χασιώτη γεωργία, Ελ. Εμφιετζή, αλλά και ο έτερος αρχικωλοτούμπας Γερακόπουλος, αφού ολοι και όλες αυτές δέχονται αδιαμαρτύρητα με ανοικτές αγκάλες τους θιασώτες του ΚΕΛ στο πλατύ χωράφι με τον αγωγό στη θάλασσα της Αρτέμιδος, συγκλίνοντας τελικά με την κωλοτούμπα του Δημάρχου στο θέμα αυτό, οπότε φιλαράκια θα τους εμπιστευθείτε ξανά όλους αυτούς σε οποιαδήποτε παράταξη βρεθείτε ;

      Διαγραφή
    2. Όταν βλέπω παρόν το αρχιλαμόγιο τον Αποστολάκη καταλαβαίνω δεν χρειάζεται τίποτα άλλο

      Διαγραφή
    3. ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΔΙΚΗ.....ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚΑΝΑΝ ..ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΧΤΙΣΑΝΕ ...ΕΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΗΘΙΚΟΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ...ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΤΑΖΕ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΩΡΑ

      Διαγραφή
  5. Αννα της απολυτής ντροπής, αποκάλυψες έκτος από την ανώμαλη προσωπική ζωή σου και τις ανώμαλες και παράνομες πολίτικες βλέψεις σού.
    Στα γνωστό λαμόγια Τσαντίλα, που το πήζει ΣΥΡΙΖΑ ξύριζα οπού θα αρπάξω τα 500€ να πάω να ταΐσω τα άλογα, στο μονό που είναι βαθεία πιστός και αφοσιωμένος το χρήμα και τα άλογα χρωστάς ότι δεν είσαι φυλακή εσύ και μπαμπα σου από το 2012.

    Στην Πετουγια κορυφαίο στέλεχος της παράνομης Ομοσπονδιας που ήσουν Προεδρος της όταν φάγατε τα 2,4εκτ € και σε Κρατανε από τον λαιμό με πνιχτή.

    το διαχρονικό λαμόγια Κροκο που έχει τα παιδιά μας σαν πρόσφυγες και φυσικά σας βοήθησε να πάρετε το 1εκυ€ από τα οικοπεδάκια που δήθεν θάμα γίνουν σχολειό.

    Την κουδουνάτη την γνωστή κάνω από όλα, τον Μανο τον ντιρλα που ήθελε να γίνει ακόμα και βουλευτής.

    Εχεις τρομακτικό μέλλον με τον Σηφη αν βρεις πάνω από 1% πρέπει να το γιορτάσετε ξέφρενα με νερό.

    Καλη Συνεχεια άλλα κόψε τις ουσίες άρχισαν να φαίνονται, όταν θα βρεθείς μονή σου δεν θα υπάρχει ουσία να σε γιατρέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σήμερα κυριακάτικα πήραμε μια βαθιά ανάσα και πήγαμε όλοι οι πιστοί στο gay parade της Άννας... Για τέτοιο πρόκειται ε μπαμπά; Στα ζόμπι που μαζεύτηκαν δε ξελάσκαρε μόνο η βίδα στον εγκέφαλο, ξεχύλωσε κι ο κ@λος τους τώρα στα γεράματα. . . Α ρε Άννα κατάλαβα το πρότυπο σου, παπαγαλίζεις το θεσσαλονικιό σαραντασκιά Μπουτάρη τον τρανσέξουαλ. Έτσι θα σε βγάλουμε δήμαρχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΠΑΠΆΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑ ΘΥΜΙΑΤΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕΣ; ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΟ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Παπαδες πληρωθηκαν και ηταν υποχρεωμενοι να πανε. Η Αννα και ο μπαμπας της εμας περιμενε τους ενοριτες. Ρωτησα αν θα παμε και ολοι ειπανε δεν θελουν σχεσεις. Δεν ηξερα αυτα τα ρεζιλικια με τον γαμο και το μωρο, μου ειπανε τι εκανε και συμφωνησα οτι δεν μπορω να παω ουτε εγω. Η Αννα ηταν τοσο μετρημενη δεν περιμενα τετοια εξελιξη, προσθολης καθε θρησκευτικης μας αξιας.

      Διαγραφή
    2. ΣΟΥ ΕΘΙΞΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΗΣ ΓΑΡΓΑΡΑ..ΑΝ ΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΕΣΥ Η ΘΕΟΥΣΑ ΘΑΡΘΗΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ..ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΗΣ

      Διαγραφή
  8. Αννα το είδες και μονή σου, ούτε τις οικογένειες των υποψηφίων σου δεν μάζεψες, στην γελοία γύφτικη έναρξη σου.
    Μονον οι κακοποιοί συνεργάτες του πάτερα σου και μετέπειτα δικοί σόι σόι και όχι όλοι.
    Αυτο σημαίνει ότι όταν βρουν την ευκαιρία να σας πουλήσουν για να γλιτώσουν τα τομάρια τους θα το κάνουν με πολύ χαρά.
    Με χίλια ζόρια έκανες ένα παιδάκια έτσι όπως το έκανες, θα κάνουν όλοι ότι δεν το πρόσεξαν και ίσως γλιτώσει την ρετσίνια και το μπουλινγκ.
    Ανοητη είσαι άλλα χαζή δεν είσαι, μέτρησε το όφελος και την ζημιά και πάρε την σωστή απόφαση.
    Δημαρχος δεν γίνεσαι με τίποτα, άρα το όνειρο του πάτερα σου έσβησε οριστικά.
    Η δική σου ζωή ωμός τώρα άρχισε πραγματικά και έχεις το πιο μεγάλο γραμμάτιο της ζωής σου να ξεχρεώσεις.
    Το παιδί σου χρειάζεται γαλήνιο περιβάλλον για να μεγαλώσει, θα καταστρέψεις τα πάντα για μια τρέλα του πάτερα σου?
    Οι αποφάσεις του και οι χειρισμοί του στην προσωπική σου ζωή την κατάστρεψαν και σε οδήγησαν σε διασυρμό, αυτό είναι αποδεδειγμένο, θέλεις και το παιδί από βρέφος ακόμη να ξεκινήσει μια ζωή στιγματισμένη?
    Μονο δική σου απόφαση είναι το μέλλον του παιδιού σου, από προσωπική πείρα σου λέω όλες οι καριέρες και όλα τα λεφτά του κόσμου δεν σώνουν μια παιδική ψυχή.
    Τα επαγγελματικά προβλήματα και οι εντ σεις ταφούν στο σπίτι, ποσό μάλλον τα πολιτικά.
    Αποφασισε το σωστό για την ζωή σας, αυτά τα αξιώματα είναι δανεικά, μονό η ζωή μας είναι πραγματική ιδιοκτησία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝ ΚΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ/ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΨΥΧΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ/ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ Η ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ/ Η ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΖΛ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ/ ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΥΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λεφτά τα μαύρα και γενικά τα λεφτά, χωρίς τόκο γλείψιμο δεν φαίνεται να υπάρχουν, ούτε για καφέ παρηγόριας στους συγγενής.
      Δυο διαφορετικου επαγγελματικού είδους, όταν συρρικνώνεται σε μια φτωχή σε αριθμό επισκεπτών και πάμφτωχη σε εδέσματα, μάλλον φτώχεια άγρια δείχνει, με μόνη σωτηρία να αρπάξει με κάποιον τρόπο την καρεκλά του δήμαρχου.
      είναι το θέμα της δεκαετίας η Αννα η θεούσα η παρδαλή, με το έξωαγαμο άγνωστου πατρός με συμβόλαιο συμβίωσης όπως κάνουν οι ανώμαλοι.
      Το έκανε και πολίτικη κατεβαίνοντας για Δημαρχος όλοι πια το προσέξαμε ακόμη και αυτοί που δεν μας ενδιαφέρουν τέτοια κουτσομπολιά και κατινιές, άλλα αυτή πια ξεπέρασε κάθε γνωστό η άγνωστο σκάνδαλο.

      Διαγραφή
  10. Σου ειπα οι πλακ@ μπορούν να κάνουν όσα συμβόλαια συμβίωσης γουστάρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ.
      Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΕ ΛΕΛΕ ΤΗΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΟ ΓΡΑΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΟΥΖΑ. ΠΑΙΔΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΓΑΜΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ Η ΑΝΩΜΑΛΗ ΘΕΛΗ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,
      Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ? ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΕΙ.

      Διαγραφή
  11. Απαντήσεις
    1. ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΣΕΣ ΘΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΑΤΑΚΙΔΕΣ ΘΕΑΤΕΣ

      Διαγραφή
  12. Η βαψομαλλού θα κάνει κρύπτοgay parade έμαθα τη Κυριακή ως αντικαρνιβαλιστκή παράσταση ενάντια στο δήμο ααααχαχαχαχαχαχαχαχααα αααααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ. ΠΛΑΚΟΜΟΥΝΟΥΔΕΣ ΜΕ GAY LAROCHE ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΑ ΜΠΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ. ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΑΠΟ ΔΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΤΙ ΑΠΑΙΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣ ΓΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΗ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΝΕΡΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΝΑΣΑ......
      ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΗ ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΝ ΕΧΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ ΤΙ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΘΑ ΦΑΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ.
      Η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗ ΣΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΗ ΑΝ ΜΠΗ ΣΤΟ ΔΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΕΚΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.

      Διαγραφή
  15. Απαντήσεις
    1. ΔΣ ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ.
      ΛΕ#ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝΑΝΕ.

      Διαγραφή
  16. Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΘΑ ΝΤΡΑΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ?

      ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕ Η ΑΝΝΑ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ Η ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

      ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΣΧΑΛΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.

      Διαγραφή
  17. Με αυτούς που κατεβαίνουν μάλλον Δ.Μάρκου φαίνεται να ξαναβγαίνει, δεν εμφανίστηκε ο σωτήρας τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Αννα ποτέ δεν υπήρξε σοβαρός διεκδικητής της Δημαρχειας, απλό διακοσμητικό στοιχειό ήταν πάντα. Μετα την απομάκρυνση του Μαρλαντη έχασε και το νόημα υπάρξεως της στο ΔΣ, δέκα χρόνια ποιηματάκια..
    Τωρα με την τρύπια κουρελού παράταξη, Αννα αρχηγός με υποψηφίους από ΧΑ. τον εγκληματία της σχολικής στέγης, την πετούγια της εγκληματικής οργάνωσης Ομοσπονδια μέχρι το γνωστόν αλογομούρη ΣΥΡΙΖΑ κοκ δύσκολο να βρει στασίδι στο νέο ΔΣ.
    Ο Δ.Μαρκου φαίνεται ο επικρατέστερος εικονικά, δεν νομίσω ότι θα αντέξει τα σκάνδαλα, που έρχονται και είναι πολύ νωρίς ακόμη για ασφαλή πρόβλεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. γυναικα Δημαρχο θελουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να βρείτε μια κανονική γυναικά, να βρούμε και τις ψήφους να την κάνουμε Δημαρχο.
      Δημαρχο βγάζουν οι ψήφοι όχι τα θέλω.
      Η συγκεκριμένη είναι ΓΟΝΕΑΣ 1 η 2 οπότε δεν ξέρουμε αν είναι γυναικά σίγουρα.

      Διαγραφή
  20. Η ευκαιρία για την Άννα να γίνει δήμαρχος ήταν όταν είχε και τον Μαρλάντη μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αννα ολε ολε ολε ολεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εφόσον η καβουροχελώνα έφαγε ταμπλά από το Μαρλαντή η Άννα του κλεισε τη πόρτα στα μούτρα και καλά του έκανε. Τώρα ποιος έχει μεγαλύτερο πουγκι απ τους δυο θα δείξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΥΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Μαρλαντής άμα θέλει τη τελειώνει γιατί είναι συνιδρυτής και δικαιούχος. Αυτούς που μάζεψε η Άννα τώρα όχι μόνο δεν τραβάνε αλλά είναι και για πολλές σφαλιάρες. Ποιος θα τους εμπιστευτεί εφόσον το μόνο κριτήριο επιλογής τους για τη παράταξη της ήταν η μύτη τους που οσφρίστηκε παπάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΑΡΛΑΝΤΗ.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ.
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΝΑ Η ΛΕΣΒΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. η χυδαιοτητα στο μεγαλειο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΙΟ . ΧΥΔΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ CAY ΛΕΣΒΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΕΚΤΟΣ ΓΑΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΗ ΘΕΟΥΣΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΚΟ ΓΛΥΦΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΑΖΟΥΝ?
    Η ΚΑΛΠΗ ΚΟΝΤΑ ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΛΕΣΒΟΣ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ .
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΒΡΟΜΙΑΡΙΔΕΣ ΑΣ ΕΛΕΓΕ ΕΙΜΑΙ ΛΕΣΒΙΑ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕ ΤΑ ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ Η ΑΝΩΜΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Απαντήσεις
    1. ΠΟΜΑΚΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.
      Η ΛΕΣΒΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΥ ΠΙΠΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ?
      ΤΟ ΝΟΘΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ Η ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΠΩΝΤΜΟ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΟΤΗ ΠΑΤΕΡΑ..
      ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΤΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΝΤΡΟΠΗ.

      Διαγραφή
    2. Για γελεια ειστε.

      Διαγραφή
  29. Αυτο το πράμα είναι μια βάρκα με δήθεν πρόσφυγες Τζιχαντιστες.
    Ολοι οι Ηθικα καταδικασμένοι μπήκανε στον βωμό της ανθρωποθυσίας τους να πατήσει η ΑΝΝΑ πάνω τους μήπως μπει στο ΔΣ.
    Η ΑΝΝΑ πάντα μίλα ΜΟΝΟ για το σάπιο τομάρι της δεν υπάρχει παράταξη, θέλει πτώματα να τα πατήσει να φτάσει να μπει στο ΔΣ έκτος από το ΕΓΩ ΕΓΩ ποτέ δεν αναφέρει ένα από τα πιόνια πτώματα που πάτα επάνω.
    Ο γνωστός Τσαντηλας θέλει να μπει στο ΔΣ να συνεχίσει να αρπάζει λεφτά, όπως πάντα μετά την ορκωμοσία θα ανεξαρτητοποιηθεί να αρπάζει μονός τα λεφτά.
    Το κάθαρμα ο Κροκος έχει καταστρέψει όλα τα σχολειά μονό αυτό που ήτανε αυτός Διευθυντης ναι σχολειό για παιδιά τα άλλα είναι καταυλισμοί προσφύγων.
    Ο Γερακοπουλος το ξεφτιλισμένο ανθρωπάκι της ΧΑ που ήθελε ελεημοσύνη από τον Δ.Μαρκου βρήκε νέα συμμορία μήπως ξαναμπεί στο ΔΣ.
    Η Σαρρη γνωστό στέλεχος της Καβουροχελωνας ορμάει και ζέχνει.
    Η Φραγκου γνωστός βιος και πολιτεία.
    Ο Κατσης γνωστό λαμόγια.
    Ολη η αφρόκρεμα της λυμματολασπης με αρχηγό την ΑΝΝΑ στην βάρκα της ντροπής όταν δουν το λιμενικό θα τρυπήσουν την βάρκα να τσυς σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ. Η συνεχής επίθεση με χυδαίο τρόπο σε υπόψηφια, αν και θα ακολούθήσουν ίσως και άλλες χυδαίες επιθέσεις και σε άλλους υποψηφίους, δεν λύνει τα προβλήματα. Χρειάζεται σοβαρότητα και πρόγραμμα για να βγούμε από το τέλμα. Η χυδαιολογία (φυσικά δεν θα γίνει και σε μένα αλλα΄δεν θα απαντήσω) δείχνει πολύ χαμηλό επίπεδο. Πρέπει να κρίνεται κάποιος με πολιτικά κριτήρια και όχι για την προσωπική του ζωή. Εξάλλου οι ψηφοφόροι έχουν τον τρόπο να επιλέξουν αυτό που θέλουν. Θεωρώ ότι αυτό το επίπεδο της αντιπαράθεσης έχει αφήσει την Αρτέμιδα πίσω , να παραμένει Λούτσα. Εσεις διαλέγετε την πρόοδο ή όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΔΛΔ Η ΠΡΟΔΩΠΙΚΗ ΧΥΔΑΙΑ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ?
    ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΝ ΤΖΑΝΚΥΣ ΝΤΙΡΛΑ ΣΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ.
    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑ-ΤΕΡΑΣ ΑΛΑΜΟΓΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΟΜΑΚΕ ΜΠΑΜΠΑ, ΜΕΣΙΤΗ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ "ΠΟΥ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΔΡΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΜΑΚΟ" ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ.
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΝΑ Η ΤΕΜΠΕΛΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ?
    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΗΤΑΝΕ ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝΕ Η ΑΝΝΑ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΙΚΑΝΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ Η ΑΝΝΑ ΤΟΝ ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ..
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΡΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτο ειναι αλητεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ , ΟΤΑΝ Η ΑΝΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η ΑΝΝΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΓΙΑ ΛΕΣΒΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΤΟ ΕΚΛΗΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΞΕΝΟ ΟΥΤΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΙΛΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η οπαδοί της Άννας πρέπει να παρακολουθούν έντονα την σελίδα, αυτό το συμπέρασμα βγάζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Α ρε αλήτες που τα βάζετε με ένα αξιόλογο κορίτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Βιογραφικό υπάρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 40 ΧΡΟΝΩΝΕ ΛΕΣΒΙΑ ΜΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑ.ΠΟΤΕ ΒΟΥΔΑΣ ΠΟΤΕ ΚΟΥΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΣΒΙΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΘΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣΒΙΑ ΟΟΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μαλλον μετα το σημερινο στην Αρτεμιδα ξερουν ολοι ποιος θα ειναι Δημαρχος και απο την πρωτη κυριακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανωμαλη που χτες ηταν με τον χαντουμη στον σοφιανο? το μπασταρδο ποιος το προσεχει η γρια τσεπα αυτη δεν μπορει να κανει κουμαντο το σπιτι της ξυπναει μετα τις 11 το μωρο το μεγαλωνει η μανα της το δημαρχειο θελει να το δουλεψει ο μπαμπας της με την συμμορια της ομοσπονδιας?
      ρε για ξαναμετρηθητε να δριτε ποσο μακρια ειναι το δημαρχειο.

      Διαγραφή
    2. Το μωρο τι σας φταιει ρε ανωμαλαρες και το βριζεται;

      Διαγραφή
    3. Το νοθο μωρο η λεσβια δεν το προστατεψε,
      οι γονεις προσεχουμε τα παιδια μας αλλα αυτηνης ειναι αγοραστο πεταμενο νοθο.
      λεφτα λεει οτι εχει δεν επρεπε τρι τεσσερα χρονια να κοιταει μονο το παιδι.
      Αφου δεν το σκεγτετε αυτη θα το σκεφτουμαι ενεις?
      σκεψου να γινει δημαρχος θα μας πουλησει στα σκοπια η λεσβια.

      Διαγραφή
    4. Ειστε αηδια ρε.

      Διαγραφή
    5. ΠΙΟ ΑΗΔΙΑ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ?
      ΑΝΝΑ ΡΑΦΤ0 ΞΕΚΩΛ6 ΛΕΣΒΙΑ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ ΠΑΤΣΟΥΡΑ ΘΕΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΟΚΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΛΥΨΙΜΟ ΠΕΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΕΤΑΜΕΝΟ.
      ΡΕΕΕΕ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΔΕΡΦΟ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΤΡΑΒΕΛΙΑ.

      Διαγραφή
  42. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ Η ΑΝΝΑ

    Η ΑΝΝΑ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΜΑΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΜΟΥ ΠΤΥΧΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ.
    Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΑ ΤΡΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο σημερινός θα είναι πάλι Δήμαρχος και με διαφορά .Ραφτοπουλοι μη πετάτε τα λεφτά σας γιατί μετά θα έχει πολύ κλάμα.

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου