Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

AKOMH ΣΙΩΠΟΥΝ ΟΙ 4 ΚΥΡΙΕΣ – ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Μετά την απάντηση και τα ερωτήματά μας, με αφορμή το από 24.8.2018 αστήρικτο, αβάσιμο και απειλητικό εξώδικό τους, στο άρθρο μας, 29.11.2018: «ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ: Κυρίες μου ποιος είναι
τελικά ο «συκοφάντης» ;» δεν υπήρξε καμία απάντηση από τις συγκεκριμένες κυρίες.

Αυτό το άρθρο ήταν απάντηση στις 4 εικονιζόμενες κυρίες, από κοινού με την Ομοσπονδία, μας υπέβαλαν αστήρικτο – αβάσιμο «Εξώδικο». Παρουσιάστηκαν ρόλοι, προθέσεις, ψέματα, ρίχνοντας τα προσωπεία της υποκρισίας και της προσπάθειας παραπλάνησης των ανυποψίαστων δημοτών Σπάτων – Αρτέμιδος.

Είχαμε προβλέψει ότι οι ανωτέρω κυρίες θα αντιδρούσαν με αυτή την "Σιωπή" αφού είναι ανήμπορες να απαντήσουν στα ζητήματα και τα αμείλικτα ερωτήματα που τους θέσαμε δημόσια.

Είχαμε ήδη προβλεψει την αδυναμία της Προέδρου της Ομοσπονδίας, κας Ειρ. Πιτσιγαυδάκη να απαντήσει στα δημόσια καλέσματα που της κάναμε από τα άρθρα μας στις 23.12.2017, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ «Καταγγέλλουν» τον ΣτΔ οτι ξεσκεπασε την ΑΠΑΤΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ..ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αλλα ΑΛΗΘΗΝΟ
Αυτό φανέρωσε ο περίεργος αγώνας που είχε ξεκινήσει για την αμφισβήτηση των αρμοδιοτήτων του Συμπαραστάτη του Δημότη, κ. Χρ. Ποθουλάκη, δείχνοντας ενοχλημένη από αυτόν (όπως ακριβώς και η Κεντρική εξουσία), υποστηρίζοντας ότι οι αρμοδιότητες του Συμπαραστάτη και το εύρος εκδήλωσης αυτών, είναι «αποκλειστικά σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μεταξύ δηλαδή Δήμου και Υπηρεσιών αυτού και Πολιτών» (έγγραφο με αριθ. πρωτ: 210/29.11.2017, που υπέγραφε η ίδια ως Πρόεδρος του Σωματείου Περιβαλλοντική Αρμονία, το οποίο και έχουμε δημοσιεύσει για να μην υπάρχει ΚΑΜΙΑ αμφισβήτηση).

Λόγω αυτής της "σιωπής" από μέρους τους, αποφασίσαμε να γίνουμε πιο αποκαλυπτικοί θέτοντας τρία ακόμα βαριά και σκληρά παραδείγματα – ερωτήματα!
ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι να παραπληροφορούνται από τους μονόλογους που οι κυρίες αυτές αναπτύσσουν από σύλλογο σε σύλλογο και από συνεστίαση σε συνεστίαση, λέγοντας τα πράγματα όπως θέλουν, ενώπιον ανυποψίαστων δημοτών, αρνούμενες συστηματικά (δια της Προέδρου της Ομοσπονδίας) τον κατ’ αντιπαράθεση διάλογο που επεδίωξαν και πρότειναν ακόμα και μέλη της διοίκησης της Ομοσπονδίας, όπως για παράδειγμα είχε ζητήσει και ο κ. Ιωάννης Ραφτόπουλος.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ - ΕΡΩΤΗΜΑ 1ο

Στις 8.11.2017 οι δημότες παρακολούθησαν (και έκτοτε είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο, με τίτλο «Χορεύοντας με τους Λύκους – αεροδρόμιο» και την συνέντευξη του Συμπαραστάτη του Δημότη, κ. Ποθουλάκη, στην εκπομπή «Χορεύοντας με τους Λύκους» που αναφερόταν στα θέματα του αεροδρομίου, όπου εκείνος με χαρακτηριστική ευκρίνεια μίλησε έξω από τα δόντια κατά των αυθαιρεσιών του αεροδρομίου (Σημειωτέον ότι όπως επίσημα μάθαμε από τον αρμόδιο της εκπομπής, η κα Πιτσιγαυδάκη αν και κλήθηκε δεν δέχθηκε να συμμετάσχει και να μιλήσει και έτσι παρουσιάσθηκε για λίγο και χωρίς ιδιαίτερο νόημα μια μικρή παρέμβαση της κας Εμφιετζή).



Όμως λίγες ημέρες μετά την τοποθέτηση του κ. Ποθουλάκη στην εκπομπή αυτή και συγκεκριμένα στις 29.11.2017, εκδόθηκε το γνωστό υπ’ αριθ. 210/2017 έγγραφο του Σωματείου Περιβαλλοντική Αρμονία (μέλη του και οι 4 κυρίες) για τις δήθεν εκτός αρμοδιοτήτων παρεμβάσεις διαμεσολάβησης του Συμπαραστάτη στα θέματα του αεροδρομίου.
Αυτό το έγγραφο και κίνηση τους ήταν τυχαία απερισκεψία ή την επέβαλε κάποιος πονηρός υποβολέας που θίχτηκαν τα αεροπορικά συμφέροντά του από τον κ. Ποθουλάκη και από το Video αυτό;

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ - ΕΡΩΤΗΜΑ 2ο

Στα μέσα του 2018 δημοσιοποιήθηκε το έγγραφο: ΥΠΕΝ/ΣΕΝΕ/2914/244/12.3.2018 του Υπ. Περιβάλλοντος που κοινοποιήθηκε στον Συμπαραστάτη, κ. Ποθουλάκη. Ανέφερε ότι έγινε δεχτή  η σχετική εισήγησή του και τον ενημέρωνε για την εντολή ελέγχου της ηχορύπανσης που προκαλεί ανεξέλεγκτα το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. 
Στην διάρκεια, όμως, του εν λόγου ελέγχου διαβάσαμε με έκπληξη την ανάρτηση του Σωματείου Περιβαλλοντική Αρμονία στο διαδίκτυο (μέλη του και οι 4 κυρίες), με τίτλο: «ΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ Υ.Π.Α. ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ», κατόπιν λέει της από 4.8.2018 συνάντησης που είχαν με τον Διοικητή της ΥΠΑ οι εκπρόσωποί του. 
 Το ερώτημα και εδώ είναι κατά πόσον η βεβιασμένη αυτή και προφανώς αβάσιμη και επιπόλαιη ενέργεια του Σωματείου, υπονόμευε (όπως βέβαια απεδείχθη αμέσως μετά) τα συμφέροντα των δημοτών, λειτουργώντας έτσι αντίθετα από όσα επεδίωκε ο Συμπαραστάτης. 
Μήπως και η ενέργεια αυτή του Σωματείου εξυπηρετούσε και πάλι το αεροδρόμιο;

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ - ΕΡΩΤΗΜΑ 3ο

Στις 2.11.2010 με την υποστήριξη του Σωματείου Περιβαλλοντική Αρμονία (μέλη του και οι 4 κυρίες), κατατέθηκε ΑΓΩΓΗ στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών κατά της εταιρείας «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ΑΕ», με γενικό αριθ. κατάθεσης: 191115/2010, την οποία υπέγραφαν 134 κάτοικοι – δημότες Αρτέμιδος, προβάλλοντας ζητήματα ηθικής βλάβης και αιτούμενη αποζημίωση (συνολικού ύψους : 134Χ18.000 € = 2.412.000 €). 
Για πρώτη φορά η υπόθεση έφθασε στο ακροατήριο στις 7.3.2013 αλλά η εκδίκαση αναβλήθηκε, μάλλον κατόπιν αιτήματος. 
Η δεύτερη εκδίκαση ορίσθηκε στις 11.2.2016, αλλά η υπόθεση «ΔΕΝ ΕΚΦΩΝΗΘΗΚΕ» καν, σύμφωνα με το Πινάκιο, προφανώς γιατί δεν παρέστη εκπρόσωπος – νομικός σύμβουλος των αιτούντων, αλλά κατά περίεργο τρόπο φαίνεται να μην παρίστατο ούτε η πλευρά του αεροδρομίου. 
α) Εγκατέλειψαν μια τέτοια δικαστική υπόθεση και πρόδωσαν την εμπιστοσύνη των δημοτών, υποθηκεύοντας το μέλλον της Αρτέμιδος χωρίς κανένα όφελος; 
β) Δεν έχουν δώσει εξηγήσεις στους 134 ανυποψίαστους δημότες που τους είχαν εμπιστευθεί και 
γ) Δεν εξήγησαν όχι μόνο γιατί δεν παρέστησαν στη δίκη της 11.2.2016, αλλά (το σημαντικότερο) πως το ήξερε το αεροδρόμιο ότι θα απείχαν και εκ του ασφαλούς δεν παρέστη ούτε αυτό;  Υπήρξε συνεννόηση μεταξύ των 2 πλευρών;

Σημειωτέον δε ότι όλα αυτά και κάθε άλλη ανεύθυνη παλινωδία ενδεχομένως θα έχει σοβαρή αρνητική επίπτωση στον δικαστικό αγώνα για την ηχορύπανση που εξ αρχής με νέες ενέργειες έχει φθάσει για εκδίκαση στο ακροατήριο του ΣτΕ στις 3.4.2019, όπως ενημερώνει γι’ αυτό και για άλλα τρέχοντα τοπικά ζητήματα το «FORUM του Συμπαραστάτη του Δημότη Σπάτων – Αρτέμιδος» και όπως μπορείτε να παρακολουθείτε εδώ: ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΟΛΑ αυτά όμως φαίνεται είναι ψηλά γράμματα για τις 4 κυρίες που φέρονται να υπερασπίζονται την Ομοσπονδία και οι οποίες για το μόνο που ενοχλήθηκαν τελικά είναι οι αρμοδιότητες του Συμπαραστάτη (Θεωρώντας ότι εκείνος μπαίνει στα χωράφια του παραγοντισμού τους), αν και σε κάθε περίπτωση θα μας ήταν κατανοητή κάθε αντίδραση από τους θιγόμενους εκ του διαμεσολαβητικού του ελέγχου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχαμε φανταστεί ότι θα αντιδρούσαν εκπρόσωποι συλλόγων που υποτίθεται είναι ενταγμένοι στην κοινωνία των πολιτών

Αυτά προσθέτουμε σήμερα στα ήδη τεθέντα από 12.11.2018 οκτώ (8) ερωτήματά μας προς τις ως άνω κυρίες και θα επανέλθουμε στο επόμενο φύλλο με νεότερα.

Η συγκεκριμένη Ύλη Δημοσιεύθηκε και στο πρόσφατο τεύχος της εφημερίδας «Η Αλήθεια», 20.02.2019, αφού είχαν επιδώσει και εκεί παρόμοιο εξώδικο!!

9 σχόλια:

  1. Δεν μιλάνε ποτέ όταν έχουνε κάνει εξωδικαστικό συμβιβασμό και έχουν πάρει πολλά χρήματα.
    Οταν και δυο δεν εμφανιστούν στο δικαστήριο σημαίνει ότι τα βρήκανε και το έλυσαν το θέμα έκτος δικαστήριου.
    Πηρανε όσα περισσότερα μπορούσαν μαύρα χωρίς έξοδα δικαστήρια κλιπ που μπόι να κρατούσαν χρόνια και να μην ζούσαν να τα πάρουν τα χρήματα.
    Αλλα δεν είναι μονό οι γνωστές κύριες είναι και ο μόνιμος αντιπρόσωπος Ραφτόπουλος και η Άννα πρώην πρόεδρος στην αμαρτωλή Ομοσπονδια.
    Ετσι εξηγείται η οικονομική ευχέρεια πολλών συνδημοτών μας, που εφοριακά δεν παρουσιάζουν κανένα ενδιαφέρον, άλλα το χρήμα το ρευστό το έχουν και το επιδεικνύουν ξεδιάντροπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΗΤΕ Ο ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟ ΠΟΜΑΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕ Η ΤΣΕΠΑ.
    ΟΛΟΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΑΛΑΤΙΑ Κ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΤΟΚΟ ΓΛΥΦΤΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΚΟ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΟΜΙΜΟ ΧΡΗΜΑ ΞΕΠΛΕΝΕΝΟΥΝ Κ ΑΛΛΑ ΜΑΥΡΑ Κ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ.
    ΒΑΡΑ ΒΑΘΕΙΑ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά κι αυτοί οι 134 δημότες που υπέγραψαν την αγωγή δεν ενδιαφέρονται να μάθουν τι απέγινε η υπογραφή που έδωσαν στο Περιβαλλοντικό Σωματείο ; Μα τόσο ηλίθιοι είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

      Διαγραφή
  4. ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΕΠΙΑΣΕΣ ΔΙΑΝΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
    ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ 134 ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ Κ Η ΜΑΦΙΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ είμαι μια από τους 134 θα πάω στο Ποθουλάκη στο δήμο να το βρω και να του πω ότι μουφαγαν λεφτά και με κορόιδεψαν οι ξεφτηλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν προλάβεις και πας στον Ποθουλάκη, γιατί θα σε πλησιάσουν να σε απειλήσουν ή να σου δώσουν κάποιο φιλοδώρημα 500-1000€ και να κρατήσουν αυτοί τα πολλά.

      Διαγραφή
  7. ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΑΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΑΗ ΓΕΡΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ? ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΟΧΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΔΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝΝΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ Κ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου