Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Ωρωπός: 62χρονος είχε «χτυπήσει» 18 εξοχικά

Η δράση του πήρε τέλος, όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Ασφάλειας, έχοντας πάνω του ένα περίστροφο, δύο αεροβόλα πιστόλια, έναν σουγιά και τέσσερα ρολόγια

«Ο λύκος κι αν εγέρασε...», λέει η παροιμία και βάλθηκε να την κάνει πράξη ένας 62χρονος Έλληνας που, παρά τα χρονάκια του, κατάφερε να γίνει από τις αρχές του έτους ο εφιάλτης όσων διατηρούν εξοχικές κατοικίες στην περιοχή του Ωρωπού με τις απανωτές διαρρήξεις που διέπραξε!

Η δράση του πήρε τέλος, όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Ασφάλειας, έχοντας πάνω του ένα περίστροφο, δύο αεροβόλα πιστόλια, έναν σουγιά και τέσσερα ρολόγια, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Στην προανάκριση που ακολούθησε την σύλληψή του, εξιχνιάστηκαν 18 διαρρήξεις σε εξοχικά στον οικισμό Κάμπος του Ωρωπού , με λεία κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές, οικιακά σκεύη, ρούχα, ακόμη και τρόφιμα και... κουβέρτες!

Ο 62χρονος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθεί, διατάσσοντας παράλληλα την κράτησή του καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία. Το περίστροφο που βρέθηκε πάνω του εστάλη για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου