Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - ΕΥΔΑΠ, Ο ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Το κόκκινο βέλος δείχνει τον εκδότη του ως άνω φυλλαδίου: (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ – ΣΠΑΤΩΝ) - Αριστερά αναφέρονται οι χορηγοί των εκδηλώσεων (η ΕΥΔΑΠ ΑΕ ως ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ)
Τα λόγια περιττεύουν, οι ερωτήσεις και οι εμπαιγμοί!!
Η Ομοσπονδία πάντα ήταν η Πέμπτη Φάλαγγα της ΕΥΔΑΠ για το ΚΕΛ!
Το 2014 ο αγώνας κατά του ΚΕΛ ήταν εντονότατος και ο τότε Δήμαρχος, Χρήστος Μάρκου με τους αιρετούς του κατακριτέοι. Η Ομοσπονδία, εκείνη την περίοδο πρωτοστατούσε με πανό κατά του ΚΕΛ το Πλατύ Χωράφι και οργάνωνε ημερίδες και κινητοποιήσεις δημοτών στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων όταν συζητούσαν το θέμα του ΚΕΛ.


Ακριβώς την ίδια περίοδο δεχόταν παχυλές χορηγίες από την ΕΥΔΑΠ - κατασκευαστή και υποστηριχτή του ΚΕΛ για προσωπική χρήση.
Ακόμη δεν έχει αποδώσει λογαριασμό για την χρήση αυτών των χρημάτων, όπως κάνει πάντα, γιατί είχε συμφωνία με την ΕΥΔΑΠ για το θέμα του ΚΕΛ.

Τώρα όλοι στράφηκαν κατά του Ποθουλάκη που η μνήμη του παραμένει σταθερή και νηφάλια γιατί και εκείνος, όπως και εμείς, διατηρούμε αρχείο με τα ντοκουμέντα εκείνα που δεν σηκώνουν αμφισβήτηση!

22 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΝΗΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ Κ Α Μ Μ Ι Α ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ -ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΛ-ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥ Δ.ΜΑΡΚΟΥ...ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ!ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΣΕ ΓΕΛΙΟΤΗΤΕΣ ... ΤΟ ΚΕΛ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΕΩΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΡΩΤΑΝΑ ΜΑΘΕΤ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ 3.000χιλιαδεςδεν μπαινουν στη διαυγεια ολα αυτα που γραφει δεν του φερνουν αποτελεσμα.μου αρεσει που και καλα γραφουν ανωνυμακαι μας περναει και για βλακεςτην εχουμε μαθειτην γραφη του απεξω και ανακατοτα ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΗ

      Διαγραφή
    2. Έλα ανώνυμε 12:06, μη μας μπερδεύεις με δημάρχους. Αυτό που ισχύει είναι οτι ο νυν, αφού ψήφισε ΚΕΛ στο πλατύ χωράφι, τα βρήκε μαζί του η ΠΙΤΣΙ και εισέπραξε 5.000 ως Ομοσπονδία. Άρα και με αυτόν σήμερα κολλητή είναι και τον "γλύφει" για να την καλύψει και να μην προσκομίσει παραστατικά. Πατάει σε πολλές βάρκες η κυρία. Βάρκα Ραφτοπούλου, Βάρκα Χ. μάρκου, Βάρκα Χ. Μάρκου, Βάρκα ΕΥΔΑΠ, Βάρκα ΥΠΑ, βάρκα Μαρτίνου. Χρειάζεται ειδική μαρίνα για να τις δένει

      Διαγραφή
  2. Κοίτα πως πάνε να ξεφύγουν οι θρασύτατες κυρίες Προεδρίνα, Ταμίες και οι κολλητές τους. Βρε μας παίζατε "παπά" οτι δήθεν αγωνιζόσαστε κατά του ΚΕΛ και εσείς τα παίρνατε από την ΕΥΔΑΠ (και άσε πως) και τώρα μας τζαγκουνάτε για διαύγειες και συμπαραστάτες. Μα το 2014 που λέτε δεν υπήρχε συμπαραστάτης, αλλά τι κι αν σας ψάχνει σήμερα (εσείς το λέτε βέβαια) θα ήταν κακό, αφού κακοδιοίκηση τον εξέλεξαν να ψάχνει, αυτή είναι η δουλειά του όχι να σας καλύπτει όπως ένα διάστημα έκανε. Και τέλος πάντων επειδή τυχαίνει να γνωρίζω το αποδεικτικό στοιχείο της αφίσας σας κυριούλες μου έχει δημοσιευθεί εδώ και καιρό, τώρα σας πόνεσε. ΚΑΙ κάτι άλλο βλέπω μάθατε καλά τη διαύγεια, οπότε ψάξτε να δείτε πώς έχετε αυτοκαρφωθεί με τις αναρτήσεις σας, γιατί ως λογιστής που είμαι καήκατε ........ σας πήρε χαμπάρι για καλά το ΥΠΟΙΚ και το TAXIS. Όσο για τα 3.000 ευρώ κι γι' αυτά πρέπει να προσκομίζετε "ΠΑΡΑστατικούλια", τιμολόγια, δελτία παροχής υπηρεσιών, συγκεντρωτικές, αποδόσεις, κλπ, κλπ, όχι να ζητάτε εξαιρέσεις. Ποιες είστε τέλος πάντων, που ζητάτε να τηρείται ο νόμος για όλους τους άλλους εκτός από εσάς. Ήλθε όμως η ώρα γιατί μη ξεχνάτε και τον Κορλεόνε που έκανε αγαθοεργίες, έκτιζε κι αυτός εκκλησίες, κλπ, η εφορία τον τσάκωσε. Στο ζήτημά μας όμως. Λέγατε όχι ΚΕΛ και από την πίσω πόρτα εισπράττατε ξεστά 3.000 από ΕΥΔΑΠ που το χτίζει και συνεχίζετε να λαμβάνετε από την Μαρτίνου που το κόμμα της ήταν και είναι υπέρ του ΚΕΛ. Τι ωραία η ξετσίπωτη πρακτική και ιδεολογία σας, σα δεν ντρέπεστε. Μιλάτε κι αποπάνω, χαμένα κορμιά. Νομίζετε οτι θα συνεχίσετε να μας κοροϊδεύετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν'ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ!ΒΡΕ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!ΒΡΕ ΚΟΥΤΟ ,ΒΡΕ ΚΟΥΤΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!ΓΕΛΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΜΑΓΙΣΣΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΕΛ-ΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΑΧ!ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟΣ!ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!ΣΥΡΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟ -ΝΑΙ-ΣΤΟ ΚΕΛ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΣ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΤΙ ΨΗΛΕΣ.????
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου είπείπε αυτός ο "πρώην"ΔΣ να σε ρωτήσω τι θες να σου γ@μ@σή!!

      Διαγραφή
    2. τελικά είναι αλήθεια
      και απο το ύφος και την ορθογραφία καταλάβαμε ποιός είναι

      Διαγραφή
    3. Αντε ρε Καραγκιόζη!

      Διαγραφή
  4. Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΗΘΕΛΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΤΑΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.
    ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΕΛ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. Η ΠΙΤΣΙ ΚΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΑΠΟ ΕΚΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    Η ΠΙΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛ ΟΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
    ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΧΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΙΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει πολλα περισσότερα από τα ΝΑΙ που λες εσύ για το ΚΕΛ. Γιατί τα κρύβεις. ΝΑΙ = ΚΑΣΙΜΗΣ & ΑΛΤΙΠΑΡΜΑΚΗΣ και όλες οι παρατάξεις που ψήφισαν την απόφαση 72/2010 του τότε Δ.Σ. Αρτέμιδος + ΧΡ. ΜΑΡΚΟΥ & ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ που ψήφισαν την απόφαση 87/2012 του τότε Δ.Σ. Σπάτων - Αρτέμιδος + Η ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ που ψήφισε μαζί με Χρ. Μάρκου και συμβούλους του την απόφαση 206/2012 + ΔΗΜ ΜΑΡΚΟΥ και όσοι ψήφισαν την απόφαση 380/2016, κλπ + όλες πλέον οι παρατάξεις που είτε ψήφισαν, είτε έκαμαν πλάτη απέχοντας "σιωπηρά" διευκολύνοντας τη λήψη της απόφασης 472/2017 της Ο.Ε. + η ΠΙΤΣΙ και η παρέα της που τα πήρε από την ΕΥΔΑΠ (3.000) και από τον νυν Δήμαρχο και το Δ.Σ. (5.000) και από την Μαρτίνου ίσως περισσότερα για να βραχυκυκλώνει τον αγώνα και να διασπά το μέτωπο των πολιτών κατά του ΚΕΛ. Καλά να πάθετε που στηρίζετε όλους αυτούς. Σας αρέσει το ψέμα δεν σας αρέσουν τα στοιχεία, σας πονάει και σας αποκαλύπτει η αλήθεια. Δεν θα ξεφύγετε όμως από αυτήν. Ούτε από την αλήθεια της τωρινής ανάρτησης του αποδεικτικού στοιχείου της αφίσας της Ομοσπονδίας που την ξεβράκωσε αφού όταν το 2014 σας έλεγε για αγώνες, από πίσω ως καλός συνεργάτης τα έπαιρνε από τα ταμεία της ΕΥΔΑΠ, μετά της τα έδωσε κι ο Δήμαρχος και επειδή έγινε κολλητή του τώρα του στέλνει γράμματα και τον συναντά η ΠΙΤΣΙ και η Δ.Σ. και του ζητούν γραπτά συγχωροχάρτια. Ίδιοι είστε όσοι τα καλύπτεται όλα αυτά. Τα γραπτά που σας μνημόνευσα παραπάνω αποδεικνύουν τα πάντα
    Καλό κουράγιο υποκριτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΛ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ!ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙ!ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΙΤΣΙΜΙΤΣΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΞΥΓΙΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΚΙ Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΕΛΑΡΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ!ΜΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ;ΠΟΣΟ ΧΑΠΑΤΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ;ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ ΕΔΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΛ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ Ο Δ. ΜΑΡΚΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΘΕ ΩΡΑ!ΑΧΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΧΤΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΟΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΑΥΤΗ Η ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΠΙΤΣΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΡΕΠΟΡΕΡ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΑΜΑΣΗΤΟΥΣ
    ΑΥΤΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΛΥΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
    Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΔΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΑΥΓΟ.
    Η ΠΙΤΣΙ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ-ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ;Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΛ;ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΤΙ;ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΝΑ ΧΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ.ΠΟΛΥ ΧΑΖΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΧΑΖΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΥΤΕΡΟ!ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ

      Διαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΩΝΥΜΕ 1:54 ΜΜ/5.6.2018 ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ. ΕΠΕΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ.
    ΓΙΑ ΚΕΛ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ :
    "ΝΑΙ = ΚΑΣΙΜΗΣ & ΑΛΤΙΠΑΡΜΑΚΗΣ και όλες οι παρατάξεις που ψήφισαν την απόφαση 72/2010 του τότε Δ.Σ. Αρτέμιδος + ΧΡ. ΜΑΡΚΟΥ & ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ που ψήφισαν την απόφαση 87/2012 του τότε Δ.Σ. Σπάτων - Αρτέμιδος + Η ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ που ψήφισε μαζί με Χρ. Μάρκου και συμβούλους του την απόφαση 206/2012 + ΔΗΜ ΜΑΡΚΟΥ και όσοι ψήφισαν την απόφαση 380/2016, κλπ + όλες πλέον οι παρατάξεις που είτε ψήφισαν, είτε έκαμαν πλάτη απέχοντας "σιωπηρά" διευκολύνοντας τη λήψη της απόφασης 472/2017 της Ο.Ε. + η ΠΙΤΣΙ και η παρέα της που τα πήρε από την ΕΥΔΑΠ (3.000) και από τον νυν Δήμαρχο και το Δ.Σ. (5.000) και από την Μαρτίνου ίσως περισσότερα για να βραχυκυκλώνει τον αγώνα και να διασπά το μέτωπο των πολιτών κατά του ΚΕΛ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτή είναι η αλήθεια ανώνυμε φίλε 8:11 πμ. Κι όμως η θρασύτατη θείτσα της Ομοσπονδίας, μας κάλεσε όλους τους συλλόγους, προχθές, να συνεχίσουμε λέει μαζί της τον αγώνα για το ΚΕΛ, αλλά στην ουσία αυτή και κάτι γερόντια είναι άσχετη και όταν από κάποιον κι άλλους μπήκε θέμα να συνεργασθούμε με τον Συμπαραστάτη του Δημότη-Ποθουλάκη που επί της ουσίας και μην κρυβόμαστε αυτός έως σήμερα έχει κάνει όλο τον αγώνα με τις προσφυγές στη διοίκηση και στη δικαιοσύνη κατά του ΚΕΛ εκείνη και η παρέα της ξεσηκώθηκαν και ούτε να ακούσουν. Τι μίσος είναι αυτό. Μας προκάλεσαν έκπληξη, φαίνεται δεν του συγχωρούν που δεν κάλυψε τις παρανομίες της Ομοσπονδίας ή μάλλον της διοίκησης - προεδρείου της Ομοσπονδίας, γιατί εμείς τι φταίμε λες και μας αφήνουν να συμμετέχουμε ότι θέλουν κάνουν η Ειρήνη, η Δήμητρα, η γεωργία και η μαϊντανός Ελευθερία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ!ΒΡΕ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.Ο ΔΕ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ!ΜΟΝΟ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΜΕ ΔΙΚΟΜΑΝΙΑΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ!ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΜΑΝΙΕΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΙΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ!ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΛΥΣΗ!ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑΚΗΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ,ΑΣΦΑΛΗ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΥΠΟΘΕΤΩ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ ΜΕ ΓΙΑΓΙΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟ ΚΑΙ ΒΑΡΕΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ Η ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

      Διαγραφή
  10. Κάνετε Όλοι το ίδιο λάθος!
    Δεν διαβάζετε καθημερινά την εφημερίδα, η δεν ξέρετε να ψάξετε σωστά το θέμα, που σας ενδιαφέρει.
    εγώ παρακολουθώ πολλά χρόνια αυτήν την εφημερίδα, τώρα τελευταία γράφω και κάποια σχολια,δεν έχει αφήσει τίποτα στο σκοτάδι.
    Τον Δ.Μαρκου τον είχε καταγγείλει από τότε που ήταν αντιπολίτευση, τι άνθρωπος είναι και ποσό διεφθαρμένος είναι.
    Ναι στην ανάγκη μας να μην γίνει το ΚΕ, που μας έταζε ο Χ.Μαρκου και συμμορία του, άλλοι έπεσαν στην παγίδα Δ.Μαρκου και άλλοι στην Άννα Ραφτόπουλου, που είναι το ίδιο πράγμα.
    Δεν είχαμε άλλη επιλογή, αυτές οι τρεις συμμορίες ήταν διεκδικητές και η μονή τους διαφορά ήταν και είναι ποιος θα είναι Δήμαρχος να πάρει τα μαύρα λεφτά από το έγκλημα ΚΕ.
    Η Πίτσι πάντα έπαιζε κομβικό ρόλο, γιατί είχε πείσει ΟΛΟ τον κόσμο ότι έχει τεράστια δύναμη αυτό το τέλειωσε οριστικά και αμετάκλητα η καταγγελία Ιρλανδή, από εκεί και μετά ο Ποθουλακης δεν έχει κανένα τρόπο συμβιβασμού πρέπει να τελειώσει με αυτήν την άπατη.
    Αν ο Ποθουλακης καθαρίσει όλη αυτήν την βρομά, είναι ο πρώτος υποψήφιος για Δήμαρχος, πολύ μπροστά από όλους τους άλλους.
    Ο Ποθουλακης έχει και προσωπικό όφελος, από αυτήν την ενέργεια, θα δικαιωθεί ο αγώνας του και ίσως γίνει και Δήμαρχος το μεγάλο του όνειρο.
    Το έχει παλέψει πολύ, ίσως το δικαιούται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΕ ΙΑΣΩΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ;ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΝ Δ. ΜΑΡΚΟΥ ΠΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!ΕΛΕΟΣ!ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ,ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΔΩΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ,ΒΑΖΟΥΝ ΤΡΙΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΕΣΕΝΑ,ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ,ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΛ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ!ΚΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ 3.000 ΕΥΡΩ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΣΕ 14.000.000 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΔΟΥΡΟΥ.ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΠΟΡΔΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ!

      Διαγραφή
  11. ΗΚΙΘΙΕ ΧΩΡΙΑΤΗ ΤΡΑΒΑ ΒΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΕΛ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΟΛΗ Η ΑΠΑΤΗ-ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ Κ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΣΥ ΤΟΤΕ Κ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,
    ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΗΚΙΘΙΕ Κ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΨΑΨΕ ΒΡΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕ. https://anatakti.blogspot.com/2016/01/3672015.html

    Ο ΙΑΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ
    Κ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΠΙΤΣΙ Κ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΒΑΘΜΟ.
    ΓΕΡΑΣΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΝΕΑ Η ΠΙΤΣΙ Κ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΙΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΑ?
    ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑΚΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΕ,ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ 1/2016 OTΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΛ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΓΙΑΓΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΞΕΜΥΤΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ!ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΥΛΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΛ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΜΕΤΑ ΜΕΣΑ ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΚΡΕΜΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΝΝΟΕΙ!ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ!ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΙΑΣΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΤΟ HELLO ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΘΗΤΕ ΕΔΩ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!

      Διαγραφή
    2. Ο ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑΣ-ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΩΡΑ?
      ΠΟΙΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝΑΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΤΟ ΞΕΡΗ Κ ΦΟΒΑΤΑΙ
      ΚΑΤΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ Κ ΠΑΝΕ Κ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΑΣ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΗ
      ΤΩΡΑ ΘΕΛΗ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΗ ΟΥΤΕ ΑΠΑΤΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΨΗΦΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ.
      ΤΟ ΚΕΛ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΗΔΕΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ.
      ΑΛΛΑ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΤΟΥ Η ΚΑΛΥΒΑ ΕΜΕΙΝΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΟΑΡΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
      ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΕΥΩΝΑΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ Κ ΚΑΡΤΕΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΥΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ Κ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ.
      ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΑΜΠΡΟΥ,ΜΩΡΑΙΤΗ,ΚΑΤΣΗΣ,ΦΙΤΡΟΣ,ΓΛΑΒΑΣ,ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΛΠ ΚΛ- ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΥΦΑΞΕΙ Κ ΠΑΝΕ ΡΑΦΗΝΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΞΥΛΟ Κ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ.

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου