Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Κρήτη: Εξερράγη χύτρα και τραυμάτισε δυο άτομα

Κρήτη: Εξερράγη χύτρα και τραυμάτισε δυο άτομα
Επιχείρησαν να ανοίξουν την χύτρα ταχύτητας χωρίς να θέσουν σε λειτουργία την βαλβίδα ασφαλείας με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί το καπάκι μαζί με το περιεχόμενο
Λίγο έλειψε να πληρώσουν με σοβαρό τραυματισμό ή ακόμη και με τη ζωή τους την άγνοιά τους στον χειρισμό μαγειρικών σκευών, δυο Πακιστανοί οι οποίοι τραυματίστηκαν στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου όταν εξερράγη η... χύτρα με την οποία μαγείρευαν στο διαμέρισμά τους!




Οι δυο αλλοδαποί, που βρίσκονται νόμιμα στην Ελλάδα, επιχείρησαν να ανοίξουν την χύτρα ταχύτητας χωρίς να θέσουν σε λειτουργία την βαλβίδα ασφαλείας, ώστε να χαμηλώσει η πίεση που υπήρχε στο εσωτερικό της από τους ατμούς του φαγητού! Το αποτέλεσμα ήταν το καπάκι να εκτιναχτεί σαν... οβίδα μαζί με το περιεχόμενο και οι ένοικοι να τραυματιστούν.

Αμέσως διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου διαπιστώθηκε ότι είχαν υποστεί ελαφρά εγκαύματα και μικροτραύματα από το χτύπημα του καπακιού της χύτρας! Οι γιατροί, πάντως, αποφάσισαν να τους κρατήσουν για προληπτικούς λόγους για νοσηλεία.

Μάνος Τσαγκαράκης - www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου