Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Άνοιξε την πόρτα του και αντίκρισε έναν αιμόφυρτο άντρα να καλεί σε βοήθεια

Η Αστυνομία αναζητά έναν Πακιστανό που φέρεται ως αντίζηλος του θύματος για τα μάτια μιας συμπατριώτισσάς του Ισχυρό σοκ δοκίμασε ένας κάτοικος της περιοχής της Κάτω
Κορακιάνας στην Κέρκυρα, όταν άκουσε χτυπήματα στην πόρτα του σπιτιού του και μόλις άνοιξε αντίκρισε αιμόφυρτο τον Βρετανό γείτονά του ο οποίος είχε φτάσει τρικλίζοντας ως εκεί για να του ζητήσει βοήθεια.





Αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 50χρονο αλλοδαπό στο Γενικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο. Η εγχείριση κράτησε αρκετές ώρες τα ξημερώματα της Κυριακής, αλλά ήταν επιτυχημένη και ο Βρετανός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην εντατική.

Ωστόσο, λόγω της σοβαρής κατάστασής του, δεν ήταν δυνατό να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφαλείας που διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε.
Έτσι, μένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Ωστόσο, η Αστυνομία αναζητά έναν Πακιστανό που φέρεται ως αντίζηλος του θύματος για τα μάτια μιας συμπατριώτισσάς του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου