Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Βγήκε εκτός δρόμου λεωφορείο με 50 εκδρομείς - Επιχείρηση απεγκλωβισμού τους

Σε μία στροφή το μεγάλο όχημα βρέθηκε εκτός δρόμου και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, με αποτέλεσμα οι επιβάτες του να βγουν στο δρόμο και να προσπαθούν να ζεσταθούν ανάβοντας φωτιές περιμένοντας βοήθεια Περιπέτεια έζησαν το βράδυ της Κυριακής οι
περίπου 50 επιβάτες ενός τουριστικού λεωφορείου στο Ροβολιάρι του Δήμου Μακρακώμης, στη Φθιώτιδα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας για τον ασφαλή απεγκλωβισμό τους.





Σε μία στροφή το μεγάλο όχημα βρέθηκε εκτός δρόμου και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, με αποτέλεσμα οι επιβάτες του να βγουν στο δρόμο και να προσπαθούν να ζεσταθούν ανάβοντας φωτιές περιμένοντας βοήθεια.

Σε πρώτη φάση απομακρύνθηκαν με περιπολικό της Αστυνομίας όσοι είχαν άμεση ανάγκη να βρεθούν σε ζεστό μέρος, ενώ από την Πολιτική Προστασία ειδοποιήθηκε λεωφορείο από τη Μακρακώμη για τη μεταφορά των υπολοίπων.
Συνολικά ήταν τρία λεωφορεία που επέστρεφαν από το Σμόκοβο μέσω της Μονής Ρεντίνας και ο στενός δρόμος αποδείχτηκε παγίδα για το ένα εξ αυτών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport δεν υπήρξε κίνδυνος ή κάποιος τραυματισμός για επιβάτη.

Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου