Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

Ο Ανδριώτης που ταΐζει κάθε μέρα τους γλάρους στη Ραφήνα! (φωτό)

Χίλια μπράβο! Αυτός είναι ο Ανδριώτης που ταΐζει κάθε μέρα τους γλάρους και τα περιστέρια στην παραλία και στο λιμάνι της Ραφήνας.
Πολλοί θα τον έχετε δει τα πρωινά ή τα μεσημέρια με σακούλες από τρόφιμα, να περνά ώρες ατελείωτες συντροφιά με τους «φίλους» του.
Μάθαμε ότι πρόκειται για τον Νίκο Μάνεση με καταγωγή από την Άνδρο, ο οποίος ταΐζει τους γλάρους, οι οποίοι έχουν εξημερωθεί σε απίστευτο βαθμό. Μάλιστα τον «αναγνωρίζουν» από μακριά προφανώς και τρέχουν όλοι μαζί για το… μεσημεριανό τους, πιστά στο ραντεβού τους.

Ο κ. Μάνεσης έχοντας την τροφή στο χέρι προκαλεί – προσκαλεί τους γλάρους. Ξαφνικά πετάγονται σαν βολίδα και βουτάνε ότι βρίσκουν στη σάκουλα, από μπισκότα, πατατάκια ή άλλες τροφές που κρατά στο χέρι του με αποτέλεσμα να μαζεύονται όλα εκεί. Τις προηγούμενες μέρες με τα πολλά μποφόρ, και τον τρομερό αέρα, είχαν μαζευτεί μπροστά στο αυτοκίνητό του!

Μιλώντας με τον κ. Μάνεση που για άλλη μια φορά αξίζουν συγχαρητήρια για αυτή του την κίνηση την οποία επαναλαμβάνει σε καθημερινή βάση μας είπε ότι: «Φροντίζω τους γλάρους μας στη Ραφήνα. Κάθε μέρα τους φέρνω φαγητό και ταΐζω από 200 γλάρους κάθε φορά».

https://cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου