Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Αυτοκτονία σταρ του «Glee»: Κρεμάστηκε 40 μέρες πριν πάει φυλακή για παιδική πορνογραφία

Ο Μαρκ Σάλινγκ ήταν έξω με εγγύηση - Είχε πάνω από 50.000 φωτογραφίες και βίντεο με παιδάκια ακόμα και τριών ετών - Είχε δηλώσει πως έπασχε από κατάθλιψη - Ήταν και ο
ίδιος θύμα, λένε φίλοι τουΣτον τραυματισμένο ψυχικό κόσμο στέκονται οι φίλοι και η οικογένεια του 35χρονου Μαρκ Σάλινγκ, πρώην πρωταγωνιστή της δημοφιλούς σειράς Glee, που αυτοκτόνησε στις ΗΠΑ λίγο πριν καταδικαστεί για παιδική πορνογραφία και αφού είχε παραδεχθεί την ενοχή του.





Οι συμπρωταγωνιστές του από την σειρά απέτισαν φόρο τιμής για τον 35χρονο, τονίζοντας πως ο καταδικασμένος παιδόφιλος ηθοποιός δεν άξιζε τέτοιο τέλος.
Το άψυχο σώμα του Σάλινγκ βρέθηκε κρεμασμένο από ένα δέντρο σε απόσταση περίπου έξι μιλίων από το σπίτι του στο Σάνλαντ του Λος Άντζελες.

Ένας από τους παραγωγούς της σειράς, ο Τιμ Ντέιβις έγραψε πως ο Σάλινγκ ήταν ένας «κατεστραμμένος άντρας». «Σήμερα χάσαμε ένα ακόμα μέλος του Glee. Ναι, είχε διαπράξει εγκλήματα εναντίον παιδιών. Ναι, αυτό είναι τρομακτικό. Αλλά ο Μαρκ Σάλινγκ ήταν ένας κατεστραμμένος άντρας, χωρίς αμφιβολία ήταν και ο ίδιος θύμα κακοποίησης». «Το να δείχνεις συμπάθεια για τον Μαρκ Σάλινγκ δεν σημαίνει ότι ελαφρύνεις τα εγκλήματά του, ούτε μικραίνεις τον πόνο των θυμάτων των εγκλημάτων αυτών», συμπλήρωσε.

Ο συμπρωταγωνιστής του Σάλινγκ Μάθιου Μόρισον ανέβασε μια φωτογραφία των δύο τους μαζί με ακόμα ένα πρόωρα χαμένο μέλος του καστ της σειράς, τον Κόρι Μόντεϊθ.




Είχε πάνω από 50.000 χιλιάδες φωτογραφίες με παιδάκια ακόμα και τριών ετών!
Η καριέρα του Σάλινγκ ουσιαστικά τελείωσε το 2015, όταν η αστυνομική έρευνα οδήγησε στην αποκάλυψη τεράστιας ποσότητας υλικού παιδικής πορνογραφίας που είχε στην κατοχή του. Από τον Απρίλιο έως τον Δεκέμβριο εκείνης της χρονιάς είχε κατεβάσει χιλιάδες εικόνες παιδικής πορνογραφίας, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, βάσει των οποίων κρίθηκε ένοχος.

Η έρευνα του FBI έδειξε πως ο 35χρονος ηθοποιός χρησιμοποιούσε ειδικό λογισμικό για να κρύβει την πραγματική του ταυτότητα και διεύθυνση IP όταν κατέβαζε το υλικό, όμως είχε δείξει κάποιες από τις εικόνες αυτές σε μια γυναίκα, η οποία και τον κατήγγειλε.

Είχε συλληφθεί στο σπίτι του στο Σάνλαντ της Καλιφόρνια, όπου η αστυνομία ανακάλυψε το πορνογραφικό υλικό, στο οποίο περιλαμβανόταν και φωτογραφίες παιδιών ακόμα και τριών ετών!

Συνολικά εντοπίστηκαν πάνω από 50.000 φωτογραφίες και βίντεο παιδικής πορνογραφίας στην κατοχή του Μαρκ Σάλινγκ, ενώ ακόμα 4.000 βρέθηκαν σε εξωτερικό σκληρό δίσκο στο ίδιο σπίτι.

Ο Σάλινγκ βρέθηκε αντιμέτωπος με 20 χρόνια κάθειρξης, όμως τον περασμένο Δεκέμβριο παραδέχθηκε την ενοχή του και ήρθε σε συμβιβασμό με τις αρχές. Η ποινή του επρόκειτο να ανακοινωθεί στις 7 Μαρτίου και θα ήταν από τέσσερα έως επτά χρόνια στην φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου