Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Μετά τη «σφαγή» στα σούπερ μάρκετ για τη φθηνή Nutella, σειρά έχουν... τα Pampers

H αλυσίδα Intermarche προκάλεσε πάλι τον «κακό χαμό» πουλώντας τα Pampers έναντι 7,10 ευρώ αντί για τη συνηθισμένη τους τιμή των 21 ευρώ - Ουρές έξω από τα καταστήματα Μόλις λίγες μέρες μετά τον «σκοτωμό» που προκλήθηκε στα καταστήματα της γαλλικής
αλυσίδας σούπερ μάρκετ Intermarche εξαιτίας μιας έκπτωσης ύψους 70% στη μεγάλη συσκευασία της Nutella, νέες σκηνές χάους εκτυλίσσονται ξανά στους διαδρόμους των εν λόγω σούπερ μάρκετ.






Αιτία, μία παρόμοια προωθητική ενέργεια της αλυσίδας, στο πλαίσιο της οποίας οι πάνες Pampers θα πωλούνται έναντι 7,10 ευρώ αντί για τη συνηθισμένη τους τιμή των 21 ευρώ.

 Μαμάδες, μπαμπάδες, παππούδες και γιαγιάδες μικρών παιδιών που φοράνε ακόμα πάνες ξεχύθηκαν με... άγριες διαθέσεις στα καταστήματα Intermache προκειμένου να επωφεληθούν από την μεγάλη έκπτωση και να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευασίες.



Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στους διαδρόμους με πολλά ευτράπελα και ακόμα και καυγάδες μεταξύ των πελατών των σούπερ μάρκετ. Σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις μάλιστα, οι υπεύθυνοι χρειάστηκε να καλέσουν την αστυνομία, καθώς ορισμένοι από τους καταναλωτές ήταν έτοιμοι να... βιαιοπραγήσουν προκειμένου να διεκδικήσουν κάποια από τα τελευταία κομμάτια.

Όπως αναφέρει η διευθύντρια ενός καταστήματος, την ημέρα εκκίνησης της προσφοράς πριν από το άνοιγμα του σούπερ μάρκετ είχαν συγκεντρωθεί έξω από την πόρτα πάνω από 250 άτομα, ώστε να μη χάσουν την ευκαιρία.



Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στη Γαλλία η πρωτοφανής έκπτωση 70% στο προϊόν Nutella έχει ήδη μπει στο στόχαστρο των αρμόδιων αρχών που πρόκειται να εξετάσουν εάν παραβιάζει τους αυστηρούς εμπορικούς νόμους που ισχύουν στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου