Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Στα μπλε η Νοτοπούλου δίπλα στον Τσίπρα στην τελετή θεμελίωσης του Μουσείου Ολοκαυτώματος

Φορώντας ένα σικ φόρεμα σε navy blue χρώμα η διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη μονοπώλησε τα φωτογραφικά φλας Το «παρών» στην
τελετή θεμελίωσης του Μουσείου Ολοκαυτώματος της Θεσσαλονίκης έδωσε στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα και η διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου.





Φορώντας ένα σικ φόρεμα σε navy blue χρώμα με χρυσά κουμπιά και συνοδεύοντάς το με nude γόβες, η Κατερίνα Νοτοπούλου μονοπώλησε τα φωτογραφικά φλας.




Μιλώντας στην τελετή για τη θεμελίωση του έργου ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι «θέλουμε αυτό εδώ το Μουσείο να είναι μία διαρκής υπενθύμιση για το πού μπορούν να οδηγήσουν ο φασισμός, ο αντισημιτισμός, ο ρατσισμός και οι πρακτικές της βίας εναντίον οποιουδήποτε θεωρείται διαφορετικός».

Όπως είπε ο πρωθυπουργός, γι συμβολικούς τα πρώτα δένδρα που θα φυτευτούν «θα τα φυτέψουμε μαζί με τον Ισραηλινό. Είναι ελιές γιατί το δέντρο αυτό είναι σύμβολο της ειρήνης προκειμένου να προχωρήσει η φίλια και η αλληλεγγύη των λαών».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ρουβέν Ρίβλιν πήραν φτυάρι και έσκαψαν συμβολικά το χώμα προκειμένου να φυτέψουν τις δύο ελιές.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου