Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Εντυπωσιακές εικόνες από την πρόβα της αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Εντυπωσιακές εικόνες από την πρόβα της αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ολυμπία
Την τελική πρόβα πριν την αυριανή τελετή για την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας έκαναν σήμερα οι ηθοποιοί και οι αθλητές. Η επίσημη τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους ΧΧΙΙΙ
χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες “PyeongChang 2018” θα πραγματοποιηθεί αύριο, 24 Οκτωβρίου στις 12.00 κανονικά στο αρχαίο στάδιο της Ολυμπίας.




Σε σύσκεψη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι αποφασίστηκε ομόφωνα να διεξαχθεί η τελετή όπως παραδοσιακά συμβαίνει στο αρχαίο στάδιο παρά τον κίνδυνο κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει, σύμφωνα με τα δελτία καιρού, αύριο την περιοχή. Φυσικά ενδέχεται να υπάρξουν μερικές μικροαλλαγές στο πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Στην περίπτωση πάντως που ο ήλιος δεν κάνει την εμφάνιση του και δεν καταστεί δυνατόν η λαμπάδα να ανάψει στο κοίλο κάτοπτρο, με την βοήθεια των ακτίνων του, αυτό θα γίνει με το φως που άναψε με επιτυχία σήμερα στη διάρκεια της γενικής πρόβας της τελετής Αφής. 

Με νερό σε πλαστικό ποτήρι οι θεατές

Οσοι θα παρακολουθήσουν την γενική πρόβα αλλά και την τελετή της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, σήμερα και αύριο, στην Αρχαία Ολυμπία θα πρέπει να έχουν προνοήσει για τα βασικά, δηλαδή για το νερό που ίσως χρειαστούν.

Και αυτό γιατί όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας όσοι παρακολουθήσουν τις τελετές δεν θα έχουν πρόσβαση στο αναψυκτήριο.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, ενημερώνει τους πολίτες ότι κατά τη διεξαγωγή της γενικής δοκιμαστικής και της επίσημης Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, που θα πραγματοποιηθούν στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2017, αντίστοιχα, στην Αρχαία Ολυμπία, για τους XIII χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, « Pyeongchang 2018» στη Νότιο Κορέα, δε θα επιτραπεί η είσοδος στην εγκατάσταση φιαλών νερού, αναψυκτικών και θερμών.

Επισημαίνεται ότι, διάθεση νερού θα πραγματοποιείται σε πλαστικά ποτήρια από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, στη Β΄ είσοδο της εγκατάστασης.


Δείτε φωτογραφίες από την πρόβα













Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου