Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Μπορεί το βοδινό κρέας να πουληθεί όσο ένα σπάνιο, εκλεκτό κρασί;

Μπορεί το βοδινό κρέας να πουληθεί όσο ένα σπάνιο, εκλεκτό κρασί;

Ο Takafumi Horie, το παιδί-θαύμα των ιαπωνικών μπίζνες, ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες του Διαδικτύου στη χώρα, που παλαιότερα βρέθηκε στο κοινοβούλιο, μετά πήγε στη
φυλακή και ακολούθως ξεκίνησε μια διαστημική εταιρεία με στόχο να θέσει σε τροχιά τον πρώτο πύραυλο που θα εκτοξευόταν με ιδιωτική χρηματοδότηση, τώρα έχει ένα νέο επαγγελματικό σκοπό: τα βοοειδή.




Ο ιδρυτής της Interstellar Technologies συνεργάστηκε με τον φίλο του, Hisato Hamada για να δημιουργήσει το Wagyumafia, το οποίο προωθεί το εμπορικό σήμα και διανέμει το βόειο κρέας Wagyu.
Ο Χόρι, 44 ετών, παρομοιάζει το μαλακό, λιπαρό κρέας με το Domaine Romanée-Conti, ένα οινοποιείο στην Βουργουνδία της Γαλλίας, που έχει αναδείξει το εμπορικό του σήμα ως ένα από τα πιο ακριβά στον κόσμο.

waga

"Ενώ το κρέας Wagyu είναι τόσο σπάνιο όσο το καλό αυτό κρασί από τη Βουργουνδία, ωστόσο το Wagyu έχει πωληθεί φθηνά από την JA", δήλωσε ο Horie, αναφερόμενος στην Ιαπωνική γεωργική συνεταιριστική ομάδα, τη μεγαλύτερη αγροτική ομάδα της Ιαπωνίας. "Είμαι βέβαιος ότι το βόειο κρέας μπορεί να πωληθεί σε πολύ υψηλότερες τιμές στις παγκόσμιες αγορές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου