Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Η Θεσσαλονίκη υποδέχθηκε με τιμές την Ολυμπιακή Φλόγα



 Την αφή πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας - Η φλόγα κατέληξε στο άγαλμα του Μ. ΑλεξάνδρουΜε κάθε επισημότητα και σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας των 23ων Χειμερινών Ολυμπιακών
Αγώνων στην πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Πολιτισμού, στην Τούμπα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, υποψήφια για την προεδρία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Φώφη Γεννηματά, ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Μάρκος Μπόλαρης, ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Γιάννης Σαρίδης, ο βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης.






Την αφή πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, Γιώργος Βασιλειάδης.



Ως εκπρόσωπος του δήμου, ο Σπύρος Πέγκας καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους. «Νομίζω ότι η Τούμπα είναι αντάξια αυτής της τιμής, αφού είναι μια κοινότητα πού γεννάει αθλητές και οι κάτοικοί της ξέρουν να σέβονται το αθλητικό πνεύμα», τόνισε ο κ. Πέγκας και κατέληξε με την ευχή από όποιον τόπο περνά η Φλόγα να φέρνει ευημερία και ειρήνη και στο τέλος της διαδρομής της να χαρίσει την παγκόσμια εκεχειρία.



Η λαμπαδηδρομία λίγο πριν τις 18:30 κατέληξε στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, στο οποίο και θα διανυκτερεύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου