Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Κουίκ σε Θεοδωράκη: «Άντε ρε κακομοίρη... θα τα πούμε έξω»

Ο υφυπουργός Εξωτερικών έχασε την ψυχραιμία του όταν ο επικεφαλής του Ποταμιού θύμισε στην Ολομέλεια της Βουλής ότι τα «fake news», ξεκίνησαν στην Ελλάδα από τους
ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ Σαν ελατήρια τινάχθηκαν τα μέλη της πλειοψηφίας όταν ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης υπενθύμισε ότι ο όρος fake news εγκαινιάστηκε στην χώρα μας το 2014 προκειμένου να χαρακτηριστούν οι «ειδήσεις» που διακινούσαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και στόχευαν στην πολιτική και ηθική εξόντωση των αντιπάλων τους.





Ο κ. Τέρενς Κουίκ, δε, που βρέθηκε στα υπουργικά έδρανα ως εξωκοινοβουλευτικός υφυπουργός Εξωτερικών, αντέδρασε μεγαλοφώνως αποκαλώντας τον επικεφαλής του «Ποταμιού» «κακομοίρη».

«Άντε ρε κακομοίρη» είπε προς τον κ. Θεοδωράκη διαταράσσοντας το πολιτισμένο κλίμα που επικρατούσε κατά την συζήτηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
«Μην παρεμβαίνετε. Αν έχετε κάτι να πείτε να το πείτε μετά» απάντησε ο κ. Θεοδωράκης.

Ωστόσο, ο κ. Κουίκ δεν κατάφερε να κρατήσει την οργή του και απευθυνόμενος στον επικεφαλής του Ποταμιού είπε «θα τα πούμε έξω».

Ο κ. Θεοδωράκης εξέλαβε την πρόσκληση του υφυπουργού ως απειλή με αποτέλεσμα να ανταπαντήσει «αρχίσατε τα «θα τα πούμε έξω»; Το έχουμε ακούσει και από την Χρυσή Αυγή αυτό, φαίνεται ότι το ξεκινάτε και εσείς».

12 σχόλια:

  1. ΟΙ 2 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ.Ο ΚΟΥΙΚ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 90 ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΛΚΣ Κ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Κ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΘΑΨΙΜΟ. Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΣΑΚΙΔΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
    Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ. ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ Κ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΘΕΛΕΙ 2 ΠΑΡΑΓΚΕΣ.
    ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ? ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ,ΧΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΕΊΤΑΙ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΓΩ ΝΟΜΟΥ ΙΣΩΣ ΧΩΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΘΕ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΆΚΟΥ ΦΊΛΕ ΜΟΥ....ΜΙΛΆΣ ΓΙΑ ΚΟΥΙΚ,ΚΑΜΈΝΟ. .ΚΑΙ ΟΥΤΟ ΚΆΘΕ ΕΞΉΣ..ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ. ΈΝΑΝ ΌΧΙ ΔΎΟ ΑΛΛΆ ΈΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΊΖΕΙ ΕΚΕΊ ΜΈΣΑ (ΒΟΥΛΉ )ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ ΈΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΩΡΊΣΕΙ? ΕΚΕΊ ΜΈΣΑ ΒΛΈΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΌ Α.Μ.Ε.Α.ΣΤΟ ΜΥΑΛΌ .ΑΠΌ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ .ΑΠΌ ΨΙΛΟΠΑΛΑΒΟΥΣ (ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ).ΑΠΌ ΛΑΜΟΓΙΑ (ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ).ΑΠΌ ΠΑΙΔΙΆ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ..ΚΑΙ ΑΠΌ ΚΆΘΕ ΚΑΡΎΔΙΑΣ ΚΑΡΎΔΙ !!ΑΝ ΜΕ ΡΏΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΦΤΑΊΕΙ Ο ΛΑΌΣ ?ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΉΣΩ ΌΧΙ!!!!ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΈΧΟΥΜΕ ΕΓΚΛΟΒΙΣΤΟΙ!!!ΑΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΣ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ..ΠΙΣΤΕΎΩ ΌΜΩΣ.ΣΤΟΝ ΘΕΌ. ..ΚΑΙ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΈΧΩ ΝΑ ΠΩ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΏ . .ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΒΆΛΕΙ Ο ΘΕΌΣ ΤΟ ΧΈΡΙ ΤΟΥ!!!!!ΑΛΛΙΏΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΎΧΗ ΤΗΣ ΣΥΡΊΑΣ! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΈΤΕ ΝΑ ΕΊΜΑΙ ΤΡΕΛΌΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σπαστικό είναι να παριστάνουν οτι τσακώνονται βουλευτές που δεν διαφέρουν σε τίποτα είναι ίδιοι σε όλα, και οι δυο Κουίκ και Θεοδωράκης πιόνια του συστήματος και της διαπλοκής μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ Κ ΤΙΣ ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ Κ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ.
    ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΕΛΟΙΟΙ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΨΗΦΙΣΤΉΚΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ.
    Ο ΣΑΚΙΔΙΟΣ Κ Ο ΚΟΥΙΚ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΜΑΣ.
    Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΔ?
    ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΩ?
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Κ ΕΙΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΑΧΕΗΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΕΝΑ ΑΤΟΜΑ.
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙ Κ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΔΛΔ ΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΗΘΕΝ.
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ Κ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ 3% ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ 85$ ΝΑ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΜΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ? Κ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δ.Μάρκου ψηφίστηκε και αυτός με ποσοστά μάλιστα πολύ μεγαλύτερα απο αυτά που πήραν ο Θεοδωράκης και ο αρχηγός του Τέρενς Κουίκ απο τους δικούς τους ψηφοφόρους, αυτοί είμαστε συμφωνώ.
    Γι'αυτό αν υπερασπιζόμαστε την δημοκρατία είμαστε υποχρεωμένοι να δεχτούμε όλα τα αποτελέσματα σε όλες τις εκλογές αλλιώς πάμε στα δυο άκρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΨΗΦΟ.
      ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ -ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ-
      ΤΟΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
      ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΕΤΡΕΨΑ ΟΥΤΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ Χ.ΜΑΡΚΟΥ.
      Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΑΝΟ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΨΗΦΟ.
      ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΧΙ ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ

      Διαγραφή
    2. Κοίτα δεν παίζει κανέναν ρόλο ο τρόπος που βγήκε δήμαρχος, αυτό που μετράει είναι οτι είναι νόμιμα δήμαρχος με τίτλο ύστερα απο δημοκρατικές διαδικασίες και εκλογές.
      Με την λογική σου σε εθνικό επίπεδο ο Τσίπρας είναι πρωθυπουργός σήμερα με 18%, ο Καμμένος με λιγότερο απο 2%, παλιότεροι πρωθυπουργοί εκλεγόντουσαν με 45 και με 50%, οι εξουσίες τους όμως όπως βλέπεις είναι ακριβώς οι ίδιες, κανένας δεν τολμά να αμφισβητήσει την εξουσία τους επειδή έχουν λιγότερες προσωπικές ψήφους απο άλλους. Θα κριθούν όλοι το 2019 ή νωρίτερα αν είναι τόσο κακός δήμαρχος θα υπάρχουν τότε και οι ανάλογες συνέπειες.

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΜΕΡΟΣ.
      ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Κ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΗΡΕ ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ
      ΟΥΤΕ Ο Χ.ΜΑΡΚΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΨΗΦΟ Κ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
      ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ.
      ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Κ FB ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Σ-Α
      ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΧΡΕΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΜΙΣΘΟ Κ ΠΟΛΛΑ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ. ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
      ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΘΗΚΑΚΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ Κ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΘΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    4. Ετσι πραγματικα μετα απο τρια χρονια σημαρχος αυτο το παρταλι με την παρεα του δεν σε εχει πεισει οτι ειναι ο χειροτεροσ ολων των απτεωνων που περασαν? θελεις κ αλλη καταστροφη για πειστεις? σκεψου τρια ρονια κατι θετικο που εκανε? ποσα ψεμματα ποση καταστροφη εχει φερει? εγω συμφωνω με τον τυπο που λεει πισσα κ φωτια κ μετα σε λακο με ασβεστη να μην μεινει τιποτα.

      Διαγραφή
    5. Τα τρία τελευταία χρόνια είναι πραγματικά πολύ χειρότερα απο πριν αλλά μόνο το όνομα του δημάρχου έχει αλλάξει αντί για Χρήστος Μάρκου Δημήτρης Μάρκου ξάδελφος τα υπόλοιπα είναι ακριβώς τα ίδια και θα παραμείνουν ίδια όπως και ίδιοι είναι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, ούτε εσύ έχεις προτείνει κανέναν αντικαταστάτη.

      Διαγραφή
    6. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΚΑΛΟ ΥΠΗΡΕΤΗ ΜΟΥ.
      Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. Ο Χ.ΜΑΡΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΨΕΛΛΙΖΕ ΓΙΑ ΚΕΛ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΞΗΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
      Ο.Κ. ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ.
      ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΑΩ.
      ΑΝ ΟΦΕΛΕΣΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΔΗΜΟΤΗ ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙ Η ΠΑΡΟΣΙΑ -ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Δ.ΜΑΡΚΟΥ. ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ?

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου