Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Αυτή η γυναίκα κερδίζει 62.000 ευρώ τον χρόνο μόνο με τις... πατούσες της

Φωτογραφίες: Αυτή η γυναίκα κερδίζει 62.000 ευρώ τον χρόνο μόνο με τις... πατούσες της
Ο λογαριασμός της Jessica Gould στο Instagram έχει πάνω από 10.000 followers που «προσκυνούν» το συγκεκριμένο σημείο της ανατομίας της
Πάνω από 62.000 ευρώ τον χρόνο είναι τα κέρδη ενός μοντέλου στο Instagram, που διαθέτει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στην πλατφόρμα, με περισσότερους από 10.000 followers.




Κι αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν μια γυναίκα να βγάζει τόσα χρήματα απλά και μόνο με την παρουσία της στο Instagram, μία και μόνο επίσκεψη στον λογαριασμό της 32χρονος με το Miss Scarlett Vixen θα σας διαφωτίσει... επαρκώς.



Από την πρώτη κιόλας στιγμή είναι εμφανές ότι η Jessica Gould χρωστά την επιτυχία του λογαριασμού της στην εξειδίκευση, αφού στοχεύει σε ένα παθιασμένο και αφοσιωμένο κοινό: εκείνο των ποδολάγνων.


Η πλειοψηφία των φωτογραφιών της εστιάζει στους αστράγαλους και τις πατούσες της, ενώ η ίδια δέχεται και «παραγγελίες» από followers με συγκεκριμένα γούστα, οι οποίοι πληρώνουν όσο-όσο για να δουν την φαντασίωσή τους να πραγματοποιείται στο Instagram.



H διαδικασία είναι απλή: Εάν κάποιος φαν του 32χρονου μοντέλου θέλει να δει τις πατούσες της όπως τις... ονειρεύεται, δηλαδή με συγκεκριμένα βερνίκια νυχιων, ειδικά παπούτσια ή πασαλειμμένες με τούρτα ή λάσπη (όλα αυτά αποτελούν πραγματικά αιτήματα από μερακλήδες... foot lovers) το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να καταθέσει ένα ποσό στον λογαριασμό της Miss Scarlett Vixen στο Paypal και σε σύντομο διάστημα θα δει τη φωτογραφία ανεβασμένη στο Instagram.



Όπως εκμυστηρεύτηκε η γυναίκα στο Cosmopolitan, ποτέ δεν περίμενε ότι το ενδιαφέρον των ανδρών θα ήταν τόσο αυξημένο για το συγκεκριμένο σημείο της ανατομίας της.




Παρότι είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως κανονικό μοντέλο για διαφημίσεις, εδώ και μερικά χρόνια εργάζεται αποκλειστικά ως μοντέλο ποδιών, χρεώνοντας μάλιστα υπέρογκα ποσά σε πελάτες που θέλουν κάτι παραπάνω, όπως π.χ. live μετάδοση διάρκειας μιας ώρας με την κάμερα στραμμένη αποκλειστικά στις πατούσες της.






Πάντως η ίδια έχει και κάποια στάνταρ, αφού δηλώνει ότι ποτέ δεν θα έβγαζε τα ρούχα της με αντίτιμο χρήματα.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου