Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Δύο αστυνομικοί στη σπείρα που λήστεψε κοσμηματοπώλη

Τον περασμένο Φεβρουάριο - Ο 47χρονος είχε φτάσει στην Αθήνα με το αυτοκίνητό του από τη Γερμανία
Δύο αστυνομικοί αποκαλύφθηκε ότι συμμετείχαν στη σπείρα που λήστεψε έναν 47χρονο Σύρο τον περασμένο Φεβρουάριο αφού πρώτα τον ακινητοποίησε στην Αττική Οδό.




Ο 47χρονος που δραστηριοποιείται στο εμπόριο κοσμημάτων είχε φτάσει από τη Γερμανία στην Αθήνα στις 5 Φεβρουαρίου με το αυτοκίνητό του όταν ενώ οδηγούσε στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Αθήνα τον ακινητοποίησαν άτομα με στολές που έμοιαζαν με αυτές των αστυνομικών, όπως στη συνέχεια κατέθεσε ο ίδιος.

Αφού τον απείλησαν με όπλο οι δράστες τον μετέφεραν σε περιοχή του Ασπροπύργου, όπου τον εγκατέλειψαν αφού προηγουμένως πήραν από το αυτοκίνητό του 300.000 ευρώ.

Μετά από πολύμηνη έρευνα οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση ταυτοποίησαν ως δράστες έναν 32χρονο Καζακστανό με Ελληνική υπηκοότητα που κρατείται σε φυλακή της Μόσχας για υποθέσεις εκβιασμών και ληστειών, καθώς και δύο Ανθυπαστυνόμους, που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής.

Οι αστυνομικοί συνελήφθησαν την Τετάρτη με εντάλματα σύλληψης και παράλληλα με Απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και σε βάρος τους διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου