Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Kόκκινη η Ακαδημία Αθηνών

Φωτογραφίες: Στο κόκκινο φωταγωγήθηκε το ιστορικό κτίριο της Ακαδημίας Αθηνών
Για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την ευαισθητοποίηση των πολιτών στην πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων.
Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς (29 Σεπτεμβρίου), προγραμμάτισε μια σειρά δράσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων.




Στο πλαίσιο των εορτασμών από τις 8.00 το βράδυ το ιστορικό κτίριο της Ακαδημίας Αθηνών που βρίσκεται επί της Πανεπιστημίου φωταγωγήθηκε στο χρώμα της καρδιάς με στόχο να κινήσει την περιέργεια των περαστικών και να αφυπνίσει τους πολίτες δίνοντας το μήνυμα ότι η πρόληψη και η γνώση σώζουν ζωές.

Οι εκδηλώσεις φωτισμού διεξάγονται σε εμβληματικά σημεία-ορόσημα σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως το Table Mountain στη Νότια Αφρική, η οθόνη Nasdaq στην Times Square της Νέας Υόρκης, o τροχός SingaporeFlyer, ο Sky Tower στη Νέα Ζηλανδία κ.α.
H Παγκόσμια Ομοσπονδία Καρδιάς (WHF), δια του φωτισμού εμβληματικών σημείων θέλει να  παροτρύνει τους πολίτες να αναλάβουν δράση για την προαγωγή της υγείας της καρδιάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου