Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Νόρα Βαλσάμη: Σπάνια εμφάνιση μετά από καιρό

Νόρα Βαλσάμη: Σπάνια εμφάνιση μετά από καιρό
Όπως είχε δηλώσει η ηθοποιός σε συνέντευξή της το 2016 δεν έβγαινε από το σπίτι της εξαιτίας χρόνιων προβλημάτων υγείας που την ταλαιπωρούσαν
Μετά από πολύ καιρό η αγαπητή ηθοποιός, Νόρα Βαλσάμη, πραγματοποίησε δημόσια εμφάνιση, ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό μαζί με τον σύζυγό της Ερρίκο Ανδρέου και την παρέα της.




Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Σεμίνα Διγενή, ανέβασε δύο φωτογραφίες στο instagram της με την ηθοποιό, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα της: «Αγαπημένη Νόρα Βαλσάμη!!!!!!Καταπληκτική ηθοποιός,υπέροχη στάση ζωής!!!!!».
Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ οι επίσημες εμφανίσεις της είναι σπάνιες. Όπως η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της το 2016 δεν έβγαινε από το σπίτι της εξαιτίας χρόνιων προβλημάτων υγείας που την ταλαιπωρούσαν.

«Υποφέρω χρόνια. Όμως τον τελευταίο χρόνο οι πόνοι δεν αντέχονται. Προσπαθώ να μην κλαίω από τους πόνους. Ήμουν πάντα υπερκινητική και τώρα βρίσκομαι καθηλωμένη σε έναν καναπέ», είχε δηλώσει η Νόρα Βαλσαμη.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:



Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Semina Digeni (@seminadigeni) στις



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου