Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Έστησαν τροχαίο και της άρπαξαν εισπράξεις 17.000 ευρώ

Καλά διαβασμένοι ήταν οι δύο άγνωστοι κακοποιοί που σκηνοθέτησαν τροχαίο για να αρπάξουν τις εισπράξεις μιας επιχείρησης της Πάτρας από την ταμία η οποία τις μετέφερε στο σπίτι της με το Ι.Χ. αυτοκίνητό της. Φαίνεται ότι γνώριζαν το δρομολόγιό της και έστησαν ενέδρα.
Μόλις η 35χρονη γυναίκα έφτασε στην περιοχή Άνω Καστρίτσι, ένας από τους δράστες προσποιήθηκε ότι είχε τραυματιστεί σε τροχαίο με τη μοτοσικλέτα του, η οποία ήταν πεσμένη στο οδόστρωμα κλείνοντας τον δρόμο στο αυτοκίνητό της.





Μόλις, όμως, η γυναίκα βγήκε από το Ι.Χ. για να τον βοηθήσει, ο άγνωστος άρπαξε από μέσα την τσάντα της με τις εισπράξεις της επιχείρησης όπου εργάζεται, ύψους 16.954,36 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα!

Και ενώ η 35χρονη είχε μείνει άγαλμα, ο κακοποιός ανέβηκε σε άλλη μοτοσικλέτα στην οποία περίμενε ένας συνεργός του και έγιναν καπνός! Το θύμα κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας διαπίστωσαν ότι η μηχανή που χρησιμοποιήθηκε για το «μαϊμού» τροχαίο ατύχημα είχε κλαπεί δύο ημέρες πριν από την Πάτρα. Η Σήμανση πήρε δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό και οι δράστες αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου