Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Πληρώθηκε για να βγάλει από τη χώρα κλεμμένο Ι.Χ.

Εξακριβώθηκε ότι για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε δηλωθεί κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής την περασμένη Δευτέρα κι έτσι κατασχέθηκε μαζί με όλα τα πλαστά που βρέθηκαν
Προς Τουρκία ή Βουλγαρία κατευθυνόταν ένας Ουκρανός με το πολυτελές Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε, όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο στο Σουφλί του Έβρου οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Συνοριακής Φύλαξης και διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το όχημα οι πινακίδες κυκλοφορίας του οποίου ήταν πλαστές.




Οι άνδρες της Ασφαλείας που κλήθηκαν από την Αλεξανδρούπολη, διαπίστωσαν ότι  πλαστά ήταν επίσης η άδεια κυκλοφορίας και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που κατείχε ο 32χρονος αλλοδαπός, ενώ και ο αριθμός πλαισίου του οχήματος ήταν παραποιημένος. Σύντομα εξακριβώθηκε ότι για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε δηλωθεί κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής την περασμένη Δευτέρα κι έτσι κατασχέθηκε μαζί με όλα τα πλαστά που βρέθηκαν.

Ο νεαρός Ουκρανός παραδέχθηκε ότι είχε πάρει αμοιβή για να μεταφέρει το αυτοκίνητο εκτός Ελλάδας και, μετά την σύλληψή του, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, κλοπή και πλαστογραφία. Οι εντολείς του που ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε αναζητούνται, ενώ τα 2.950 ευρώ, 379 ρούβλια και 113 δολάρια που βρέθηκαν στην κατοχή του κατασχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου