Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

60 χρόνια πεταμένα στην τουαλέτα ενός σινεμά

60 χρόνια πεταμένα στην τουαλέτα ενός σινεμά στο Μπέρμιγχαμ
Δείτε τις φωτογραφίες από τη συγκλονιστική στιγμή της επανένωσης - Τον εγκατέλειψαν νεογέννητο σε τουαλέτα και βρήκε τα αδέρφια του 60 χρόνια μετά
Για 60 χρόνια δεν γνώριζε την πραγματική του οικογένεια.




Για 60 χρόνια δεν είχε μιλήσει, ακουμπήσει, ακούσει, αισθανθεί την ανάσα των ανθρώπων που φέρουν το ίδιο αίμα στις φλέβες του με εκείνον. Για 60 χρόνια, ζούσε ως «ξένος» ανάμεσα σε «ξένους». Τελικά, μετά από 60 χρόνια, κατάφερε να βρει την οικογένειά του...

Πρόκειται για μία ιστορία που συγκλονίζει. Ο 61χρονος Ρομπ Γουένστον από τη Βρετανία, εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα του όταν ήταν μωρό σε μία τουαλέτα σε σινεμά του Μπέρμιγχαμ, όπου τον βρήκαν περαστικοί, όταν άκουσαν το κλάμα του.

Η ζωή τα έφερε έτσι, που το μωρό μεγάλωσε, προόδευσε και εξελίχθηκε σε έναν καταρτισμένο επιστήμονα και λέκτορα πανεπιστημίου.

Καθώς μελετούσε μία έρευνα για το DNA του, ανακάλυψε ότι ο ίδιος είχε οικογένεια, την ύπαρξη της οποίας αγνοούσε για 60 ολόκληρα χρόνια. Τότε ξεκίνησε τη δική του έρευνα, εντοπίζοντας τον 58χρονο αδερφό του Τόμι Τσάλμερς, στο Τάριφ του Αμπερντινσάιρ.

Λίγο αργότερα ανακάλυψε έναν ακόμη αδελφό του, τον Λάρι Άστον, στην Ουαλία, μαθαίνοντας παράλληλα πως η μητέρα του απεβίωσε το 1961 και ονομαζόταν Μπέτι, ενώ το κανονικό επώνυμο του ιδίου ήταν Άστον και όχι Γουένστον.

Δεν πέρασε πολύς καιρός, όταν ανακάλυψε και τρίτο αδερφό, από άλλη σχέση της μητέρας του, τον Μπριν Τζόουνς.

Τα τέσσερα αδέρφια ενώθηκαν μετά από 60 χρόνια, βγάζοντας τις πρώτες αναμνηστικές τους φωτογραφίες μαζί.

Ο δε πατέρας των τριών εκ των τεσσάρων αδερφών, Τσάρλι Τσάλμερς, είχε αποκτήσει μία κόρη από άλλον γάμο, την οποία ευελπιστούν να εντοπίσουν και να γνωρίσουν.



Μία συγκλονιστική ιστορία και το δράμα ενός ανθρώπου, ο οποίος στα 61 του, διαπίστωσε ότι όλα όσα είχε ζήσει τις προηγούμενες δεκαετίες, ήταν καλυμμένα από έναν ψεύτικο θόλο, πίσω από τον οποίο υπήρχε μία λυπηρή πραγματικότητα και μία γυναίκα, που προφανώς δεν διαχειρίστηκε σωστά τη ζωή της...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου