Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

«Η ΑΛΗΘΕΙΑ»: ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Ε.Λ ΣΤΟ «ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ»

«Η ΑΛΗΘΕΙΑ»: ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Ε.Λ ΣΤΟ «ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ»
  • Έκθετα τα «παπαγαλάκια» και οι ποινικά ελεγχόμενοι υποβολείς τους, εν όψει της αυτεπάγγελτης έρευνας του Εισαγγελέα
  • Πολλά στοιχεία από τον Συμπαραστάτη του Δημότη Σπάτων – Αρτέμιδος, στη διάθεση της Δικαιοσύνης
Έχουν παρέλθει 25 χρόνια τώρα από τότε που το Κράτος (ΥΠΕΧΩΔΕ) μέσω της ΕΥΔΑΠ ξεκίνησε χωρίς όμως αποτέλεσμα, έως σήμερα, την επίλυση του αποχετευτικού προβλήματος στην περιοχή των δυο σημερινών Καλλικρατικών Δήμων Σπάτων – Αρτέμιδος και Ραφήνας – Πικερμίου.




Η απόφαση του 2003 για το ΚΕΛ στην περιοχή (θέση «Πλατύ Χωράφι» Σπάτων), ακυρώθηκε οριστικά το 2008 από το ΣτΕ και ενώ έχουν περάσει πάνω από 8 χρόνια η Πολιτεία με την ΕΥΔΑΠ, δεν έχουν ανταποκριθεί στους όρους που έθεσε με την απόφασή του το Ανώτατο Δικαστήριο (ΣτΕ).
Αδίκως λοιπόν συκοφαντούνται (και λοιδορούμενοι ότι δήθεν δεν θέλουν αποχέτευση, αλλά επιθυμούν τους «βόθρους») οι κάτοικοι της περιοχής και τοπικοί σύλλογοι του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, τελευταία δε και ο Συμπαραστάτης του Δημότη Σ-Α (δείτε συκοφαντικό σε βάρος του δημοσίευμα 12.5.2017, σελ. 11, στην εφημ. «Ο ΔΗΜΟΤΗΣ»), από εκπροσώπους των επί του θέματος υπευθύνων – και υπαιτίων - κρατικών υπηρεσιών, που υποστηρίζονται αμέσως ή εμμέσως από τα αρθρογραφούντα αμειβόμενα «παπαγαλάκια» τους, αν και θα έπρεπε προ πολλού να είχαν ελεγχθεί για πιθανή διάπραξη σοβαρών ποινικών αδικημάτων σε βάρος του Δημοσίου, κατ’ άρθρα 256 και 259 του Π.Κ.
Οι δημότες και οι τοπικοί φορείς δεν πρέπει να λοιδορούνται επειδή υπερασπιζόμενοι το περιβάλλον έχουν αντιδράσει και ορθά συνεχίζουν να αντιδρούν στις παρατυπίες και αστοχίες του κράτους και μάλιστα όπως φαίνεται τεκμηριωμένα, αφού οι αιτιάσεις τους και οι Προσφυγές τους από το 2003 επικυρώθηκαν και από τη Δικαιοσύνη (Ανώτατο Δικαστήριο) και συγκεκριμένα από την απόφαση 3743/08 του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ).
Είναι δε ανεπίτρεπτο η εφημερίδα «Ο ΔΗΜΟΤΗΣ» στο ως άνω από 12.5.2017 δημοσίευμά της να επιχειρεί ακραίες «νομικές ακροβασίες», που στερούνται κάθε αλήθειας και ξεπερνούν κάθε όριο ανευθυνότητας και φλυαρίας, εμφανίζοντας το Συμβούλιο της Επικρατείας ωσάν να (είχε) σπεύσει και να είχε άρει με την υπ’ αριθ. 206/2013 γνωμοδότησή του, την επί του θέματος υπ’ αριθ. 3743/2008 απόφασή του. Με τον τρόπο αυτό η εν λόγω εφημερίδα και ο αρθρογράφος της παραποιούν και παρερμηνεύουν τη νομολογία και τη λειτουργία του Ανωτάτου Δικαστηρίου, λέγοντάς μας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το ΣτΕ με γνωμοδότησή του (αριθ. 206/2013) πήρε πίσω την απόφασή του (αριθ. 3743/2008)
!!! 
Έλεος ……. 
Διαβάστε ολόκληρο το, καλά εμπεριστατωμένο και τεκμηριωμένο, άρθρο όπως αυτό δημοσιεύθηκε στο τελευταίο τεύχος της Εφημερίδας «Η Αλήθεια» Αρ.Φύλλου 15-09/06/2017: (πατήστε τον σύνδεσμο για πιο άνετη ανάγνωση)

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΤΟ ΚΕΛ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΦΕΥΓΕΙ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΗ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΛΟΥΤΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΗ.
    ΟΠΩΣ ΛΕΙ Κ Ο ΛΑΝΤΖΕΡΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΣΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΓΕ Η ΑΝΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΤΣΑΚΑΛΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΣ Κ ΦΗΦΙΣΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΕΙΑΓΩΓΕΙΑ.
    ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟ ΚΛΠ ΚΛΠ .
    ΤΟ ΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΕΝΤΑ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΕΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΕΛ ΚΟΛΗΣΕ Κ ΘΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΑΓΚΙΑ.
    ΤΑ ΕΦΑΓΕ Η ΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Κ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου