Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Εμμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν: Ποιος θα είναι ο 3ος ένοικος του Μεγάρου των Ηλυσίων;

Εμμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν: Ποιος θα είναι ο τρίτος ένοικος του Μεγάρου των Ηλυσίων;
Από τον πρόεδρο Ζακ Σιράκ μέχρι τον Φρανσουά Ολάντ, όλοι οι ένοικοι του Ελιζέ είχαν τον πιστό τους σκύλο - Ο Εμμανουέλ Μακρόν δεν θα αποτελέσει εξαίρεση
«Πρόεδρος της χώρας, ποτέ χωρίς τον σκύλο του!», γράφει το γαλλικό περιοδικό Madame Figaro και έχει δίκιο. Ο Ζακ Σιράκ συνήθιζε να κάνει βόλτες στους κήπους του Μεγάρου των Ηλυσίων με τον Σούμο, έναν σκύλο ράτσας Μαλτέζ.




Ο Φρανσουά Μιτεράν είχε ένα μαύρο λαμπραντόρ, ο Νικολά Σαρκοζί είχε επίσης ένα λαμπραντόρ, την Κλάρα και ο τελευταίος πριν τον Μακρόν Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, είχε και αυτός ένα λαμπραντόρ, την Φίλαι, που πήρε το όνομά της από το όνομα του ευρωπαϊκού ρομπότ που προσεδαφίστηκε στον κομήτη Τσούρι στις 12 Νοεμβρίου του 2014.

Έτσι, ο Εμμανουέλ Μακρόν, συνεχίζοντας την παράδοση, πρόκειται να επισκεφθεί σύντομα μαζί με την σύζυγό του, Μπριζίτ, καταφύγιο ζώων για να επιλέξουν τον δικό τους σκύλο, που θα γίνει ο «Πρώτος σκύλος» της Γαλλίας! Μάλιστα, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, οι Μακρόν δεν θα χρειαστεί να αγοράσουν σπιτάκι σκύλου καθώς ο Φρανσουά Ολάντ άφησε φεύγοντας από το Ελιζέ το σπιτάκι της Φίλαι.



Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας έχει ήδη έναν σκύλο, ράτσας Ντόγκο Αρτζεντίνο, τον Φιγκαρό, ο οποίος όμως μένει στην δεύτερη κατοικία των Μακρόν στην Τουκέ μαζί με την μικρότερη κόρη της Μπριζίτ, την 32χρονη δικηγόρο Τιφέν Οζιέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου