Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Γιατί τόσα χρόνια βάζουμε το άρωμά μας λάθος

H Coco Chanel είπε κάποτε ότι μια γυναίκα θα πρέπει ψεκάζει το άρωμα της στα σημεία εκείνα που θα ήθελε να την φιλήσουν και μάλλον δεν έχει άδικο αφού όσο κι αν αγαπάτε το άρωμά σας καλό είναι να το μοιράζεστε διακριτικά με τον κόσμο.
Ειδικοί όμως έρχονται να μας αποκαλύψουν πως τόσα χρόνια βάζουμε την κολώνια μας λάθος!




Τα σημεία όπου γνωρίζαμε έως τώρα ότι πρέπει να βάζουμε άρωμα είναι ο λαιμός και οι καρποί, δηλαδή, όπου οι φλέβες είναι κοντά στο δέρμα και μπορείτε να νιώσετε τον παλμό σας.



Υπάρχουν όμως και άλλα σημεία ιδιαίτερα σημαντικά για την σωστή ανάδειξη του αρώματος, συμπεριλαμβανομένου του αφαλού!
Ο αφαλός είναι ένα εξαιρετικό μέρος για το άρωμα, σύμφωνα με τους ειδικούς, επειδή η θερμότητα του σώματός σας, επιτρέπει να αναδυθεί το άρωμα.

Ακόμη και διάσημοι όπως η ηθοποιός Liv Tyler έχουν δηλώσει για το θέμα:
«Βάζω λίγες σταγόνες στα δάκτυλά μου και βάζω λίγο κάτω από τα χέρια μου και στον αφαλό μου. Ο μπαμπάς μου με έμαθε ότι αν το βάζεις σε θερμά σημεία του σώματος, η μυρωδιά μένει μαζί σου».

Ακόμα, σωστά σημεία για να βάλετε άρωμα είναι το εσωτερικό των αγκώνων σας και πίσω από τα γόνατά σας, που παράγουν επίσης πολύ θερμότητα όλη την ημέρα.
Οι ειδικοί συνιστούν επίσης να ψεκάζετε το άρωμά σας κατά μήκος της πλάτης σας, επειδή οι κινήσεις σας θα διαχέουν τη μυρωδιά απαλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου