Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

SUMMER NOSTOS FESTIVAL - Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (pics & Videos)

Το Summer Nostos Festival (SNFestival) είναι ένα πολυσυλλεκτικό διεθνές φεστιβάλ τέχνης, άθλησης και εκπαίδευσης, με ελεύθερη είσοδο, που απευθύνεται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών και
ενδιαφερόντων, και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα ανοιχτό δημιουργικό πεδίο συνάντησης, έκφρασης και ανταλλαγής ιδεών.
Το Summer Nostos Festival βρίσκει ιδανικό τόπο διεξαγωγής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), ενεργοποιώντας πολλαπλά σημεία του ΚΠΙΣΝ, εντός και εκτός των κτιρίων, και επιβεβαιώνοντας την αποστολή του ΚΠΙΣΝ να προσφέρει έναν δυναμικό ανοιχτό δημόσιο χώρο, προσβάσιμο σε όλους. Με αυτόν τον τρόπο το ΙΣΝ επιστρέφει, μια φορά τον χρόνο, στο σπίτι που δημιούργησε το ΙΣΝ για όλον τον κόσμο.

Το SNFestival διοργανώνεται και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 25 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.SNFestival.org
Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις:
24 Ιουνίου 2017: Ο Garry Kasparov παίζει σκάκι με τη νέα γενιά της Ελλάδας 
Δεκαπέντε σκακιστές και σκακίστριες 10-12 ετών συμμετείχαν σε μια σιμουλτανέ σκακιστική αναμέτρηση με τον κορυφαίο αθλητή στο Summer Nostos Festival 2017.

23 Ιουνίου 2017: Στιγμιότυπα της 6ης Μέρας του Summer Nostos Festival
23 Ιουνίου 2017: SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον 
22 Ιουνίου 2017: Στιγμιότυπα της 5ης Μέρας του Summer Nostos Festival
22 Ιουνίου 2017: Θέατρο του Πολέμου Η Αντιγόνη στο Φέργκιουσον
21 Ιουνίου 2017: Στιγμιότυπα της 4ης Mέρας του Summer Nostos Festival
20 Ιουνίου 2017: Στιγμιότυπα της 3ης Mέρας του Summer Nostos Festival 
20 Ιουνίου 2017: Συζήτηση Renzo Piano - Michael KimmelmanΟ διεθνούς φήμης αρχιτέκτονας του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), Renzo Piano, επέστρεψε στην Αθήνα για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον κριτικό αρχιτεκτονικής των New York Times, Michael Kimmelman, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος.

19 Ιουνίου 2017: Στιγμιότυπα της 2ης Μέρας του Summer Nostos Festival 

To SNFestival, για μια εβδομάδα κάθε Ιούνιο, μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε πίσω στα καλοκαίρια που αγαπήσαμε, και με οδηγό τις μουσικές, τον χορό και τις μελωδίες, τις ιστορίες και τα γέλια, την άσκηση και το παιχνίδι, να κάνουμε κάθε καλοκαίρι ξεχωριστό!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου