Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

1 από τα καλύτερα σπίτια στον κόσμο βρίσκεται στην Ελλάδα!

Αυτά είναι τα καλύτερα σπίτια στον κόσμο – Το ένα στην Ελλάδα!
Άλλα πολυτελή, άλλα πιο μίνιμαλ, άλλα με θέα κι άλλα χωρίς, το μόνο σίγουρο είναι ότι και τα οκτώ είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά!





Η εταιρεία ακινήτων LeadingRE συνέταξε τη λίστα με τα οκτώ καλύτερα σπίτια στον κόσμο και προσκαλεί όλους τους ενδιαφερομένους να ψηφίσουν το καλύτερο από αυτά έως τις 18 Ιουλίου, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Τα σπίτια βρίσκονται στην Ελλάδα, στη Νότιο Αφρική, στην Κόστα Ρίκα, στη Δομινικανή Δημοκρατία, τον Καναδά, στη Μαλαισία και στην Ελβετία.

Μύκονος – Ελλάδα
mykonosspitis.jpg

Πρόκειται για μια πολυτελή βίλα, 670 τ.μ., στην περιοχή Φανάρι, που περιλαμβάνει δύο διαφορετικά κτίρια και μια εξωτερική πισίνα.

Κέντον – Νότιος Αφρική
kentons.jpg

kenton_ssa.jpg

kentons_sa2.jpg

Η έκταση 10.000 εκταρίων περιλαμβάνει δύο υπερπολυτελείς μονάδες στις όχθες ποταμού και το δικαίωμα πρόσβασης σε ένα ολόκληρη καταφύγιο άγριας ζωής.

Λα Ρομάνα – Δομινικανή Δημοκρατία
laromana.jpg

Το ακίνητο διαθέτει έξι μεγάλες κρεβατοκάμαρες, οι τρεις εξ αυτών σουίτες, όλες με θέα στον ωκεανό. Το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού καλύπτεται από μάρμαρο. Διαθέτει επίσης κελάρι, δύο πισίνες και εγκαταστάσεις σολάριουμ στην ταράτσα.

Μπαλίτο – Νότιος Αφρική
ballito.jpg

Περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια, μια αίθουσα θεάτρου, λιμνούλες koi και μια πισίνα.

Σάντα Άνα – Κόστα Ρίκα
santa_ana_kosta_rica.jpg

wood.jpg

Το «Ξύλινο σπίτι» όπως το αποκαλούν καλύπτει 1.320 τ.μ., έχει τέσσερα υπνοδωμάτια και μια πισίνα 25 μέτρων.

Κουάλα Λουμπούρ – Μαλαισία
kualalumpur.jpg
Το International Zephyr Point είναι ένα συγκρότημα πολυτελών ακινήτων, με μοντέρνο design. Κάθε μονάδα έχει δικό της γραφείο, γυμναστήριο και πισίνα.

Γουίστλερ – Καναδάς
canadas.jpg

kanadas2.jpg

Πρόκειται για μια τεράστια έκταση με ξεχωριστό σπίτι για το υπηρετικό προσωπικό, πισίνα, σάουνα και εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου.

Ρουβιγκλιάνα – Ελβετία
switch.jpg

Χτισμένο στις όχθες της λίμνης Λουγκάνο το επιβλητικό ακίνητο διαθέτει μια σουίτα με μπάνιο μέσα στο υπνοδωμάτιο, κελάρι και κήπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου