Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Τους πυροβόλησε εν ψυχρώ με άσφαιρα για να τους τρομάξει!

Στο σπίτι έφτασαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. από το Βόλο, οι οποίοι συνέλαβαν τον ηλικιωμένο «πιστολέρο» και κατάσχεσαν το περίστροφο που χρησιμοποίησε
Τα χρειάστηκαν για τα καλά ένας 86χρονος και ένας 33χρονος, οι οποίοι καυγάδιζαν με έναν άλλο ηλικιωμένο με τον οποίο έχουν αστικές διαφορές στην αυλή του σπιτιού του στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας, όταν τον είδαν ξαφνικά να βγάζει ένα περίστροφο, να τους σημαδεύει και να πατάει τη σκανδάλη!
Ο κρότος του πυροβολισμού αναστάτωσε τη γειτονιά, όμως οι ανθρώπινοι... στόχοι δεν έπαθαν το παραμικρό αφού το περίστροφο είχε μέσα άσφαιρα φυσίγγια κρότου και ο 77χρονος δράστης (που πρώτα τους εξύβρισε και τους απείλησε) στη συνέχεια πυροβόλησε μία φορά προς το μέρος τους για να τους τρομάξει και να φύγουν!

Στο σπίτι έφτασαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. από το Βόλο, οι οποίοι συνέλαβαν τον ηλικιωμένο «πιστολέρο» και κατέσχεσαν το περίστροφο που χρησιμοποίησε με έξι αβολίδωτα φυσίγγια και ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα. Ο 77χρονος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Αλμυρού για να δώσει προανακριτική απολογία και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλή και εξύβριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα Σχόλια

Αρχειοθήκη ιστολογίου